Verbinding met je buik

Thema Groepshealing

Donderdag 23 mei 20:00  - 21:00 uur


Verbinding met je buik

In deze tijd van transformatie herstellen wij de verbinding met onszelf op een steeds dieper niveau, daar waar deze in de aardse sluiers verloren was gegaan.

 

We gaan dieper in onze energie, doorvoelen emotionele lagen en dalen af in de gevoelens in onze buik. Want daar, in je buik, vind je de verbinding met jezelf: de sleutel waar jij naar zoekt in dit leven op aarde.

 

In het buikgebied liggen echter veel oude wonden opgeslagen, met grote thema's als slachtoffer - daderschap, vervolging in eerdere lichtwerker-levens, macht - onmacht, afgescheidenheid, ontkrachting en seksueel misbruik.

Afhankelijk van waar je bent in jouw reis naar binnen, ben je meer of minder bewust van deze wonden en heb je al meer of minder geheeld. 

 

Het is pittig om deze thema's te doorvoelen en het vraagt moed, doorzettingsvermogen en heel veel liefde om onder ogen te kunnen zien wat in onze buiken zit weggestopt. Toch is het nodig om aanwezig te blijven en de pijn en angst met liefde en bewustzijn te omringen, zodat deze in het licht gezet en geheeld kunnen worden.

 

 Pas dan kunnen de verhardingen in je buik ontspannen en verzachten.

 Pas dan komt er weer ruimte.

 Pas dan krijg jij toegang en kan jouw energie en aanwezigheid je buik in stromen.

 Pas dan kan jij de verbinding met jezelf herstellen.

 Pas dan kan jij je herinneren wie je bent.

 Pas dan kan jij met jouw licht dit aardse lichaam belichamen.

 Pas dan kan jij doen waarvoor je hier bent en jouw taak, jouw missie, uitvoeren.

 

Wil jij ook dieper in je buik afdalen en de verbinding met je buik en jezelf verdiepen?

 

Wanneer: Donderdag 23 mei 20.00 – 21.00 uur

Waar: Thuis op je eigen fijne plek.

Door: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn

Bijdrage: € 24,50

  Wil je deelnemen aan deze healing?


Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

 

 Hoe gaat de healing?

 

Donderdag 23 mei maak ik een audio opname speciaal voor deze healing. Tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij af op de energie van dat moment. Mijn lichaam is een doorgeefkanaal voor de energieën die via de energetische verbinding door wil stromen naar jullie.

Tegelijkertijd gaat mijn energie diep de oude lagen in, zodat daar opgeruimd kan worden. Deze richting de diepte in, wordt ook in onze verbinding doorgegeven. Daarom kan het zijn dat je tijdens een healing op diepere of andere lagen in jezelf komt dan je gewend bent. Ook deze diepere gevoelens die vrij willen komen help ik kanaliseren met mijn lichaam. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou en het helingsveld. Zo kan jouw verbinding met je buik steviger worden en wijzen we tegelijkertijd de weg voor alle andere mensen die dieper in hun buik willen gaan.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring van de healing deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt  met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van los trillen rondom mijn romp en bekken." 

 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "