Donderdag 31 januari 20:00 - 20:45 uur 

 Groepshealing op afstand: Aarden van de nieuwetijdsenergie


Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

Vanaf januari 2019 is er twee keer per maand een afstandshealing en aarding van de nieuwetijdsenergie van dat moment. Er zijn er 7 ingepland vanaf januari t/m april. Je kan aan 1 healing deelnemen, aan meerdere of allemaal. Je kan hierbij volgen waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou goed voelt. 

Elke healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen. Oude energie is bijvoorbeeld zwaarte, pijn, angst, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn en afgescheidenheid.

Daarna aarden we de nieuwetijdsenergie. Dat is energie die meer licht in zich draagt, bijvoorbeeld vrijheid, ruimte, verbinding, vertrouwen, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak.

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien, waar je ook bent op jouw pad van ont-wikkeling.

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor die healing. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op ervaren in je lichaam, de nieuwetijdsenergie mag echt in jouw lichaam gaan stromen. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.

 

“A healer is not someone that you go to for healing.

A healer is someone that triggers within you,

your own ability to heal yourself.”

~unknown

 

Prijs: € 15,- per keer.

Voor alle healings samen is de bijdrage € 90,- i.p.v. € 105,-. 

Inmiddels is de eerste healing op 17 januari geweest. Wil je deelnemen aan alle 6 de healings die nog gaan komen? 

Dan is de prijs € 77,- i.p.v. € 90,-. 


Wil je deelnemen aan de healing van 31 januari 2019?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en  e-mailadres in en vervolgens druk je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.


Hoe gaat de healing? 

Op de ochtend van de healing maak ik een audio opname speciaal afgestemd op de energie van dat moment en de dagen ervoor. Als de opname klaar is, stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. In elke opname zit helende energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healingen

 

 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 "Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

 "Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

 "Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

 "Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie."