2022 Het jaar van het Licht ♥ Eddy Matthijs ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Een beschaving die zijn kinderen opoffert voor het ‘algemeen welzijn’ is aan het einde van zijn bestaan.

Een beschaving die bejaarden opsluit in oude-mensen-centra waar ze in eenzaamheid sterven zal niet overleven.

Een economie waarin private bedrijven welbewust vernietigd worden ten voordele van multinationals zal leiden tot werkloosheid en armoede.

Een financieel systeem dat kunstmatig recht gehouden wordt zal uiteindelijk toch in mekaar storten.

Een maatschappij waarin rechtspraak gaat over winnen en niet over gelijk hebben, waarin de vrije meningsuiting aan banden gelegd wordt en waarin de privacy verder uitgehold wordt laat het democratisch principe geleidelijk achter zich.

Een politiek polariserend machtssysteem dat zijn burgers blijvend misleidt zal zichzelf vernietigen en de verantwoordelijke politici en de media propagandamachine meesleuren in de val. Een beschaving waarin hoogstaande technologische ontwikkeling misbruikt wordt om mensen te dehumaniseren heeft geen recht op bestaan. Een maatschappij waarin burgers, uit onwetendheid of angst, vrijwillig deelnemen aan een medisch experiment in ruil voor de illusie van vrijheid, is de weg verloren.

 

De maatschappij is ziek, niet door een virus, maar omdat ze de vervaldatum nadert

 

 Een energetische periode van 26.000 jaar, het vissentijdperk, wordt afgesloten.


De vissenenergie heeft zich reeds teruggetrokken maar de oude maatschappelijk structuren blijven nog overeind en de crash met de nieuwe instromende energieën zorgt voor chaos en wanorde. Het proces van afbraak is volop bezig en terzelfdertijd is er een immense toename van het collectieve bewustzijn.

 

De duistere krachten dreigen hun machtspositie te verliezen en ze weren zich zoals een duivel in een wijwatervat waarbij ze onbewust het proces van afbraak van de oude structuren versnellen. Niets is toeval. Het bijhorende medische experiment houdt de energetische trilling van de deelnemers laag en remt het contact met hun intuïtief vermogen af. Zij zeggen neen tegen de uitnodiging tot bewustzijnsverruiming en hebben onbewust reeds gekozen om in een lage trilling te blijven.

 

Stop met jezelf te beperken en vertrouw dat 2022 het jaar wordt waarin het Licht volledig kan doorbreken


De watermanenergie wordt sterker en wordt geleidelijk aan in de vorm gebracht. Het is een proces van evolutie waarbij materialisme zal plaats maken voor bewustzijn, conditionering voor vrijheid, afhankelijkheid voor innerlijke kracht, rationalisme voor intuïtie, individualisme voor verbondenheid, verborgenheid voor transparantie en geloof voor weten.

Deze veranderingen zullen zich vooreerst manifesteren in je persoonlijk leven en zullen een ingrijpende invloed hebben op de maatschappij. De oude structuur van autoritaire macht en controle gebaseerd op angst manifesteert zich momenteel zeer intens maar zal uiteindelijk plaats moeten maken voor vernieuwende en bevrijdende systemen gebaseerd op gelijkwaardigheid en samenwerking ten voordele van het collectief welzijn. Geloof in jezelf, geloof in het Licht, geloof in de toekomst.

Eddy MatthijsBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.