E-mail of WhatsApp Consulten


Lieve Lichtwerkers opgelet: door enorme vraag bedraagt de wachttijd voor de consulten langer dan dat jullie van ons gewent zijn. Uiteraard kun je alvast je afspraak maken. Bedankt voor je begrip.

* Onze consulten worden behandelt van woensdag t/m zaterdag. 

 

  E-mail Consult € 17,50


Als je van ons een e-mail consult wilt ontvangen, is het belangrijk dat jij duidelijk jouw thema's formuleert en zo helder mogelijk omschrijft waar je een vraag over hebt.

Wij beantwoorden je aanvraag meestal binnen 48 uur nadat wij jouw liefdevolle dankoverschrijving hebben ontvangen op onze rekening. Natuurlijk is het wel handig als je duidelijk je naam + E-mailconsult in de omschrijving zet, zodat wij weten dat jij het bent.

 Whatsapp Consult € 27,50


Als je kiest voor een Whatsapp Consult gaan we echt het gesprek met elkaar aan. Je mailt ons van te voren jouw thema's /daar waar je vragen over gaan die we zullen behandelen in het whatsapp consult.

Na ontvangst van je liefdevolle dankoverschrijving met in de omschrijving je naam + Whatsapp consult - spreken we een datum en tijd af waarop we starten met het beantwoorden van jouw vraagstuk en je daarop in kunt haken voor bijvoorbeeld nog meer verdieping en verduidelijking omtrent je vraagstuk. 

Tip: Hoe meer jij jezelf opstelt naar ons, hoe meer verrassingen er kunnen plaatsvinden.

  Vraag hier je E-mail of Whatsapp Consult aan


Als je meer schrijfruimte nodig hebt dan dat het formulier toelaat kun je ons ook rechtstreeks een e-mail sturen. Vermeld daarbij ook welk van de twee consulten je graag wilt ontvangen. lichtwerkersnederland@gmail.com

* Je bijdrage dient bijgeschreven te staan voordat je deelneemt aan het consult. Alle consulten zijn inclusief btw.
* Deze consulten worden gegeven door Denise Diekstra

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.