Afstemmen op de energie van de Leeuwenpoort ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 8 – 8 is zoals elk jaar weer de Leeuwenpoort. Een poort naar hogere trillingsfrequenties, nieuwe inzichten en groei in bewustzijn. Op 22 juli, toen de zon verschoof naar het sterrenbeeld Leeuw, begon het leeuwenseizoen en vandaag, 26 juli, begint de Leeuwenpoort zich te openen. De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en de poort naar nieuwe lichtcodes, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8-8 (8 augustus). De weken daarna zijn om de nieuwe energieën te integreren in je lichaam en je dagelijkse leven. Het is elk jaar een openende transformatietijd, maar de Leeuwenpoort van 2020 zal, net als alle andere grote energie-events dit jaar, intens zijn.

Deze Leeuwenpoort biedt de mogelijkheid om je op weer diepere lagen te herinneren wie je bent, wat je (in) dit leven komt brengen en je afstemming in de bron te verdiepen. En om daarbij nog duidelijker te staan voor jouw ziele pad en dat te doen, zeggen en kiezen wat werkelijk vanuit jeZelf komt.

Maar dit is niet een tijd om passief af te wachten, het allemaal over je heen te laten komen en te hopen dat je er zo snel mogelijk doorheen bent.

Jouw bewustzijn, aanwezigheid, focus en energie zijn gevraagd om samen te werken met de kosmische energieën

 

Vooral aanwezig en gecenterd zijn in jeZelf maakt dat je dat wat deze Leeuwen-weken wordt aangereikt, kan herkennen en ontvangen. Jouw aandacht is binnen in jou nodig, afgestemd op de hogere frequenties. Je af laten leiden door lagere trillingen of teveel 3D-zaken, zal dit proces hobbeliger en minder diepgaand maken.

Door je regelmatig bewust af te stemmen op de energie, je te openen om deze in jou te ontvangen en beschikbaar te zijn voor wat er door jou heen op aarde wil worden gebracht, werk je soepel samen met deze krachten.

Ik ben de komende weken dagelijks afgestemd op de energie die ons wordt aangereikt.

Voel jij je aangetrokken om dit ook te doen?

 

Je bent welkom om je aan te sluiten om je dieper in jeZelf af te stemmen en je te openen om daar de energie van deze poort te ontvangen en ankeren. Samen verbinden we ons tot een krachtig ontvangstveld.

Als ik informatie uit deze afstemmingen wil delen, dan zal ik dat via Facebook doen. Ik zal de komende weken ook nog meer delen over de thema’s van deze Leeuwenpoort.

 

Wil je begeleiding bij hoe je je af kan stemmen op deze specifieke energie, of wil je een manier leren kennen die via mij wordt doorgegeven, dan kan je hiervoor de audio opname ‘Afstemmen energie Leeuwenpoort 2020’ gebruiken.

Dit is een korte opname van 16 minuten en kan je dus makkelijk regelmatig gebruiken de komende weken om je af te stemmen.

 

Op 08 - 08 organiseren wij de Leeuwenpoort Lichtactivatie 2020

 

Links naar de opname en de activatie vind je hieronder.

Shine bright!

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland