Aanhoudende binnenstromende hoge frequenties ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het kan zijn dat je de voorbije dagen (of nog altijd) wat spanning en onrust hebt gevoeld in en om je heen.

De Volle Maan van gisteren en de aanhoudend binnenstromende nieuwe en veel hogere frequenties kunnen je danig uit je comfortzone duwen, stretchen en uitdagen.

Het kan zijn dat je het duwtje van je Hoger Zelf, die wijze, stille onvoorwaardelijk liefhebbende stem diep in jezelf, nu zeer duidelijk merkt, om eindelijk dat te gaan aanpakken, veranderen en/of naar een hoger niveau te brengen waarvan je voelt dat het tijd is dat je dat doet, en waarvan je wéét dat het goed is dat je het doet.

Misschien is het nodig om daartoe over je ego heen te stappen (je angsten, je twijfels, je trots, de muren die je hebt opgeworpen), of misschien ben je er al helemaal klaar voor, en hoef je alleen maar de nodige kleine concrete stappen te zetten.

Je kan ook een spanningsveld voelen in relaties waarin jij zelf hard aan het groeien bent, en misschien sta je stil bij daar waar je nog de neiging hebt om altijd opnieuw dezelfde rol te spelen, of merk je dat je over jouw grenzen heen laat lopen, of dat je misschien teveel over grenzen van anderen gaat.

De energie van deze Volle Maan vraagt je om je ook niet hals over kop in jouw vernieuwing te storten, maar om beslissingen te nemen die weldoordacht zijn, en die jouw visie en jouw koers helemaal weerspiegelen.

Deze Volle Maan kan ook veel Licht werpen op oude gekwetstheden, zodat je ze opnieuw verder kan healen, vanuit een oneindige liefde (geen ego-liefde) en respect voor jouw Zelf, en vanuit het inzicht dat door jezelf te healen, je al die onopgeloste stukken niet meer hoeft uit te spelen met anderen om je heen.

Verder vraagt deze tijd je telkens opnieuw je energetisch/fysiek meesterschap te trainen: leren voelen wat je energieveld en je lichaam het meeste nodig heeft, en dat dan ook toepassen op jezelf.

Afgelopen dagen kan je inderdaad nog veel last hebben gehad van sterke stroming in lichaam en zenuwstelsel, vreemde intense dromen, honger, vermoeidheid/hyperactiviteit, gepiep in oren, emotionele opwellingen, enz.

 Maar... je leert er steeds beter mee omgaan, en je beseft steeds duidelijker dat dit telkens tijdelijk is.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.