Afstandshealingen


Vanuit Lichtwerkers Nederland worden er afstandshealingen verzorgd door Lea van der Eem. De healings ontvang je heerlijk vanaf je eigen fijne stoel. 

Voor elke healing wordt kort van te voren een audio opname gemaakt die je tijdens de healing luistert. Je wordt door Lea's stem begeleid en hoort waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. Tegelijkertijd ben je vrij om te volgen wat er in jou wil gebeuren.

De audio opname kan je ook naderhand nog zo vaak beluisteren als je wil. Veel mensen vinden het fijn om de opnames regelmatig terug te luisteren en merken dat dezelfde opname hen telkens een laag dieper brengt.

De healings begeleiden jou bij het opruimen van het oude, van alles wat jou niet meer dient. Er worden diepe lagen aangeraakt, waardoor oude opgeslagen energieën, patronen, gedachten en gevoelens verder kunnen worden losgelaten. De healings brengen jou energie van de nieuwe tijd. Dat is energie die resoneert met woorden als licht, liefde, vrijheid, ruimte, innerlijke wijsheid, vertrouwen en overvloed.

 

Elke healing is gericht op zelf ervaren in je lijf en brengt jou dieper in je lichaam, zodat jij daar de helende energieën kan ontvangen en aarden. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijdslessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie.

 

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien,  verdiepen de verbinding met jezelf en aarden jouw licht en wezensenergie. 

 

Er hebben al veel mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden vaak als krachtig en diepgaand ervaren.

Voelt het fijn kennis te maken met healing?

Download hieronder een gratis healing 

Download
Healing 18-11-2018.mp3
MP3 Audio bestand 24.8 MB


Wie is Lea?


De laatste healing op afstand voor 2018: zondag 16 december 10:00 uur

 Afstandshealing 

{ Het aarden van de actuele nieuwetijdsenergie }

Zondag 16 december 10.00 uur € 10,-

Deze healing wordt gegeven door Lea van der Eem

Je meldt je aan door € 10,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. 'Nieuwetijdsenergie’. Vermeld ook duidelijk je naam of e-mailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

 Aanmelden healing 16 december


7 x Aarden van de actuele nieuwetijdsenergie januari tot april 2019


Er gebeurt zoveel in deze tijd. Je bewustzijn groeit, je wordt gevoeliger, je laat oude zekerheden los. Regelmatig ben je de vaste grond onder je voeten kwijt. Er gebeurt veel in jou en om je heen veel wat je nog niet kent en begrijpt. Je voelt dingen die niet meer in je oude denkkaders passen. Het oude voldoet niet meer. Je hebt nieuwe manieren nodig van omgaan met alles wat je in jezelf tegenkomt.

 

Vanaf januari 2019 is er twee keer per maand een afstandshealing en aarding van de nieuwetijdsenergie van dat moment.

Er zijn 7 healings ingepland vanaf januari t/m april

 

Elke healing ondersteunt je om oude energie, patronen en overtuigingen, die de weken of dagen daarvoor zijn aangeraakt en losgemaakt, op te ruimen.

 

Oude energie is bijvoorbeeld zwaarte, pijn, angst, onmacht, oordelen, strijd, tekort, negativiteit, lasten dragen voor anderen, moeten en hard werken, leven vanuit je hoofd, resultaatgericht zijn en afgescheidenheid.

 

In de vrijgekomen ruimte aarden we de energie van de nieuwe tijd, die op dat moment voor ons beschikbaar is. 

 

De energie van de nieuwe tijd is bijvoorbeeld licht, vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart en buik, liefde en gemak.

 

Voorafgaand aan elke healing ontvang je een audio opname die speciaal is gemaakt voor de energie van dat moment. Je wordt door mijn stem begeleid en hoort precies waar je je aandacht tijdens de healing kan richten. De healings zijn gericht op zelf ervaren in je lichaam. Daarbij leer en integreer je spirituele nieuwetijds-lessen. Je leert om te gaan met energie en gevoelens die jij in jezelf tegenkomt tijdens jouw proces van transformatie of wakker worden.

 

De healings zijn zo dat ze je altijd verder op jouw pad en dieper in jezelf brengen. Ze laten jouw bewustzijn groeien, waar je ook bent op jouw pad van ont-wikkeling.

 

Je kan aan 1 healing deelnemen, aan meerdere of allemaal. Je kan hierbij volgen waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou goed voelt.

De audio opnames kan je onbeperkt luisteren.

 

Door ons met elkaar te verbinden kunnen we onze taak van het oude loslaten, transformeren en de nieuwe energie op aarde brengen makkelijker maken en wordt het voor onszelf lichter.

  

Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, aan deze healings deelnemen.

Elke healing duur ongeveer 45 minuten.

 

“A healer is not someone that you go to for healing.

A healer is someone that triggers within you,

your own ability to heal yourself.” ~unknown

 

Data in 2019:

 Donderdag 17 januari 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 31 januari 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 14 februari 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 28 februari 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 14 maart 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 28 maart 20.00 - 20.45 uur

 Donderdag 11 april 20.00 - 20.45 uur

 

Vanaf mei tot aan de zomervakantie wordt weer een nieuwe serie ingepland.

 

Prijs: € 15,- per keer. Voor alle healings samen is de bijdrage € 90,- i.p.v. € 105,-. 

 

Aanmelden:  Wil je deelnemen aan alle healings? Maak dan € 90,- over op rekeningnummer 

NL78 INGB 0002 9574 07 t.n.v. Helder BewustZijn met vermelding van je naam en "nieuwetijdsenergie 2019".

Door vervolgens hieronder je naam en e-mailadres in te vullen, plaats je jezelf op de deelnemerslijst voor alle healings.

 

Op dit moment kan je je alleen nog opgeven voor alle healings tegelijk. 

* Alles wordt netjes op orde gemaakt zodat je je snel weer voor elke healing apart kan aanmelden.


Aanmelden 7 x healings { Aarden van de actuele Nieuwetijdsenergie }

* indicates required