Healing op afstand

 

Vanuit Lichtwerkers Nederland worden er afstandshealingen verzorgd door Lea van der Eem. De healings ontvang je heerlijk vanaf je eigen fijne stoel. Voor elke healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren. De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

De healings begeleiden jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healings brengen jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

 

Elke healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie. De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien,  verdiepen de verbinding met jezelf en aarden jouw licht en wezensenergie. 

 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.


Groepshealing op afstand

 Donderdag 21 maart 20:00 uur


Groepshealing op afstand

 Donderdag 28 maart 20:00 uur


Groepshealing op afstand

  Donderdag 11 april 20:00 uurThema Healing

 Vrijdag 5 april om 19.30 uur


Maak kennis met Lea

 Lea van der Eem


Ervaringen

Ervaringen van deelnemersGratis healing

 Basis aarden


Webshop

  Bestellen audio opnames healingAan de gratis groepshealing / activatie deden 1293 lichtwerkers mee!

Heel bijzonder om met zo’n grote groep mensen onze energie, ons licht, AAN te zetten