21-12-21, een keerpunt ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De langste nacht, de kortste dag van het jaar. Van hieruit gaat het licht dagelijks weer toenemen. Net voorbij een intense volle maan van 19 december en vlak voor een kruising tussen Saturnus (controle) en Uranus (vrijheid) op 24 december.

 

Een keerpunt of kantelpunt vandaag


Het voelt een beetje als leven op het scherpst van de snede. Waarbij de uitnodiging telkens is om innerlijk de balans te (her)vinden en bewaren.

 

Krachtige portaal energie

 

 21 - 12 - 21 is ook een buitengewoon krachtige portaalenergie, waarbij instroom van hogere lichttrillingen binnenkomen in het collectieve veld.

Een trillingsverhoging die ook gebaseerd is op innerlijk versterken van de verbinding en balans tussen de man-vrouw energie (doe en Zijnskracht).

Het is het derde 3-3-3 portaal van de maand december (zie daarvoor ook eerdere artikelen van december of zie onder dit artikel).

21-12-21 markeert de start van de winter, een tijd om dieper naar binnen te keren. Daar waar het de langste nacht is, leert dat je het licht binnen je weer dieper te ontsteken.

Het markeert de wedergeboorte van Ra, de zonnekracht, die vanaf dit punt in tijd weer gaat groeien. De Belofte dat vanuit het donker het Licht weer gaat toenemen, zelfs al gebeurd dat traag en heeft dat een natuurlijke timing nodig.

Kortom, er bewegen nogal wat rimpelingen door elkaar heen momenteel, die verschillende lagen en thema's van ons wezen in beweging brengen. Aanrakingen om nieuwe groei, bewustwording en verbindingen met je grootser Zelf weer te bevorderen.

Balans en je midden

 

 De energieën van deze periode vragen telkens van je om innerlijk de balans te vinden tussen uitersten, tussen polariserende krachten.


In een wereld in chaos, je rustpunt en stilte te vinden. Niet (langer) weg te gaan bij je Zelf, maar diep verbonden te blijven. Om daar waar het donker is je innerlijk lichtje te laten schijnen. Van binnenuit belichten kan alleen als je in je midden bent. In balans dus en in je uitlijning met alles wie je bent (bewuste en onbewuste lagen).

Dat kan best een enorme uitdaging zijn momenteel, omdat het steeds helderder uitgekristalliseerd wordt in buiten-en binnenwereld waar de onbalans geleefd wordt. En welke effecten dit heeft. In jezelf en in de wereld. Zo binnen, zo buiten en andersom.

Mede daarom is het bewust naar binnen kern, in stilte, meditatie of simpelweg verbinden met jezelf en stilstaan bij wat er innerlijk in jou leeft, essentieel.

Zo vergaar je meer bewustzijn over waar polarisatie innerlijk nog vat op je heeft, door jou heen geleefd wordt.

Dat geeft inzicht en handvatten in je groeirichting.

 Waar is nog innerlijk werk te doen om balans te herstellen?

 Heeft je hoofd de overhand of stuwen emoties je op jouw weg voort? Is er angst die jouw perspectief en koers bepaald?

 Kun je moeilijk zijn met wat is, geen overgave of vertrouwen voelen en of heb je telkens het idee dat je de kar moet trekken en in de actie blijven (om niet werkelijk in de stilte te zakken en te voelen)?

 Voel jij je nog onderdrukt door externe macht en kun je jouw interne kracht niet voelen?

 Resoneer je nog op van alles wat beweegt in het collectieve veld/de wereld om je heen en raak je daarmee de verbinding met jezelf kwijt? Ga je wankelen, wiebelen of twijfelen? Of zelfs overstag met dat wat je niet wilt?

 Of kun je in het oog van de storm blijven, in balans dus?

Dit is de tijd om naar binnen te keren en jezelf eerlijk onder de loep te nemen!

Een tijd om eigen verantwoordelijkheid voor jouw proces te nemen, om je innerlijke authenticiteit weer te vinden vanuit rust, balans, stilte en bewustzijn.

21-12-21 biedt een keerpunt in alle patronen, wonden en processen die innerlijk het licht mogen gaan zien. Van donker naar licht. Van schaduw naar lichtkracht!

