6-6-6 Portaal & Maria Magdalena ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland


Deze maan zal in het teken staan van de vrouwelijke energie die nu gaat stromen: 'Maria Magdalena, de vrouwelijke Christus' zal deze maand jouw energie verzachten en alle harten toefluisteren om vrede te brengen daar waar zoveel confrontatie is.

6-6-6 Portaal

 

Oude misvattingen worden omgezet in pure wijsheid. Dit portaal is heilig en is menig keer verdraaid en vervormt. Het is de kracht van de drie eenheid vanuit de zespuntige ster. Deze hexagram is het symbool van de samensmelting van het vrouwelijke en mannelijke deel: Het Heilige Huwelijk.

Drie keer deze kracht geeft een enorme versnelling van energie en de bevruchting van een nieuw veld van liefde. Plaats de drie zessen boven elkaar en zie een spiraal verschijnen, deze roteren en zuiveren het magnetisch veld. De wijsheid van de vrouwelijke kracht in het plantenrijk gaat daarin bewegen. De drie Zessen zijn een roterende energie en zijn op 6 juni 2022 (6-6-6) in werking gegaan. Deze wervel wind (tornado) kan stevig gaan waaien en schoont zo negatieve misten op.

 

Versnelde afronding oude patronen

 

De maan zal vol zijn op 14 juni 2022. De Maria Magdalena energie zal door de wind gezonden worden naar de plaatsen waar veel onvrede heerst. Haar eerlijkheid zal de ogen doen openen en vele doen opkijken, verwart van alle onrust kan de helderheid daarna weer opbloeien.

 

Heldere Geesten

 

Zo helder als kristal zal haar geluid gaan klinken en het besef van wat er werkelijk speelt, wordt geboren. Vele worden wakker en meegenomen in de pure energie van haar heiligheid in de Eenwording van bewustzijn, via het portaal van versnelling.

 

Zichtbaarheid

 

Er gaat iets belangrijks gebeuren en dit wordt zichtbaar. De reden van de oorlog die als een maskerade doordraaft en het werkelijke spel met een mist bedekt wordt nu opgelost. Vele slachtoffers zijn er gevallen en vele hebben geleden. De negatieve golf wordt duidelijk en waait de richting uit van de NAVO. Dit levert een onrustig beeld op in de media vanuit de onrustige maatschappij.

 Weer komen er bewijzen naar boven en de wereld kijkt toe, verstomd en beschaamd gaat de mensheid tot bewustzijn komen dat er een vreselijke vergissing is begaan. 

Een dekmantel lost op en laat zien dat de leegte achter deze beweegredenen een onstabiele macht vertegenwoordigt. De oorlog wordt een grote ontnuchtering, welke als een kater door gaat werken dit hele jaar door. Naast de mooie liefdesenergie die gaat stromen, zal ook de confronterende waarheid gaan opstaan.

 

Destabilisering 

 

De machthebbers bereiken nu bijna het punt van destabilisering en gaan uiteindelijk 'gas terug nemen'. Er is een kracht onderweg die dit alles versnelt. Het portaal van rotatie opent een nieuwe visie en daarin werken de lichtkrachten om het veld van liefde te ondersteunen.

 

Karma

 

De Maria Magdalena energie is een prachtige liefdevolle toon welke de eenheid omarmt.

 Door deze vibratie gaan de ogen open en een heldere blik verschijnt. De individuele grenzen worden opnieuw neergezet en dat is nodig, want een oud karma wordt opgeruimd.

Wereldwijd wordt er een belangrijk punt bereikt. Dit begint met een tweestrijd tussen de machten binnen de NAVO. Ook hier speelt de herhaling van karma een grote rol.

 

Zomer 2022 Verankering

 

Daarnaast wordt de liefde geopend om zomer te gaan bevruchten met heel veel licht. De zonnevlammen gaan zich weer roeren en er komt een groot magnetisch veld vrij op aarde.

 Eind van de maand juni wordt deze energie bevestigd door de zomerzonnewende, hier vindt de verankering plaats van een nieuwe kracht.

 

Astraal Veld

 

De gevechten spelen zich niet alleen in de fysieke laag af, maar ook in de tijdlijnen van de astrale levensvormen. Deze deining van weerbarstige golven opende een strijd en de disbalans van oude karmalijnen werden (worden) gezuiverd. Sommige stukken dienen uitgewerkt te worden in de fysieke laag en deze laag kan nog even weerstand bieden. Voel jij ook de tegenwerking, wees gerust, door de kracht van Maria Magdalena zal alles in een versnelling komen en de helderheid weer terugkeren.

 Het kronkelige pad wordt nu recht gemaakt en overzichtelijk, het punt waar je naartoe wilde wordt weer zichtbaar. De misten aan de horizon lossen op.

 

Eenwording

 

Tijdens de zomerzonnewende zal de Maria Magdalena energie samenkomen met de Heilige Moeder Maria energie. Zij worden één en verankeren de liefdesenergie via de uitlijning van de aarde, dit veld van liefde gaat zich steeds sneller uitbreiden. Degene die hier gevoelig voor zijn kunnen zich afstemmen en vanaf dat punt aan de slag gaan met het nieuwe licht. Zij worden aangesloten op dit veld van hogere energie, waardoor hun talenten zich uitbreiden. De aarde bereikt vele pieken van zeer hoge resonanties. De versnelde spiraal van zuivering zal vooral het vrouwelijke deel overspoelen om de eenheid te herstellen en alles te verbinden.

Adonai Ashtar

Ik groet het Licht in je hart

 
© Arthura Hector
www.ashtar-rose.com

 

 

 

MINDCONTROL - THE GREAT RESET


Een nieuwe videochanneling in het thema ‘Mindcontrol – The Great Reset’ ★ Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 26 juni 2022 van 20:00 tot (ongeveer) 21:30 uur.

Zend je vraag in
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.