Abraham Hicks over de huidige situatie (1) ♥ Lichtwerkers Nederland


Deel 1 van 3 - maart 2020

Het is echt een heel goed idee – iets wat wij steeds aanmoedigen onder alle omstandigheden – om je nergens tegen af te zetten.

Verzet je niet tegen de situatie.  En probeer nergens de schuld van iets te zoeken. En zet je ook niet af tegen waar jij, of iemand in je omgeving, nu zijn.

Want als je focust met een houding van verzet tegen iets, dan zal datgene waar je op gefocust bent je Punt van Aantrekking worden en dan zal de Wet van Aantrekking je meer momentum daarover geven.

Dus verzet jezelf niet eens voor een poosje omdat je nu even niet anders kunt. We vragen je om jezelf gewoon even te laten, en alle anderen ook.

Dit is een geweldige kans voor een soort van PLANETAIRE REBOOT, een herstructurering van ideeën en prioriteiten. En ook al zal er zeker een soort terugval zijn naar wat je normaal noemt, wij laten je weten dat ‘normaal’ nooit meer zo zal zijn als eerst. Het zal zo veel beter zijn vanwege de opschudding van je eigen gedachten, vanwege het lanceren van je nieuwe pijlen, en vanwege het collectief bewustzijn; de collectieve Vortex die nu zo krachtig oproept.

Soms, als je in een situatie bent waar je niet in wilt zitten, herken je niet dat deze situatie zal helpen om je voor te bereiden op dingen die je eigenlijk wilt.

Je hebt al om heel veel gevraagd – jij als persoon en jij als collectief bewustzijn, jij als groepje mensen en jij als globaal bewustzijn – je hebt al om heel veel gevraagd, maar tegelijkertijd voelde je twijfel daarover. Maar je begint nu al verbeteringen te zien op de planeet – helder water op sommige plaatsen, dieren die terugkeren, de atmosfeer die helder wordt – jullie zien al dingen waar je over geklaagd hebt omdat ze onmogelijk zouden zijn. En nu, met een beetje aanpassing door wat er gaande is, zien jullie dat er oplossingen zijn, oplossingen die klaarstaan om te manifesteren.

En zo staan er voor alle dingen oplossingen klaar. Alles wat jou persoonlijk aangaat, alles waar je verder om vraagt zoals dingen die met familie, vrienden of je omgeving te maken hebben.

Dit zijn echt hele goede tijden en dat is wat we zeggen willen terwijl we in je Vortex staan, want dat is waar we zijn. Zij die nog niet tot het besef gekomen zijn dat er een vibrationele realiteit bestaat – wat de voorloper is van alles wat zich manifesteert – zij zullen misschien een reden vinden om kritiek te leveren als de dingen er akelig of zorgelijk uitzien en ze iemand horen zeggen dat de dingen eigenlijk heel goed zijn. En het is oké dat ze dit nu nog niet begrijpen.

Als wij in je fysieke schoenen zouden staan, dan zouden we ook niet proberen om iemand van iets te overtuigen want ze zijn nu gefocust op hun weg van de minste weerstand. En voor sommigen is de weg van de minste weerstand die van boosheid, want hun Innerlijk Wezen roept hen naar Wie Ze Werkelijk Zijn, en dat is nog een lange weg van de wanhoop die ze misschien gevoeld hebben, maar het is wel een verbetering voor hen.

Maar het doet jou geen goed en hen geen goed, als je in discussie gaat over een vibrationele realiteit. Ze zullen je misschien betichten van ‘geloven in sprookjes’ maar we verzekeren je dat dit niet zo is. Het is moeilijk voor sommigen om in iets te geloven wat ze niet kunnen zien. En aangezien jullie mensen zijn die meestal gefocust zijn op wat je kunt zien, horen, ruiken, proeven en aanraken met je fysieke zintuigen.... dan begrijpen we best dat dat de realiteit is die je wilt beschrijven en verdedigen.

Maar we willen ook dat je weet dat deze vibrationele realiteit eveneens echt is. En ook al is het iets wat je niet kunt zien, horen, ruiken, proeven of voelen met je vingers, het is wel iets wat je kunt gewaarworden. Daar draait je Emotionele Geleidingssysteem om. Je bent er meer op afgestemd wanneer je Positieve emoties voelt, en niet op afgestemd wanneer je Negatieve emoties voelt.

❥ Met andere woorden, door hoe je jezelf VOELT kun je zeggen welke kant je opgaat.

21-3-2020 San Antonio

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

Vertaling: Annelie v Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


 

❥ Verder lezen: Abraham Hicks over de huidige situatie (2)

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.