Afscheid nemen van de oude tijd ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Tijdens deze prachtige lentedagen kan het zijn dat je toch af en toe vlagen van weemoed of verdriet voelt voorbij golven. Dat kan een zeer directe oorzaak hebben, door de omstandigheden waar we nu met zijn allen in zitten.

Maar op een ander level wordt dit ook veroorzaakt door het besef dat de 'oude tijd' stilaan helemaal verdwijnt, en we stilaan de 'nieuwe tijd' ingaan.

Het kan zijn dat je af en toe flitsen uit je verleden terug ziet, dat emoties of beelden van toen zeer aanwezig zijn, of dat je stilstaat bij dingen waar je doorheen bent gegaan al die afgelopen jaren.

En het overschakelen van de oude naar de nieuwe tijd is niet klaar op één dag, één week of één maand.

We zijn nog enkele jaren in overgangsmodus, met alle instabiliteit die hoort bij transitie. Het mooie is dat we hier allen samen in zitten. En dat wie dit leest een groot hart heeft, vol mededogen voor de andere, voor de wereld.

Dat je afgelopen tijd waarschijnlijk al hebt stilgestaan bij hoe jij jouw talenten en kwaliteiten zou kunnen inzetten om het geheel (of specifieke groepen of situaties) wat te helpen verlichten.

Misschien brengt het je extra rust en stabiliteit door te mediteren, te bidden, door jouw aura extra schoon te maken, of door je inzichten te delen met wie er op dat moment nood aan heeft.

Misschien ben jij zeer praktisch aan de slag (of aan het werk misschien) om te helpen waar nodig, of om de dingen op werkvlak te doen blijven functioneren.

❥ Ieder wordt in deze tijd van binnen uit opgeroepen, om dienstbaar te zijn - ieder op zijn/haar unieke manier


Deze Paasdagen kunnen ook jou extra inzichten hierrond brengen, en je laten zien waar jij een schakel kan zijn van liefde en mededogen (of soms gewoon van praktische activiteit) voor de wereld - de kleine wereld om je heen, of de grote wijd uitwaaierend over de planeet. Je weet, anderen bijstaan is iets wat vreugde en diepe vervulling schenkt, en dat tilt jou en de andere dan weer helemaal op.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Zondag 3 mei 2020 om 20:00 uur

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.