Lichtwerker Sessie

Al deze sessies vinden telefonisch plaats


Lieve Lichtwerkers opgelet:
 door de enorme vraag bedraagt de wachttijd voor al onze consulten langer dan normaal.  Natuurlijk kan je alvast je afspraak maken. Alle aanvragen worden behandelt in volgorde van binnenkomst. Voor nu hebben we een wachttijd van ongeveer één maand, maar bij gevoel van nood krijg je altijd voorrang. Bedankt voor je begrip!   

Als je van onze telefonische consulten gebruik wilt maken, is het belangrijk dat jij jouw thema's zo duidelijk mogelijk formuleert en zo helder mogelijk omschrijft waar jij graag ondersteuning bij wenst. 

Ik wil graag een consult boeken


Door op 'boek je consult' te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je jouw situatie kunt formuleren.

60 minuten

 € 55,00 inclusief btw

90 Minuten

 € 74,00 inclusief btwMet het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Waar je voorheen nog dingen kon verstoppen en wegschuiven onder het tafelkleed, wat je niet onder ogen wilde komen, lukt het niet meer om vol te blijven houden zoals je dat altijd al hebt gedaan.

De nieuwe energie trilt letterlijk alles los wat ons niet meer dient en laat geen stuk onaangeraakt. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt komt alles naar de oppervlakte om gezien te worden en doorleefd te worden. De aarde en de mensheid zijn ontzettend snel aan het veranderen, processen volgen elkaar in een razend snel tempo op en voelt het alsof je jezelf bij de lurven moet pakken om maar een beetje op adem te komen terwijl het volgende zich al heeft aangediend.

Naast de nieuwe energie die ons systeem binnen komt spelen wij ook nog eens het spel uit van (familie)karma en helen we onze persoonlijke thema's die inmiddels om onze aandacht schreeuwen als we niet wensen te luisteren.

Je voelt de inmiddels enorme kloof tussen mensen met wie je resoneert en de mensen waarvan je diep van binnen wenst dat je ze uit kon zwaaien, die niet meer in je leven passen maar ook hier het gevoel hebt tegen de lamp te lopen omdat je vindt dat je dat niet kan maken vanuit de empathische ziel die je bent.

Kan jij jezelf berusten in deze processen en kun je de perfectie inzien van alles wat er gaande is? Of dat nou in je persoonlijke leven is op gezien op globale schaal? En al lijkt de aarde op dit moment één en al chaos en verderf herinner: de meest bizarre situaties waren er altijd al maar komen nu pas aan de oppervlakte door dat we het hebben belicht.

De wereld heeft nu meer dan ooit krachtige Lichtwerkers nodig!


Na de zoveelste pijnlijke gebeurtenis in je leven wordt je weer abrupt wakker geschud met als boodschap: krachtig op te staan in de grootsheid die je bent. Hoe vaak moet dat stuk nog getriggerd worden in jou voordat jij je bewust wordt dat jij de enige bent die dit kan veranderen. Niemand kan het voor jou doen en je hoeft het ook niet alleen te doen.


Om dit daadwerkelijk te realiseren is het belangrijk dat je duidelijk bent over je intenties, wensen en behoeften. Dat jij jezelf in alle eerlijkheid aankijkt en beseft dat je het niet meer kunt negeren of verstoppen. Of er nu dingen spelen in je relatie(s), op je werk of in de familie, echt lichtwerk vraagt om een totaal vernieuwde houding en zal doorreiken op alle gebieden in je leven.