Healing / activatie

Losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden & zielscontracten

Heb je deze healing gemist? Bestel de audio opname nu in de webshop.

Heb jij regelmatig gevoelens van zwaarte, vast zitten, pijn of verdriet die groter / dieper zijn dan passend bij je huidige levensomstandigheden of die 'uit het niets' naar boven lijken te komen?

 

En / of:

 

Ervaar je moeilijkheden / zwaarte / vastzitten in relatie(s) (partner of andere), en niets van wat je doet om je hierin te ontwikkelen, lijkt te helpen? Kan je je niet losmaken uit deze relatie? Blijf je in die verbinding, terwijl het jou niet steunt, stimuleert en inspireert tot verdere groei?

 

En / of:

 

Denk je dat je flink wat innerlijk werk moet verrichten om verder te kunnen groeien, maar voelt dit vooral moeizaam en zwaar, lijkt het maar niet op te houden en beleef je geen plezier aan jouw ontwikkelingsproces?

 

Of:

Ben je al heel fijn op weg en wil je gewoon nog meer van de oude energie loslaten?

 

Dan past deze healing / activatie bij jou.

 

Tijdens de healing laat je oude energie op weer een dieper niveau los.

Daar waar jij je nog verbindt aan karmische (familie) & collectieve pijnvelden, waar dit niet meer dienend is voor jouw groei als ziel, word je hiervan verder losgemaakt.

 

Ook verbindingen op basis van zielscontracten, die niet voedend en steunend zijn voor jouw verdere ontwikkeling als ziel, worden verder opgeschoond.

 

Door dit loslaten en opschonen wordt ruimte gemaakt om meer van jouw licht en essentie-energie in jouw lichaam en hiermee op aarde te brengen.

Meer over dit proces en wat karmische velden, collectieve pijnvelden en zielscontracten zijn, kan je lezen deze bijbehorende artikelen.

Je losmaken van karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden & zielscontracten

Je familiekarma laten stoppen bij jou

Tijdens de healing / activatie word je op liefdevolle en duidelijke wijze via woorden en in energie begeleid. Door de verbinding met elkaar, activeren we daarbij een pad / veld voor vele anderen.

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing 'Helen van familiekarma': 

  

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Ik zag mijn moeder de dag na de healing en we hadden altijd zo’n ingewikkelde relatie, erg liefdeloos en krampachtig. Maar dit was echt voor het eerst in tijden dat het lichter en zelfs af en toe gezellig was. Wat een verademing. Ik had heel erg het gevoel, ook toen ze er was, dat ik niet meer vastzit aan haar stemming!"

 

"De verharding van de vrouwelijke energie in mijn familielijn is tijdens `Helen van familiekarma´ weer verder gaan verzachten en stromen bij mij."