Loslaten oude energie, aarden nieuwe energie

Healing / activatie

Dinsdag 3 december 20.00 - 20.30 uur

Lea van der Eem

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd, wordt je flink door elkaar geschud. Op steeds diepere lagen laat je oude energie los. Om zo ruimte te maken voor de energie van de nieuwe tijd: licht, bewustzijn, helderheid, ruimte en vertrouwen.

 

Tijdens dit intense proces is het fijn om (energetische) begeleiding te krijgen en je verbinden met gelijkgestemden.

Zo wordt het proces van opruimen en loslaten makkelijker en kan je nog dieper gaan.

 

Ook vormen we door ons te verbinden een groter draagvlak en aardingsveld voor de nieuwe energie.

 

Op dinsdag 3 december 20.00 - 20.30 uur is er een healing / activatie die jou ondersteund in jouw proces. 

 

Tussen de healing in gaat jouw proces verder, zodat je de volgende healing op een dieper niveau kan opruimen en nieuwe energie laten stromen.

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis. 

 

De bijdrage is € 15,-

 

 Wil je vaker worden ondersteund in jouw proces?

 

Op woensdagochtend 20 november om 9 uur is er ook een healing / activatie 'Opruimen oude energie, aarden nieuwe energie'. Voor elke healing gebruiken we dezelfde audio opname die jou begeleidt bij hoe je je aandacht kan richten. Elke healing is nieuw en helemaal afgestemd op de energie van dat moment.

 

Voor deze healing is de bijdrage ook € 15,-. 

 Wil je deelnemen aan deze healings / activaties?

 

Je krijgt toegang tot jouw healings naar keuze door je via één van de knoppen hieronder aan te melden. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. 
Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, neem dan even contact met me op.

Ik wil graag meedoen met de healing op dinsdag 3 december

❤ Ik wil graag meedoen met de healing op woensdagochtend 20 november


❤  Hoe gaat een healing / activatie?

 

Voor deze drie healings ontvang je 1 audio opname die jou begeleidt bij het richten van je aandacht in je lichaam, het opruimen van de oude energie en het ontvangen, aarden en laten stromen in je lichaam van het nieuwe. 

Door het luisteren van de opname en je aan te melden voor de healing, krijg je toegang tot de energie van de healing / activatie. Elke healing is nieuw en helemaal afgestemd op de energie van dat moment.

Mocht blijken dat het dienend aan het proces is om nieuwe audio's te maken bij deze healings, dan komen die vanzelf tot stand.

 

Tijdens de healing gebruikt Lea haar bewustzijn, energie en lichaam om het proces van opruimen van de oude energie en het aarden van het nieuwe voor de groep te begeleiden. Ze stemt zich af in energie en voelt wat er op dat moment gevraagd en nodig is om het proces te ondersteunen. 

 

Na afloop van elke healing ontvang je een nabesprekingsmail met haar ervaringen tijdens de healing en verdiepende uitleg van de energie van dat moment.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment luisteren. 

De energie van de healing verdwijnt niet en blijft beschikbaar.

 

De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

  

❤  Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings / activaties:

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 Ik wil graag meedoen met de healing op dinsdag 3 december

❤ Ik wil graag meedoen met de healing op woensdag 20 novemberN.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.