Lichtwerker Traject: Als Lichtwerker in de wereld staan 


In deze gedurende 8 sessies gaan we tot in de kern van oud zeer om zo de oorzaak te achterhalen van dat wat jou tot nu toe steeds tegenhoud je leven vorm te geven zoals jij dat zo intens verlangt.

 

Als je al enige tijd voelt dat je vastloopt in het leven en jij je ervan bewust bent dat het zo niet langer door kan gaan heb je eigenlijk al de eerste stap genomen.


Onze trajecten vragen van jou een scherpe intentie, heldere focus en de bereidheid jouw problemen, angsten onder ogen te komen en deze te transformeren. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Wij zullen je intensief begeleiden om jouw pad helder te krijgen en lopen als het ware een stukje met je mee op jouw weg.


Door nu zeker te weten wat je niet meer wilt in je leven, wat niet meer bij je past en niet (meer) met je resoneert, weet je steeds duidelijker welke richting je wel op wilt. Je gaat handelen naar je intuïtie en wordt de beste versie van jezelf als je eigen stabiele anker.

Hoe sta je als Lichtwerker in de wereld?

Waar loop je tegen aan in het leven?  Sta je brandend als een vuurtoren jouw missie uit te voeren? Of voel je jezelf inmiddels uitgeblust door alle energieën en blijft het een enorme moeite kosten jezelf staande te houden in deze maatschappij? Neem jij actief deel aan het leven of vindt je het lastig überhaupt te genieten van het leven als hoogsensitieve ziel? Leef of overleef jij? Als je leeft...  Leef je dan het leven dat je graag zou willen? Als je overleefd... wordt je geleefd totdat jij eindelijk besluit dat het nu genoeg is en voor jezelf durft op te komen. Al is het met knikkende knieën of een dichtgeknepen keel.

De wereld heeft krachtige Lichtwerkers nodig! 


Na de zoveelste pijnlijke gebeurtenis in je leven wordt je weer abrupt wakker geschud met als boodschap: krachtig op te staan in de grootsheid die je bent. Hoe vaak moet dat stuk nog getriggerd worden in jou voordat jij je bewust wordt dat jij de enige bent die dit kan veranderen. Niemand kan het voor jou doen en je hoeft het ook niet alleen te doen. Je gaat alleen zelf de deur door.

Om dit daadwerkelijk te realiseren is het belangrijk dat je duidelijk bent over je intenties, wensen en behoeften. Dat jij jezelf in alle eerlijkheid aankijkt en beseft dat je het niet meer kunt negeren of verstoppen. Of er nu dingen spelen in je relatie(s), op je werk of in de familie, echt lichtwerk vraagt om een totaal vernieuwde houding en zal merkend doorreiken op alle gebieden in je leven.

De investering


Dit Lichtwerker Traject bestaat uit 8 sessies (4 tot 8 weken) waarbij wij je niet in een maatstaf van één uur proppen. Er wordt ruim de tijd genomen die nodig is. Dit traject is inclusief het tussentijds gebruik maken van onze Whatsapp dienst. Dat betekend dat je ongelimiteerd toegang tot whatsapp naast de sessies. 
Op deze manier zijn wij heel dichtbij en kun je op ons rekenen in dit proces van transformatie. Jouw liefdevolle bijdrage is € 599,- inclusief btw. Uiteraard kun je eventueel tot in vier termijnen je liefdevolle bijdragen aan ons schenken - binnen de duur van het traject.

Schrijf je in voor: Als Lichtwerker in de wereld staan

Dit traject is niet in groepsverband en wordt volledig privé op jou afgestemd. Ook voor eventuele andere vragen rondom dit Lichtwerker Traject kun je contact met ons opnemen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.