Afscheid nemen van wat niet van jou is ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Boodschap uit de lichtwereld

 

"Lief, gevoelig en ontwakend mens, zonder dat je het beseft ben je zwaarte gaan dragen die niet van jou is. Je loopt soms onnodig met je hoofd in donkere wolken, met een juk op je nek en een kramp in je hart die grotendeels niet bij jou horen. Jij bent een Lichtdrager; je hoeft niet langer een zwaartedrager te zijn.

Je bent niet naar de Aarde gekomen om andermans problemen en pijn te gaan dragen. Het is zeker niet aan jou om de pijn van je geliefden over te nemen. Het is ook niet aan jou om anderen gelukkig te moeten maken.

Al deze gedragspatronen hebben hardnekkige misverstanden gecreëerd, die voortkomen uit het idee dat het helpen dragen van andermans lasten liefdevol zou zijn.

Uit je bronverbinding

 

Velen van jullie zijn zeer oude zielen die, eenmaal in een fysiek lichaam ingedaald en op Aarde gekomen, geschrokken en uit balans zijn geraakt van de hoeveelheid pijn, leugens, angst en strijd om je heen. Omdat je ergens nog 'wist' dat je Licht op Aarde wilde brengen, ben je op jonge leeftijd al hard voor anderen aan het werk gegaan. Om dat te kunnen doen ben je in de pas gaan lopen met hun lagere bewustzijnsvelden, met hun manier van denken en voelen en met hun manier van reageren.

Daarmee raakte je niet alleen van je eigen Licht vandaan. Je verloor het vertrouwen in je eigen hogere vermogens en in de liefdevolle aanwezigheid van hogere leiding. In de lagere bewustzijnsvelden zijn de mensen verder verwijderd van hun Goddelijke Bron. Hoe meer jij je in hun zwaarmoedige en onopgeloste scenario's bent gaan verplaatsen, des te meer jij de focus op je eigen Bronverbinding uit het oog bent verloren.

 

Je bent gekend en gezien met al jouw liefde!

 

De intentie om de lasten van anderen te willen verlichten komt zeker voort uit Liefde! Maar de enige manier waarop je andermans lasten kunt verlichten is door in de kern van je eigen Licht te leren blijven. Op je eigen heilige grond, die je de laatste jaren zo intensief hebt omgeploegd en opgeschoond. Wij zijn getuige geweest van al jouw oprecht liefdevolle intenties, van al je moedige stappen de wereld in met deze intenties, van alle muren waar je tegenaan bent gelopen en van alle kou en eenzaamheid waaronder je geleden hebt.

We hebben alle ingeslikte woorden die in je keel zijn blijven hangen gehoord, we hebben iedere traan van jou gezegend en jou in je onmacht getroost. Terwijl je hart opzwol van Liefde, omdat je het leed van de ander zó graag wilde verlichten, werd je voor een zoveelste keer gekwetst omdat jouw wijsheid en liefde niet gezien noch herkend werden.

Geraakt door spiegelbeelden

 

Al deze ervaringen hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van jouw onderscheidingsvermogen. Je hebt kunnen 'snuffelen' aan drama's waar anderen in vastzaten. Je hebt kunnen schouwen naar hoe mensen afgleden in negatieve spiralen met de pijn van 'zich niet geliefd voelen'. De grootste winst die je hieruit mee kon (en nog kunt!) nemen is wanneer anderen hebt leren zien als spiegels van jouzelf. Welke spiegelbeelden hebben jou geraakt? Zij toonden waar jij zelf veel Licht, Liefde en begeleiding gemist hebt.

Achterlaten wat oud is betekent allereerst Licht en Liefde sturen naar wat jou geraakt heeft. Wanneer het je lukt om open te blijven, en de pijn toe te staan, kom je bij eeuwenoude wonden die jij vanuit jouw Bronverbinding kunt helen. Een volgende stap van liefde is om de ander, met al zijn/haar zwaarte en pijn, terug te geven aan 'God'. Daarmee geef je de ander energetisch toestemming dat er ook bij haar of hem mag zijn wat er is. In die toestemming huist ook het vertrouwen dat hij of zij vanuit hun eigen Bronverbinding op het voor hen goede moment volledig in staat zijn om Licht en Liefde toe te laten in hun eigen duisternis.

Bevrijd een nieuw leven tegemoet

 

Geef alles terug aan anderen en laat gaan wat niet van jou is. Geef innerlijk toestemming dat de twijfels, zwaarte, somberheid en het wantrouwen waar jij nog onder gebukt gaat terug mogen keren naar de aardse bron waar ze uit voortgekomen zijn.

Alleen dáár kan het getransformeerd worden. En jij - jij mag het oude helemaal achter je laten, volledig uit de kreukels komen terwijl je je innerlijk steeds dieper verankert in jouw Licht.

In ieder moment van oprichten verankert zich een diep besef. Dit is het besef van de onsterfelijkheid van het leven in jou. Je hebt zo veel meegemaakt, maar voel eens: Je hebt alles overleefd! Voel je hoe prachtig en krachtig de levensenergie in jou is, en dat deze niet te vernietigen is? Dat is de ware rijkdom die jou gegeven is. Koester dat. Vier het leven, samen met de Bron."

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 

Pamela channelt de Aarde (Gaia) over de relatie tussen de coronacrisis en de diepe invloed van een mannelijke energie die vervreemd is geraakt van het hart, de focus overmatig op het mentale legt en het contact kwijt is met het vrouwelijke.

Het vernietigende effect van deze ontwortelde mannelijke energie, zegt de Aarde, is niet iets wat zich alleen in de buitenwereld voltrekt (denk aan de verwoesting van de natuur en de onmenselijkheid van een voornamelijk op consumptie en productie gerichte economie). De ontspoorde mannelijke energie zit ín ons allen en beïnvloedt ons dagelijks denken, voelen en handelen.  Het obsessieve denken, gericht op beheersing en controle, is een tweede natuur geworden, en de huidige crisis wijst op de grenzen aan deze houding. 

De natuur, de aarde, geeft die grenzen langzamerhand steeds duidelijker aan; de coronacrisis is één manier waarop de wal het schip keert.   

Er is een vrouwelijke energie in de aarde, en in ons als kinderen van de aarde, die gezien en gehoord wil worden. We kunnen haar echter niet horen met het verstand, wel met ons hele wezen, dat zoveel meer omvat dan het denken.

 

Voelen vanuit je buik - laat de crisis vóór jou werken

 

Pamela channelt Maria Magdalena over de noodzaak om – juist nu – te gaan leven vanuit je innerlijke weten, dat zich energetisch gezien in de buik bevindt en niet in je hoofd. Maria Magdalena zal erop wijzen dat de ontwrichtende effecten van de huidige crisis vooral dat deel van jezelf raken dat niet in harmonie is met je ziel. 

Angst, niet willen voelen, wegvluchten en mentale oplossingen bedenken voor de problemen in je leven, zijn reacties die niet overeenstemmen met wat de ziel in jou wil. Jouw ziel wil niet ‘gelukkig zijn’ op een oppervlakkige manier of ‘alle zaken op orde’ hebben. Jouw ziel wil dat je aandacht geeft aan het essentiële: wat geeft je leven zin, wat ráákt jou ten diepste, waar wil jij echt energie in stoppen? Deze crisis nodigt uit tot een fundamentele herbezinning daarop en Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op het belang van ‘zakken in je buik’ en ‘de diepte ingaan’, opdat het licht van je ziel werkelijk kan indalen.

❥ Zondag 7 juni om 20:00 uur
❥ Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek
❥ Bijdrage € 11,-

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.