Energietransmissies / Healings

Lea van der Eem

Hieronder vind je de agenda van de groepshealings. Bij elke healing word je ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen in deze bijzondere tijd.  De healings zijn lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

 

De healings zijn allemaal gericht op:

  het verdiepen van de verbinding met jezelf

  ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen

  losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie 

  dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam

  verruimen van je bewustzijn

  rust en ontspanning

  vertrouwen

  vergroten van liefde voor jezelf

 

Er hebben al honderden mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

De healings zijn op afstand en te ontvangen vanaf je eigen fijne plek: thuis.  

 

Groepshealing 11 - 11

Integratie geheelde mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag
11 november ( 11-11 ) 20:00 - 21:00 uur

 

Groepshealing

Loslaten oude, aarden nieuwe energie

Woensdagochtend
20 november 9.00 - 9.30 uur


 

Groepshealing

Loslaten oude, aarden nieuwe energie

Dinsdagavond
3 december 20.00 - 20.30 uur

 

Groepshealing 12 - 12

Afronden 2019, Openen 2020 Portaal

Donderdag
12 december ( 12-12) 20.00 - 21:00 uur
Binnenkort online


 

Webshop

Energietransmissie in je eigen moment

 

Een gratis healing

Ervaar of je het fijn vindt


 

Enkele ervaringen van deelnemers


 Er was sterk voelbare energie/aanwezigheid, goede healing. Fijn dat er zoveel mensen meegedaan hebben!

 Dit is de eerste keer dat ik het op tijd doe. Meestal doe ik het een dag erna. Maar je voelt de steun veel beter als je het tegelijk met de rest doet.Merk het eigenlijk vooral nu. Voel me weer een stuk lichter.

 Ik voelde een sterke energie rond mijn hoofd en definitief mijn blokkades. Ook zag ik verschillende mensen die meededen,dus de connectie was goed.

 WOW was een mooie healing. Was de 1e x. Voelde veel ontspanning komen, veel ruimte vrij komen. Erge behoefte om mezelf uit te rekken. Ik voelde ook echt licht om mij heen, heb mijn ogen open gedaan of er niemand een lamp op mij scheen. Dank je wel.

 Dank je wel voor de prachtige Healing , ook iedereen bedankt die mee heeft gedaan , je kon dat ook voelen. Heel veel gapen wel 3 kwartier lang , heel ontspannen en warm licht. Mijn benen die vaak koud zijn, maar mijn hele lijf was warm. voel nu behoorlijk de griep , en ik snap waarom.

 Het was heerlijk, ik voelde het stromen. Mijn voeten waren in het begin koud maar werden lekker warm. Ik heb veel moeten gapen. Het ontroerde me toen ik hoorde dat er zoveel mensen meededen. Dank je/ jullie wel!

 Het was een geweldige reading, waarbij het me eens een x lukte te ontspannen en de blokkades te voelen en te doorbreken! Wauw en dank je wel. Energieveld was enorm!

 Was voor mij ook de eerste keer. Echt ontzettend gaaf om mee te maken. Energie was ook duidelijk aanwezig.

 Het was geweldig om hieraan mee te doen. Het was mijn eerste keer en wat een heerlijke liefdevolle ervaring was dit. Ik heb de hele healing, diep liggen geeuwen. Ik wil je hiervoor hartelijk danken.

 Heel fijne liefdevolle ervaring. Voelde energie door mijn hele lichaam. Kon blokkades in lichaam voelen. Veel oude energie mocht eruit( geeuwen/tranen ) Heel bijzonder; heel veel dank hiervoor.

 Via lichtflitsen, een warm/koud gevoel en geeuwen naar een toestand van opgelucht zijn, rust, licht en liefde Dank je wel hiervoor. Warme knuffel.

 Heel erg bedankt Lea voor de krachtige healing en zo mooi dat we met zoveel mensen waren. In eerste instantie ervaarde ik een hoop verdriet wat er blijkbaar weer uit moest, maar vrij vlot door je woorden en de aandacht naar het licht om me heen, voelde ik hier echt goed een kracht bij. Ik visualiseerde het als een soort van koker in verbinding met mijn eigen licht. Mijn lichaam, al mijn emoties, gedachten, ego en belemmeringen stonden een soort van tussen mijn kern en het grotere licht en werden door jouw sturing wat poreuzer en lichter... Ik heb al vaker een healing van je gevolgd en vaak komt er 1 zin of stukje heel hard binnen bij me...ditmaal was het de zin “als iets niet in je bewustzijn is, kan je het ook niet toelaten”....ik laat te weinig licht en ruimte toe in mijn bewustzijn, waardoor ik het dus ook niet kan toelaten...zo fijn dit besef om nu mijn aandacht positiever gericht te gaan houden.. Dank je wel🙏🏻💕en ook voor alle anderen die in dit veld bij me staan❤️


 Wanneer healing net zo populair wordt als sport. Zullen we vrede kennen.

 

Maak kennis met Lea van der Eem