Vier weken “Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN”

Al vele jaren zijn de lichtwerkers hun trillingsfrequentie aan het verhogen en daarmee de algemene frequentie op aarde. Dat wij dit nu kunnen doen, in deze bijzondere transformatietijd, is het gevolg van vele levens en ontwikkelingen hiervoor.

In je eigen trilling zijn en steeds meer van jouw oorspronkelijke licht belichamen op aarde, te midden van de zwaardere energieën, is een uitdagende opdracht. Het vraagt veel moed, kracht en doorzettingsvermogen. Door het aangaan van deze opdracht leren wij onszelf, ons licht en onze kracht, van binnenuit kennen.

Waar veel lichtwerkers eerder in het donker deze opdracht vervulden, is er steeds meer uitleg en informatie beschikbaar en wordt ons pad verlicht. Waar de meeste lichtwerkers eerder redelijk geïsoleerd van de andere lichtwerkers hun licht verspreidden, is er de laatste tijd steeds meer verbinding en wederzijdse steun mogelijk.

Door de groei in bewustzijn en de verbinding met elkaar is het mogelijk steeds meer licht op aarde te brengen, te aarden. In onszelf is het licht steeds vaker voelbaar en zichtbaar.

Toch blijft het nog een hele klus om dit licht AAN te zetten / houden in ons dagelijkse leven van veel te ‘doen’, volle agenda’s, een huishouding, kinderen of misschien werk in een organisatie en minder bewuste mensen om je heen. Als gevoelig mens ben je geneigd om je aan te passen aan de energieën in je omgeving en mee te trillen op die frequentie, ben je van nature gewend om vooral gericht te zijn op wat mensen buiten jou nodig hebben en hou je je eigen energie en licht vaak nog klein. 

Je trillingsfrequentie verhogen en je licht aan zetten is niet iets wat je één keer doet en dan geregeld is. Dat proces vraagt voortdurend, elke dag en elke minuut, om aandacht, bewustzijn en liefde. Je trilling kan zich ook steeds verder verhogen. 

 Wil jij ook jouw trillingsfrequentie verhogen en steeds meer met jouw licht aanwezig zijn in je lichaam, op de aarde?

 Wil jij jouw eigen licht, energie en trillingsfrequentie meer integreren in je dagelijkse leven?

 Wil jij dit doen samen met gelijkgestemden, zodat de impact vele malen groter is?

 En wil je hierbij fijne, steunende, inspirerende, verhelderende, geaarde, verdiepende en unieke begeleiding ontvangen?

 

Doe dan mee met het vier weken traject “Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN”.

Wat houdt dit traject in?

 Elke week 1 groepshealing / activatie op afstand op zondagochtend 10, 17 en 24 februari en 3 maart van 10.00 tot 10.45/11.00 uur.

 Je ontvangt een audio opname die je kan luisteren tijdens de groepshealings. Door mijn stem word je begeleid bij hoe je je aandacht tijdens de healings kan richten in je lichaam. Mocht je een keer niet kunnen op het tijdstip van de healing /activatie, dan kan je hem ook later op die dag nog luisteren. Je kan deze opname sowieso zo vaak luisteren als je wil, zo krijg je toegang tot het helingsveld en de hogere frequenties.

 Wekelijks ontvang je mails met praktische, goed geaarde uitleg, tips en inzichten die jouw bewustzijn over wat jouw trillingsfrequentie is en verhoogt laat groeien.

 Je krijgt toegang tot vier extra (gesproken) audio opnames van ongeveer 15 minuten die je, tussen de groepshealings in, op je eigen moment kan luisteren. Elke opname bevat helende energie met een hoge, maar tegelijkertijd goed geaarde,  frequentie en ondersteunt je in het proces.

De thema’s van deze opnames zijn:

 

 Aanwezig in je lichaam

 Loslaten wat niet van jou is

 In beheer eigen energie en grenzen

 Vertrouwen en veiligheid

 Alle audio opnames kan je onbeperkt luisteren, ook na het vier weken traject.

Het traject begint op zondag 3 februari, dan ontvang je de eerste mail.
Let op: de eerste groepshealing / activatie is op zondag 10 februari.

Het traject kan je volgen vanaf je eigen fijne plek, dus lekker thuis.

Het traject is gericht op het ontdekken van jouw eigen kracht en meesterschap. Wat nodig is om je trillingsfrequentie te verhogen en hoog te houden in je dagelijkse leven, is voor iedereen anders. Je krijgt manieren om dit te doen aangereikt en jij gaat ontdekken wat voor jou wel en niet werkt. Je leert vertrouwen op jouw eigen manieren en creativiteit, waardoor je vertrouwen in jezelf en jouw meesterschap groeit. In deze transformatietijd staat niets vast en is alles telkens weer nieuw en uniek. Dit leven is jouw ontdekkingsreis naar jezelf.

 

Door: Lea van der Eem, Spiritueel psycholoog en Nieuwetijdsbegeleider.


Prijs: € 90,-

 

Wil je deelnemen aan het vier weken traject 'Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN'?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en  e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.