Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De afgelopen weken zijn voor wie veel Licht draagt/wil opnemen (voor wie bewust of onbewust Licht-werker is: al wie niet bang is om de eigen schaduwen (gedachtepatronen, emoties, gedragspatronen) in zichzelf te zien én ze schoon te maken, op te lossen, los te laten, zodat meer Licht kan stromen (harmonie, liefde, vrede, je goddelijke basiskracht), kortom al wie besef heeft van het Hoogste Goed voor iedereen)) - dus voor dezen is de afgelopen tijd behoorlijk pittig geweest.

Je kon allerlei dingen merken in je lichaam en energieveld: diepe nood aan slaap, wakker worden 's nachts, gevoel van onevenwicht, moeite om te aarden 's morgens, diepe emoties die plots naar boven komen, behoefte aan rust om je heen, enz...

Je kan geconfronteerd geweest zijn met uitdagingen, die je al dan niet hebt opgelost. En als je ze hebt opgelost, kan je nu stilaan de opluchting en herademing voelen, én de tevredenheid dat je het wél aangepakt hebt, en dat je wijzer en sterker bent geworden.

Net zoals in élke intense groeiperiode zijn er tig momenten waarop je 'het' wil opgeven, waarop je je afvraagt waarom je al die moeite doet of gedaan hebt, waarop de moed je in de schoenen zinkt - momenten dus waarop je in de verleiding komt de spiraal naar beneden te nemen.

En dat zijn momenten waarop je op de proef wordt gesteld, en je vanuit je Hoogste Zelf een soort innerlijke initiatie of test doorgaat: kies je voor de negatieve spiraal - wat zo makkelijk en verleidelijk is - kiezen voor oude gemakkelijke ingesleten denkpatronen, toestaan dat je overspoeld wordt door dichte emoties- of écht moeite doen én blijven doen, en al je tools, kwaliteiten en liefde/wijsheid/kracht in te zetten die je bént, en alles eraan te doen om jezelf opnieuw uit de kleverige modder te trekken en op te tillen naar hogere lichtere velden, en dus mét de nodige aarding.

Want dat is wat telkens opnieuw gebeurt: je schoont beetje bij beetje je chakra's/oude lagen op, waardoor je steeds meer gaat indalen, je steeds zekerder wordt van je ZELF, waardoor je steeds meer zelfvertrouwen ontwikkelt, en weet dat je alles wat zich voordoet in je leven aan kan.

Op 18 juni is er nieuwe Maan, en die brengt altijd een nieuw speelveld en nieuwe ruimte die jij helemaal mag vullen en inrichten.

En je weet - hoe meer je opschoont, hoe meer ruimte voor het nieuwe je zelf creëert.

Fran Tielemans
www.maitreya.beMoeder Maria zal je uitnodigen om de buitenste lagen van je wezen, je alledaagse gedachten, zorgen, los te laten en met haar mee te reizen naar je essentie: het wezen dat je bent buiten ruimte-tijd, vrij en ongebonden door materiële en mentale beperkingen.

Je wordt meegenomen naar de hemelse plaats waar je na je dood naartoe gaat en je toekomstige Zelf ontmoet. Dit toekomstige Zelf is in staat om terug te kijken op het leven dat je hier en nu leeft. Het kent geen angst en accepteert alles wat je gedaan hebt en nog zult doen. Je toekomstige Zelf is echt je Ziel, die vrij is om door de tijd te reizen en tot je kan spreken van voorbij dit leven, om nieuw licht te werpen op keuzes waar je in het heden voor staat.

Ontvang de liefdevolle leiding vanje Ziel en absorbeer de vredige frequentie van de hemel terwijl je deze innerlijke reis met (moeder) Maria maakt.

Remember your true self (Engelstalig)

❥ Volgende week zondag 18 juni 2023, 20:00 uur

❥ leidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channelt (moeder) Maria

Extra: Deze maand zal de audioboodschap aangevuld worden met een korte video channeling van 10 - 15 min waarin Pamela (moeder) Maria channelt. De video geeft de energie van Maria op een meer directe en non-verbale manier door, waardoor je je dieper kunt verbinden met een frequentie van vrede en genezing.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.