Lichtwerker Sessie


Voor nu hebben we een wachttijd van ongeveer 3 maanden, mocht er spoed zijn dan kunnen we altijd ons best doen alsnog op korte termijn een telefonisch consult in te plannen.


Met het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Waar je voorheen nog dingen kon verstoppen en wegschuiven onder het tafelkleed, wat je niet onder ogen wilde komen, lukt het niet meer om vol te blijven houden zoals je dat altijd al hebt gedaan.

De nieuwe energie trilt letterlijk alles los wat ons niet meer dient en laat geen stuk onaangeraakt. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt komt alles naar de oppervlakte om gezien te worden en doorleefd te worden. De aarde en de mensheid zijn ontzettend snel aan het veranderen, processen volgen elkaar in een razend snel tempo op en voelt het alsof je jezelf bij de lurven moet pakken om maar een beetje op adem te komen terwijl het volgende zich al heeft aangediend.

Naast de nieuwe energie die ons systeem binnen komt spelen wij ook nog eens het spel uit van (familie)karma en helen we onze persoonlijke thema's die inmiddels om onze aandacht schreeuwen als we niet wensen te luisteren.

Je voelt de inmiddels enorme kloof tussen mensen met wie je resoneert en de mensen waarvan je diep van binnen wenst dat je ze uit kon zwaaien, die niet meer in je leven passen maar ook hier het gevoel hebt tegen de lamp te lopen omdat je vindt dat je dat niet kan maken vanuit de empathische ziel die je bent.

Kan jij jezelf berusten in deze processen en kun je de perfectie inzien van alles wat er gaande is? Of dat nou in je persoonlijke leven is op gezien op globale schaal? En al lijkt de aarde op dit moment één en al chaos en verderf herinner: de meest bizarre situaties waren er altijd al maar komen nu pas aan de oppervlakte door dat we het hebben belicht.

De wereld heeft nu meer dan ooit krachtige Lichtwerkers nodig!


Na de zoveelste pijnlijke gebeurtenis in je leven wordt je weer abrupt wakker geschud met als boodschap: krachtig op te staan in de grootsheid die je bent. Hoe vaak moet dat stuk nog getriggerd worden in jou voordat jij je bewust wordt dat jij de enige bent die dit kan veranderen. Niemand kan het voor jou doen en je hoeft het ook niet alleen te doen.


Om dit daadwerkelijk te realiseren is het belangrijk dat je duidelijk bent over je intenties, wensen en behoeften. Dat jij jezelf in alle eerlijkheid aankijkt en beseft dat je het niet meer kunt negeren of verstoppen. Of er nu dingen spelen in je relatie(s), op je werk of in de familie, echt lichtwerk vraagt om een totaal vernieuwde houding en zal doorreiken op alle gebieden in je leven.

Consulten in de praktijk

 

Onze één op één sessies vinden plaats in onze praktijk in Noordwijkerhout Zuid Holland.

  Lichtwerker Sessie € 74,00 inclusief btw, koffie, water & thee.

* Er zijn geen vaste tijden gebonden aan een Lichtwerker Sessie. De tijd die nodig is wordt voor je genomen.

* Opgelet: wachttijd bedraagt ongeveer 3 maanden.

Telefonische consulten

 60 minuten € 55,00 inclusief btw

E-mail consulten

 

 De E-mail consulten worden binnen 48 uur behandeld nadat wij jouw liefdevolle bijdrage hebben ontvangen via een dankoverschrijving. De kosten bedragen € 17,50 inclusief btw.

* Dankzij de enorme overvloed aan e-mailconsulten kunnen we het niet waar maken altijd binnen 48 uur te antwoorden. We vragen hiervoor je begrip.

Whatsapp Ondersteuning

 Tijdens een Whatsapp Consult is geen eenrichtingsverkeer. Na jouw liefdevolle bijdragen te hebben ontvangen via een bankoverschrijving spreken we een datum en tijd af zodat wij starten met het beantwoorden van jouw vraagstuk en je daarop de dialoog aan kunt gaan en in kunt haken voor bijvoorbeeld nog meer verdieping en verduidelijking omtrent je vraagstuk. De kosten bedragen € 27,50 inclusief btw.

  Natuurlijk is het wel handig als je duidelijk je naam + E-mailconsult of Whatsapp consult in de omschrijving zet, zodat wij weten dat jij het bent.

Lichtwerker Traject: Als Lichtwerker in de wereld staan 

 Dit Lichtwerker Traject bestaat uit 8 sessies (4 tot 8 weken) waarbij wij je niet in een maatstaf van één uur proppen. Dit traject is inclusief het tussentijds gebruik maken van onze Whatsapp dienst. Dat betekend ongelimiteerd toegang tot whatsapp naast de sessies. € 599,- inclusief btw.


Maak contact met ons

Heb je een voorkeur voor één van ons beiden? Meld het ons. 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.