Healing / Energietransmissie

Verdiep de verbinding met je Essentie

Deze healing is geweest. Je kunt hem nu nabestellen in de webshop met korting.

De verbinding met jezelf is de basis van ALLE andere aspecten in je leven: Gezonde relaties, werk, het hebben van vertrouwen, eigenwaarde en gevoel van zinvol zijn, gevoel van geluk, je missie leven en je talenten delen en overvloed.

 

Alle 'problemen' die jij in je leven ervaart, weerspiegelen in feite de plekken in jezelf waar jij (nog) niet aanwezig bent en bieden daardoor een mogelijkheid om dieper in jezelf te gaan.

Andersom werkt dit precies hetzelfde: Als jij meer aanwezig bent in jezelf en de verbinding met jouw essentie versterkt, wordt dit weerspiegeld in alle aspecten van je leven. Maar nu op een manier die voor jou fijn voelt en bevestiging geeft.

 

Het is jouw missie in dit leven op aarde om je steeds dieper te verbinden met jouw essentie. Zo kan jij jouw energie, jouw licht en jouw talenten op aarde brengen.

Wil jij je dieper verbinden met jouw essentie, zodat jij meer kan leven vanuit wie jij in essentie bent? Dan ben je van harte welkom deel te nemen aan onze online groepshealing op donderdag 10 oktober van 20 :00 uur tot 21:00 uur.
 

'Het verdiepen van de verbinding met wie jij in wezen bent, schijnt licht op alle aspecten van jouw leven.' 


Hèt proces van de nieuwe tijd is het herkennen van oude (3D)energie en die los te laten om zo meer te kunnen zijn wie jij in wezen bent.  Zo kan jij steeds meer van jouw essentie-energie in je lichaam bevatten en de energie van de nieuwe tijd op aarde brengen.

 

Tijdens deze healing / energietransmissie worden oude energielagen afgelegd. Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf gebracht. Meer (van jouw) essentie-energie, energie met hogere frequenties, wordt in je lichaam geaard.

Donderdag 10 oktober 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50