Uit een eerder artikel over het 12-12-21 Portaal, ter verheldering:

 

Polariteiten en vereniging van

 

De energie van het 21-12-21 portaal resoneert door in de vrouwelijke (1) en mannelijke (2) energieën en de verbinding tussen beide. Deze polariteiten of tegengestelde krachten vinden elkaar in het midden. De 12 energie stimuleert die verbinding en daar waar tegengestelde krachten samen komen ontstaat een nieuw veld. Een nieuwe trilling, potentie en energie. In de numerologie zie je dat terug in 1+2=3.

 Dit is wat we ook het Heilig Huwelijk noemen: vanuit de verbinding en versmelting van vrouwelijk en mannelijk, ontstaat het kind, het derde veld, die kenmerken van beide tegengestelde krachten in zich draagt, maar ook een totaal nieuw, ruimer bewustzijn is dat beide overstijgt.

 

De energie van de 3 en de 333 portalen

 

De 3 is gerelateerd aan de Goddelijke Kinds-energie. De onbevlekte energie van puurheid, onschuld, speelsheid, creativiteit, authenticiteit, vrije stroming.

De energie van 21-12-21 is ook een 333 portaal en de driedubbele 3 is een bekrachtiging en meestergetal wat enorme trillingsverhogingen en beweging tot verandering inzet. Verandering en beweging om gestagneerde kinds-energie om deze te bevrijden, transformeren en helen. Zodat onze authentieke kracht weer vrij kan komen. Je eigen Goddelijke Kind-stroom weer vrij kan stromen, waarmee je veel dieper in je oorspronkelijke energie kunt Zijn en leven.

Vele mensen zitten nog boordenvol gestagneerde en gewonde kind-energie, waardoor hun werkelijke licht, kracht en bewustzijn niet her-innert kan worden. Mensen niet hun plek in kunnen nemen, hun midden innerlijk kunnen vinden en de oorspronkelijke uitlijning met wie zij werkelijk Zijn kwijt zijn. Laat staan dat kunnen belichamen.

 De 333 portalen van december brengen een boost aan upgrades en stimulerende energieën om op 12-voudig niveau deze frequenties weer in herinnering te brengen. Voor ieder op een eigen passende manier, aansluitend op wie je Bent en jouw ervaringen op Aarde.

Ieder krijgt daar zijn eigen portie van, zoals ieder momenteel ook sterker dan ooit een portie eigen pijnpunten, uitdagingen en groeiprocessen op z’n bordje heeft liggen.

De 333 portalen van december 2021 zijn 3-12-21, 12-12-21, 21-12-21 en 30-12-21.

Willemien Timmer

 

www.apofyliet.nlOp deze speciale avond, duiken we samen met Arjun en de Yahyel in het thema van De Langste Nacht! Dit event gaat niet over astrologie of over de zonnewende, maar duikt op een stevig geaarde manier in, op alles wat maar te maken heeft met het TRANSFORMEREN van DUISTER naar LICHT.

 Veel meer gaat het in dit event dus over zaken als 'The dark night of the Soul' en hoe hierin te navigeren.

Over een andere manier van kijken naar – en omgaan met – de ‘kracht’ van een depressie, angst en woede. Ook kijken we naar zaken als de wereldwijde pandemie en wat wij hier op spiritueel niveau uit kunnen halen.

 

Deze video channeling gaat o.a. over uitdagingen die we allemaal wel ergens van (her)kennen als:

 

 hoe het beste om te gaan met mensen die een zware energie met zich meedragen,

 

 het transformeren van niet-langer-dienende geloofspatronen, of

 

 het ervaren van een bedrukkend ‘moet-gevoel’ bij alle details in je leven.

 

Maar ook hebben we het over; de cyclus van incarnatie (zitten we in een soortement Matrix?) Een vernieuwende manier om naar het idee van de ‘Deep State’ te kijken, en reflecteert Arjun op het de impact van een bepaald vacc!n op onze relatie tot ons contact met de Ziel.

 

Als altijd zijn de boodschappen liefdevol, zelf-bekrachtigend en een verademing voor iedereen die houdt van de rappe, humoristische en inzichtelijke invalshoek van onze sterren-familie.

 

We nodigen je weer van harte uit voor dit rijke en bijzonder ‘aardende’ programma om lekker van te genieten met een mok warme choco en vanonder een wollen deken, op een momentje waarop je verder even helemaal niets anders hoeft. 

De Langste Nacht

 

 Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel op Tweede Kerstdag, zondag 26 december 20:00 uur.


Meer informatie / aanmelden / de vragenlijst die behandeld zal worden:


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.