Groepshealing op afstand

Verlicht je buik

Donderdag 27 juni 20:00 uur - 21:00 uur

Onze buiken vragen om aandacht!

Buikpijn, spanning, opgeblazen gevoel, verstoring van de spijsvertering, pijn in bekken en heupen, pijn en stijfheid in de lage onderrug: het zijn allemaal vragen om aandacht van je buik. 

In veel buiken liggen oude pijn en trauma's opgeslagen. Het is moeilijk om hier mee om te gaan.

In plaats van liefdevol aanwezig te blijven, zodat de pijn kan helen, gaan wij 'weg'. 

In je hoofd leven, piekeren, stress en niet kunnen aarden zijn gevolgen van het niet af kunnen of durven dalen in je buik.

 

Als je je verder wil ontwikkelen, is het essentieel om dieper in je buik te gaan, verbinding te maken en meer aanwezig te zijn met jouw licht en liefdevolle aandacht. Zo worden oude wonden geheeld en creëer jij de veilige, stevige basis waar je zo naar verlangt. Je hoeft hiervoor niet buiten jezelf te zoeken. Het zit in jou, daar in je buik.

De healing 'Verlicht je buik' begeleidt jou op liefdevolle en duidelijke wijze bij het brengen van meer licht, liefde en aanwezigheid in je buik.

Deze healing is het vervolg op en een verdieping van de healing 'Verbinding met je buik'. 

Om aan 'Verlicht je buik' mee te kunnen doen is het fijn als je eerst 'Verbinding met je buik' hebt gedaan. Heb je deze healing gemist, dan kan je de opname nog nabestellen (meld je dan aan via de eerste bestelknop, zo krijg je ook direct de opname).

Donderdag 27 juni 20.00 uur – 21.00 uur

Thuis op je eigen fijne plek.

Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

Bijdrage: € 24,50 


Hoe gaat de healing?

 

Lea maakt speciaal voor deze healing een audio opname. Donderdag 27 juni tussen 17 en 18 stuurt ze je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Door haar stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf, je lichaam en je buik kan richten.

Lea stemt zich af en begeleid de healing in energie. Haar lichaam is een doorgeefkanaal voor energieën een hoge frequentie die via de energetische verbinding door kan stromen naar jullie.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

Heb je niet meegedaan aan de healing 'Verbinding met je buik', dan is het fijn als je die opname wel bestelt en deze geluisterd hebt voor deze healing. 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail Lea haar ervaring van de healing deelt. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

Ervaringen van deelnemers 'Verbinding met je buik'

 

 "Ik heb meegedaan met de healing en voel duidelijk een transformatie. De verbinding met mijn buikgevoel is beter.  Ik ga de opname zeker vaker beluisteren. Het is en was een zegening, waarvoor mijn dank."

 

 "Ondanks dat er veel pijn in mijn buik ligt opgeslagen, door het verlies van twee kindjes, en ik daar eerder niet naartoe kon gaan, lukte het mij dankzij de liefdevolle begeleiding in deze healing, om er naartoe te gaan, in mijn buik. De spanning in mijn buik werd voelbaar zachter. Het is nog niet klaar, maar ik ben heel dankbaar voor deze mooie stap. Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..."

 

 "Dank je wel voor deze krachtige healing, vond 't heel bijzonder. Ik doe vaker aan jouw healings mee en steeds is de nabesprekingsmail ook zeer steunend in mijn proces. De woorden uit de mail maken dat ik alles nog beter begrijp en laten de healing dieper indalen en hoe!" 

 

 "Dank je wel voor deze krachtige healing. Ik vond 't heel bijzonder.  Het zal zeker niet de laatste zijn die ik bij je ga volgen."

 "Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..... fijn dat jij er bent! Jouw healings zijn voor mij een grote steun in het moeilijke proces dat ik doormaak. Ik ontvang telkens opnieuw kracht en vertrouwen."

 

 "Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de healing."

 

 "Dank je wel voor deze prachtige healing. Heel bijzonder!! Deze healing bracht me in tranen en dat gebeurt me niet vaak. Ik ging tijdens deze healing door een pittig stuk zwaarte heen, maar daarna was er veel opgeruimd en voelde ik me een stuk lichter. Ik wil je zeer danken voor de bijdrage die je levert aan mijn verdere ontwikkeling door alle healings."

 

 "Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt  met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

   

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"N.B. Een aanmelding kan niet worden geannuleerd.