Lichtactivatie van het hart(chakra)

Verlicht je hart

Donderdag 30-01-2020 van 20 uur tot 21 uur door Lea van der Eem


Je hart heeft in je mens-zijn veel pijnlijke ervaringen opgedaan. Veel harten hebben zich gesloten en dragen nog steeds de pijn van deze ervaringen met zich mee. De ruimte in je hart voor het licht en liefde van jouw wezen is lange tijd beperkt geweest en de energiestroom van hartenergie is verzwakt geraakt.

 

Gelukkig kunnen door de grote groei in bewustzijn en het ophogen van de energiefrequenties, harten weer worden geopend, kan oude energie worden vrijgelaten en steeds meer van je oorspronkelijke licht in je hart gedragen worden.

 

Tijdens deze lichtactivatie van het hart(chakra) worden de oorspronkelijke licht en liefde in jouw hart verder geactiveerd en de energie kan weer vrijer stromen. Je hart ontvangt frequentie-ophogingen en de bronenergie van jouw wezen wordt dieper in je fysieke en energetische hart geaard.

 

Als je leeft met meer licht, liefde en bewustzijn in je hart en van daaruit kijkt naar jezelf als mens en naar andere mensen en situaties, zie je hetzelfde letterlijk in een ander licht. Sluiers worden opgelicht. Deze opheldering gaat voor een grote shift in bewustzijn zorgen en is de basis van verdere innerlijke groei.

 

Naast dat je de lichtactivatie ontvangt, leer je tegelijkertijd jouw bewustzijn en energie te gebruiken om je af te stemmen op en openen voor hogere lichtfrequenties en deze in je lichaam te 'bevatten'.

 

Je wordt tijdens deze lichtactivatie begeleid door Lea en de lichtwereld. De activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling. Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken door.

❤ Donderdag 30-01 -2020 van 20 uur tot 21 uur 

❤ Thuis op je eigen fijne plek

❤ Bijdrage: € 17,50 

Aanmelden

  

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Belangrijk:

 

Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam checken. Krijg je deze mail niet, dan kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden. 1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces. Je wordt meegenomen in de afstemming / voorbereiding en de energie zal voor je gaan werken.

  

Kan je niet op donderdag 30-01 om 20:00 uur? Dan kan je de audio opname gewoon op je eigen moment luisteren. Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie.

Lichtactivatie

Verlicht je hart

 

Hoe gaat de activatie?


Donderdag 30-01 tussen 16:00 en 17:00 uur stuurt Lea je in een mail een speciaal hiervoor gemaakte audio opname als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door Lea's stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Het luisteren naar de audio is ondersteunend om jou energetisch te openen, zodat je de energie van deze activatie zo diep mogelijk kan ontvangen. De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat aansluit bij waar jij op dit moment bent in jouw proces.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

 

Vrijdag 31-01 ontvang je een nabesprekingsmail waarin Lea haar ervaring deelt. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere activaties / energietransmissies:

 

❤ "Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

❤ "Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

❤ "Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte."

 

❤ "Bedankt voor deze mooie healing. Jouw stem is ontzettend prettig om naar te luisteren en ik kreeg meteen het gevoel dat het veilig was om in deze healing ‘mee te gaan’. Ik heb een heerlijke rustgevende warmte gevoeld in mijn buik en bekken, omhuld met liefde en licht. Mijn Licht straalde prachtig als een Bron van Licht uit al mijn cellen, van binnenuit naar buiten, alle donkere en zware energieën kwamen liefdevol, zonder oordeel naar buiten."

 

❤ "Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

❤ "Ongelooflijk! Ik ben er nog een beetje stil van. Wat een prachtige heldere, maar ook serene energie voor 2020! Ik wil jou bedanken voor de transmissie en kijk uit naar het vervolg in januari!" 

 

❤ "Ontzettend bedankt voor de healing/energietransmissie van gisteravond. Ik kom net uit een healingstraject waarin mijn vrijheid werd afgenomen en er veel druk werd uitgeoefend op mij wat tot enorme stress leidde.  Jouw healing was zo ontzettend het tegenovergestelde. Niks geen druk, maar hulp bij hoe ik echt contact kan maken met mijn lijf. De energie van 2020 was bijzonder bijzonder krachtig. Ik kreeg zelfs lichte spasmes in mijn benen van alle energie die beschikbaar was. Nogmaals veel dank voor deze liefdevolle ervaring."

Lichtactivatie

Verlicht je hart


N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.