Een kijk op augustus 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 Na de drukkende energie van juli, zou je het deze maand kunnen appreciëren dat er een overvloed aan beweging, verandering, nieuwe informaties, nieuwe keuzes, inspiratie aanwezig is-  al wat jij nodig hebt om nu een hogere, meer authentiekere versie van jezelf neer te gaan zetten.

 

Alle energie die in de loop van vorige maanden massaal de wereld, de planeet en jouzelf is ingestroomd, begint volop zijn uitwerking te tonen, en stuwt je verder naar een hoger niveau van zijn en van functioneren.

Een hoger niveau betekent een manier van leven waarbij je je échte Zelf meer ziet, aanvaardt, respecteert, en waarbij je de hoogste versie van jezelf aan het stuur van je wagen laat zitten, een leven met nog meer harmonie tussen alles in jezelf en tussen jou en de wereld om je heen.

 

Er is veel beweging te verwachten op het vlak van relaties

 

 Al je (partner-, vriendschaps-, werk-, groeps-, familie-, gezins-) relaties worden ‘doorgelicht’, geheald, herschikt, herbekeken.


Je leert vooral veel over jezelf in al je relaties, en door de hoge trilling van dit jaar wordt alles losgetrild wat niet oké meer is, wat niet is afgelijnd op je hoogste goed en weg. Door de diepere inzichten ga je misschien ook meer waarderen wat anderen voor jou betekenen en betekend hebben, en ga je ook de ‘lessen’ in relaties dieper begrijpen. Er gebeurt veel healing in relaties, maar je kan ook bepaalde relaties compleet loslaten.

 

 Wanneer het tij verloopt, verzet men de bakens, en misschien ben je daar wel aan toe, en zie je deze maand duidelijk hoe jouw flow loopt.


Misschien word je nu sterk geconfronteerd met dat wat je eerder niet goed hebt aangepakt (dat wil zeggen wat niet is afgelijnd op je hoogste weg en innerlijke leiding), en vind je nu stilaan de moed om dingen recht te zetten, ook al betekent dat dat je je leven, de organisatie ervan, relaties, je job, of wat dan ook helemaal opnieuw zal gaan bekijken en misschien omgooien.

 

 Misschien ben je klaar om ego-bezwaren en -weerstand eindelijk los te laten, en toch te gaan luisteren naar die innerlijke wijze stem die je al lang bepaalde dingen toonde.


Misschien zie je nu ook plots hoe je afgelopen jaar (jaren) jezelf en je vooruitgang hebt gesaboteerd, hoe vernieuwing aan je deur klopte, en je die deur krampachtig dicht en zelfs op slot hield. Maar je weet, wanneer je vanuit je hoogste bewustzijn vooruit wenst te gaan, dan zal je vooruit gaan.

 

 En uiteindelijk breekt ergens op een bepaald moment dat schild van angst, wantrouwen, onwil of beperktheid open, en realiseer je voor jezelf die doorbraken die jij nodig hebt, en die leiden tot een groter gevoel van overvloed, liefde, vervulling, innerlijke vrede.

Deze maand kan je dus uit je comfortzone worden geduwd


Vrijwillig, wanneer je vernieuwing omarmt, maar wanneer je Hoogste Zelf vindt dat het tijd is voor je om je grenzen te verleggen, zal je met dingen worden geconfronteerd waardoor je niet anders kan dan jezelf te stretchen. En zal je ontdekken dat het zo goed aanvoelt daar op die nieuwe plek, in die nieuwe manier van zijn, en zal je zo trots zijn op jezelf.

 

Er is veel vuur aanwezig deze maand, dus is het goed om voldoende rust, water, meditatie en tijd in de natuur te voorzien, om jezelf in staat te stellen je elke dag weer even los te koppelen van alle drukte en drama’s om je heen en in de wereld. Zodat je telkens weer in balans kan komen, en je volgende stappen vanuit helderheid en ontspanning kan maken. Je kan er ook meer zijn voor anderen, wanneer je er voldoende bent voor en bij jezelf.

 

 Op 12 augustus is er Volle Maan, opnieuw een supermaan, wat betekent dat er extra veel naar boven kan komen, en er extra veel ‘be-licht’ wordt. Je kan vele dingen dan veel duidelijker inzien, of misschien krijg je nieuwe inspiratie waar je verder mee kan. Deze supermaan zal je helpen met je vernieuwing, en je op jouw juiste koers brengen.

 

Op 27 augustus is er Nieuwe Maan, die de nodige gronding brengt, en je helpt helder en concreet alle elementen van je proces afgelopen maanden tot een gezonde synthese te brengen.

Je zal eind deze maand dus een heel stuk bewuster zijn dan in het begin ervan, zeker ook rond die aspecten van jezelf of je leven waar je nog meer verantwoordelijkheid voor jezelf (of wie weet voor anderen, of voor je spirituele ‘missie’) mag gaan nemen. Bewuster ook van je energieveld, en van je lichaam, want dat zijn ook delen van wie jij bent.

En misschien zal je ook op die aspecten nog meer verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en heel zijn gaan nemen, wat een goeie zaak is. Voor jezelf, en voor al diegenen voor wie jij er zal zijn de rest van je leven.

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.