Abraham Hicks over de huidige situatie (2) ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Lees eerst: Abraham Hicks over de huidige situatie (1)

Dit is geen permanente situatie – dit is een nieuw lanceren van verlangens-situatie. Maar je huidige isolement is geen permanente situatie, ook al zouden wij het fijn vinden als je jezelf zou isoleren van de nee-zeggers in je leven. Niet alleen als het gaat om de dingen waar wereldwijd ongerustheid over is, maar iedereen die gelooft dat je niet waardig bent, iedereen die om wat voor reden dan ook kritiek heeft op jou. Wij zouden het fijn vinden als je jezelf van hen isoleert en in de richting gaat van Wie Je Werkelijk Bent en wat je werkelijk wilt.

Wij vinden het een mooi idee om het momentum van het virus wereldwijd tot bedaren te brengen. En we vinden het ook een mooi idee om het momentum tot bedaren te brengen waar je je tegen een ander afzet.

Maar begrijp dat jezelf isoleren niet zeggen wil dat je ook niet meer op ongewenste dingen focust.

Je wilt het punt bereiken dat je hoe dan ook de verbinding vindt met Wie Je Bent, en we hebben nog niet eerder een betere mogelijkheid daarvoor gezien voor jou om uit te vogelen hoe je dit moet doen.

Dit is een persoonlijke mogelijkheid voor jou om je af te stemmen op de frequentie van Wie Je Werkelijk Bent, en niet te wachten tot anderen dit probleem voor je oplossen. Dat zullen ze wel – zo gaat dat altijd. Er zijn er altijd die afstemmen op de oplossing. En de problemen worden altijd opgelost.

Maar als je je ooit afvraagt hoe het kan, terwijl er steeds een oplossing is, dat er ook nog steeds een of andere ziekte is.... Waarom is er steeds weer een andere pandemie of epidemie? Hoe komt dat?

❥ Dat komt omdat de meeste mensen niet gefocust zijn op de OPLOSSING.

De meeste mensen zijn gericht op het verzet tegen dit en het verzet tegen dat. Dus het zal niet zo moeilijk voor je zijn om te bedenken hoe 100% van de populatie tot een pandemie komt; 100 % van de gedachten die je denkt als je je ergens tegen verzet draagt daaraan bij.

Tegelijkertijd draagt het ook bij aan de magnifieke vibrationele realiteit (❥ de Vortex) die de belofte is van je toekomst. Dat is de eeuwigheid waar je om gevraagd hebt; dat is de eeuwigheid die de belofte is van ons hele bestaan.

 

Vind dus een weg, welke weg dan ook, om jezelf zoveel mogelijk gerust te stellen. En hoe meer je dit doet, hoe meer je toelaat dat het momentum van de oplossing je roept en hoe beter je je zult voelen, totdat je merkt dat je het verzachtende hiervan volgt. En voordat er dan weer een andere opduikt, zul je merken dat je beter gefocust bent in jouw wereld en meer doet van wat deze leraar vroeg:

“Hoe kan ik van waarde zijn?”

❥ Door de Lover te zijn die je bent.

“Hoe kan ik van waarde zijn voor mijn leerlingen of mijn geliefde of iedereen waar ik om geef of zelfs de onbekenden die ik ontmoet?”

❥ Door iemand te zijn die voornamelijk liefde is en waardeert, in plaats van iemand die zich voornamelijk zorgen maakt.

26-3-2020 San Antonio

Abraham Hicks
www.abraham-hicks.com

 

Vertaling: Annelie v Eijk
❥ www.mijnspirituelenatuur.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.