E-mail of WhatsApp Consulten


Natuurlijk kan het voorkomen dat je het eng vindt ergens naartoe te gaan, naar mensen die je niet kent of misschien ben je nog wat verlegen of vindt je contact met andere mensen maar lastig. Wat de reden - die wij niet hoeven te weten - ook is, je kunt altijd één van ons boeken voor een E-mail of Whatsapp Consult.

Laten we je even het verschil uitleggen tussen de twee:

E-mail Consult € 17,50


Jij formuleert duidelijk de situatie waarmee je stoeit, waar je een vraag over hebt of waar je graag advies over wilt hebben.
Als je ergens bijvoorbeeld niet uitkomt of als je twijfelt wat jij zelf kunt doen om de situatie te transformeren naar een wenselijke situatie. Wij beantwoorden dan jouw aanvraag binnen 48 uur nadat wij jouw liefdevolle bijdrage hebben ontvangen op onze rekening. Natuurlijk is het wel handig als je duidelijk je naam + E-mailconsult in de omschrijving zet, zodat wij weten dat jij het bent.

Whatsapp Consult € 27,50


Tijdens een Whatsapp Consult is het mogelijk het gesprek ook echt aan te gaan. Ook hier formuleer je duidelijk jouw situatie, net zoals bij het E-mail consult. Na ontvangst van je liefdevolle bijdrage met in de omschrijving je naam + Whatsapp consult - spreken we een datum en tijd af zodat wij starten met het beantwoorden van jouw vraagstuk en je daarop in kunt haken voor bijvoorbeeld nog meer verdieping en verduidelijking omtrent je vraagstuk. 

Tip: Hoe meer jij jezelf opstelt naar ons, hoe meer verrassingen er kunnen plaatsvinden.

Vraag hier je E-mail of Whatsapp Consult aan


Als je meer schrijfruimte nodig hebt dan dat het formulier toelaat kun je ons ook rechtstreeks een e-mail sturen. Vermeld daarbij ook welk van de twee consulten je graag wilt ontvangen. lichtwerkersnederland@gmail.com

* Je bijdrage dient bijgeschreven te staan voordat je deelneemt aan het consult. Alle consulten zijn inclusief btw.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.