Online activatie

Leeuwenpoort 08-08-2019: Verankeren van lichtfrequenties


De leeuwenpoort op 8-8-2019 is een bijzondere dag. Op deze dag zijn hoge lichtfrequenties beschikbaar om geaard te worden. Zo maken we weer een grote stap in het brengen van meer licht en bewustzijn op aarde.

 

De weken voorafgaand aan deze datum worden wij flink door elkaar geschud. Met als doel het omhoog halen van oude, vastzittende, onbewuste energie, zodat deze losgelaten kan worden. Dit opschoningsproces zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de volgende stap in bewustzijnsgroei. 

De online leeuwenpoort activatie ondersteunt en begeleidt jou bij het ontvangen, kanaliseren en aarden van deze nieuwe energiefrequenties.

 

Door ons met veel mensen te verbinden, vormen we een stevige, ruime poort en ontvangstkanaal.


 Donderdag 08-08-2019 om 08.00 uur - 08.30/08.45 uur

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

 Bijdrage: € 15,-  

Wil je deelnemen aan deze activatie?

 

Je kan je aanmelden tot donderdag 8 augustus om 07.30 uur

Tot dat moment ben ik ook via e-mail beschikbaar voor eventuele vragen over de aanmelding, daarna niet meer.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, neem dan even contact met me op. 

 

Hoe gaat de activatie?

 

Lea maakt speciaal voor deze poortdag een audio opname, die jou ondersteunt om de energieën van die dag zo soepel mogelijk te ontvangen, kanaliseren en aarden. Woensdag 7 augustus tussen 17 en 18 stuurt ze je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Donderdag 8-8 om 8 uur 's ochtends luisteren we allemaal tegelijk de opname. 

Op dat moment, maar ook gedurende die hele bijzondere dag, stem ik mij af op de energieën. Ik gebruik mijn bewustzijn en lichaam om de nieuwe frequenties te aarden. Door onze verbinding creëren we samen een veld waarin jij, vanuit verbinding met jezelf en daardoor verbonden met het geheel, hetzelfde kan doen. 

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment luisteren. De energie staat de hele dag en ook nog de dagen daarna 'aan'. 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings / activaties:

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Al verschillende healings gedaan, maar vanavond was heel bijzonder!  Ik kreeg letterlijk het gevoel verlicht te zijn. Dank je dat ik er bij was! "

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."