Dit is de grote verschuiving die al eeuwenlang voorspeld is ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, welkom bij onze boodschap die bedoeld is om je te helpen in jouw reis naar een dieper begrip van wie je werkelijk bent.

 

In de loop van de vele levens hebben jullie allemaal intense ervaringen gehad - van zowel goed als kwaad en de energie die daardoor werd gecreëerd is van leven tot leven gedragen in het cellulaire geheugen. Totdat zij zijn opgeruimd, blijft deze oude, verdichte energie functioneren als ze worden geactiveerd door een ‘‘uiterlijke persoon” of ervaring.

 

Het escalerende geweld dat je ziet is het resultaat van een steeds hoger resonerende energie die naar de aarde stroomt, die op zijn beurt werkt om sluimerende, dichte energieën - welke opgeslagen is in de fysieke, emotionele en mentale lichamen van iedereen - in het individuele bewustzijn te brengen. Sommige onverlichte mensen kiezen ervoor om deze oude energieën uit te leven in plaats van ze op te ruimen.

 

❥ Er vindt veel opruiming plaats terwijl je slaapt en ook gewoon automatisch, wanneer je licht zich uitbreidt, maar de cellulaire herinnering aan intense en traumatische ervaringen moet eerst bewust worden om erkend te worden, zodat het vervolgens kan worden opgeschoond.

Degenen bijvoorbeeld, die een buitensporige angst hebben voor bijvoorbeeld hoogtes, honden, water, enz. hebben ooit in het ‘‘verleden” of heden een negatieve ervaring gehad of deze dingen zelfs met de ‘‘dood” moeten bekopen. De cellen onthouden en in coördinatie met de geest proberen deze de persoon te beschermen tegen herhaling.

 

Dit betekent niet dat een persoon met hoogtevrees naar een hoge klif moet gaan en eroverheen moet kijken, het betekent dat een persoon met een bepaald niveau van spiritueel bewustzijn deze oude angsten eerst kan opruimen door te stoppen zich te identificeren met en te beweren dat de angst persoonlijk is en ten tweede: door te begrijpen dat angst niet bestaat in de realiteit van hun wezen.

❥ Angst is een oude programmering die is opgezet voor bescherming, maar oude programmering kan worden opgelost omdat er geen wet is om ze te ondersteunen of te onderhouden.

 

We zeggen niet dat diepgewortelde angsten gemakkelijk loslaten, vooral voor degenen die nog niet wakker zijn voor de diepere waarheden. Angsten die door het leven zijn gedragen, worden vaak de identiteit van een persoon, maar op een bepaald punt in ieders evolutionaire reis moeten alle resterende diepgewortelde angsten worden erkend en opgeruimd. Voor sommigen kan dit de hulp van een professional vereisen, maar het belangrijkste is om te weten - en volledig te accepteren - dat angst nooit de persoon was of kan worden. Angst is altijd onpersoonlijk.

Er zijn sommigen die voldoening vinden in het in stand houden van hun specifieke angst omdat het hun aandacht trekt en een excuus kan zijn om bepaalde dingen wel of niet te doen. Maar als je deze berichten leest, ben je klaar of ben je al voorbij die bewustzijnsstaat gegaan. Streef ernaar volledig eerlijk tegen jezelf te zijn, want als je vasthoudt aan een bepaalde angst of negatieve eigenschap (zelfs leeftijd), omdat het je op de één of andere manier speciaal maakt, zal verdere spirituele vooruitgang worden geblokkeerd. Het staat voor scheiding.

 

❥ Onthoudt dat als je je identificeert met eventuele negatieve problemen die bij je opkomen, dit je gewoon op één lijn brengt met die specifieke energie en jij het dan inderdaad de jouwe maakt.

Blijf standvastig in de wetenschap dat alle onenigheid de manifestatie is van het geloof in twee machten en scheiding. Verheug jezelf in de wetenschap dat je geestelijk voorbereid bent om door de schijn heen te bewegen. Vergeet niet en twijfel nooit, dat de enige eigenschappen die persoonlijk van jou zijn, van Goddelijk Bewustzijn zijn.

 

Er zijn op dit moment velen in de wereld wiens zielsdoel het was om op aarde te zijn als een katalysator die verwarring en wanorde veroorzaakte - die op hun beurt, degenen die gelukkig zijn met de status-quo zouden beïnvloeden. Om - van een comfortabel leven te blijven leiden, welke gebaseerd is op dualiteit en scheiding - naar daadwerkelijk over het leven na te denken en de status-quo te onderzoeken.

 

Vertrouwen. Vertrouwen. Vertrouwen. Het is heel belangrijk dat iedereen die zich op het pad van ontwaking bevindt stopt met twijfelen en blijft vertrouwen.

 

❥ Jij bent je Hogere Zelf. Niet één of andere verre entiteit die rondzweeft en af en toe naar je kijkt.

Het Hoger Zelf is dat fragment van je Ziel dat bewuste eenheid nooit is vergeten. Het kent je van binnen en van buiten omdat jij het zelf bent. Vertrouw erop dat je Hoger Zelf er altijd is - om jou de ervaringen te brengen die jouw evolutionaire proces het beste dienen. Maak contact met je Hogere Zelf.

 

Lang geleden kozen zielen ervoor om scheiding te ervaren en bleven ze ‘‘hangen” in de resulterende dichte energieën welke een collectief bewustzijn creëerden dat gebaseerd is op twee krachten en scheiding - die de driedimensionale illusie vormt. Je koos ervoor om op dit moment op aarde te zijn om te helpen bij het verschuiven van het collectief uit deze gevestigde dichtheid richting het licht. Je bent spiritueel wakker voordat je kwam en wist dat je in staat zou zijn om anderen uit de illusie te helpen. Je wist ook dat deze tijden je een perfecte gelegenheid zouden bieden om alle resterende, opgeslagen oude energie op te ruimen.

 

 

❥ Implementeer dat je ware essentie (niet een menselijk concept van jou) alomtegenwoordig, almachtig, alwetend Goddelijk Bewustzijn is. Je bent niet één met Al Wat Is. Je bent HET.

Sommigen geloven dat - omdat God alwetend is - God alles weet over hun problemen en daarom bidden ze tot dit concept van God. Als Goddelijk Bewustzijn problemen, ziekte, gebrek of enige vorm van beperking zou bevatten, zouden deze dingen permanent zijn, op hun plaats worden gehouden door de Goddelijke Wet en niemand zou ze ooit kunnen genezen of corrigeren.

Goddelijk Bewustzijn is zich alleen oneindig bewust van Zichzelf omdat HET alles IS wat bestaat

 

Als God alles is wat bestaat, waar zou dan een andere macht vandaan komen?

❥ Is het dan niet verstandig om je doel te bereiken: om jouw individuele bewustzijn te laten samensmelten met het eenheidsbewustzijn, in plaats van te zoeken naar oplossingen vanuit de illusie? 

 

Velen zijn aan het ontwaken - sommigen met kleine stapjes die bijvoorbeeld alleen maar vragen stellen en anderen die enorme sprongen in bewustzijn maken. Veel zal zich beginnen te ontvouwen als steeds meer het verlangen in jullie ontwaakt - om jezelf blijvend los te maken van overtuigingen die steeds sneller verouderd raken.

Dit is de grote verschuiving die al eeuwenlang voorspeld is.

Je zit erin omdat je ervoor gekozen hebt erin te zijn.

 

De huidige tijd biedt een geweldige kans om voor eens en voor altijd te zuiveren en vrij te zijn van oude energieën die je nog steeds in slavernij houden aan een persoon, plaats, concept of ding.

Verheug je lieve mensen, zelfs als je getuige bent van een wereld die lijkt in te storten door het gewicht van zijn eigen dichtheid.

❥ Deze dingen moeten aan de oppervlakte komen om door de meerderheid te worden gezien, anders zouden deze dingen gewoon uit het zicht blijven waar ze zouden blijven etteren en exploderen in problemen van pijn en lijden.

 

We zouden spreken van geluk, die staat van zijn die iedereen zoekt en waarvan de meesten geloven dat die bestaat in de uiterlijke scène van waaruit het op de één of andere manier moet worden bereikt. Het vinden van de perfecte partner, het vergaren van rijkdom, het krijgen van de perfecte baan, fysiek mooi of knap zijn, zijn slechts enkele van de vele driedimensionale concepten met betrekking tot wat geluk zal brengen.

 

Weet, dat permanent geluk nooit kan worden gevonden door iets in de uiterlijke omgeving te bereiken, omdat echt geluk al volledig in je aanwezig is en op jou wacht om ontdekt te worden. Geluk is het resultaat van het bereiken van een bewustzijn van eenheid met de Bron dat automatisch eenheid vormt met alles wat de Bron is - heelheid, volledigheid, harmonie, overvloed enz.

 

Er zullen altijd paren van tegenstellingen zijn in de uiterlijke scène, simpelweg omdat driedimensionale creaties worden gevormd uit de energie van dualiteit en scheiding.

 

 

Bron/God is compleet en heel, is er altijd geweest en zal er altijd zijn en dat is alles wat de menselijke geest kan bevatten. Het is alleen door het bereiken van een bewustzijnsstaat in afstemming met Goddelijk Bewustzijn, dat een persoon uiteindelijk in staat is om waar geluk te ervaren en het constante zoeken te stoppen. Veel dingen kunnen en zullen tijdelijk geluk brengen, maar uiteindelijk vervaagt hun glamour - want het zijn concepten van een diepere spirituele realiteit.

Tot spirituele realisatie wordt bereikt, blijft het Ware Zelf van elk individu verlangen naar erkenning die door de menselijke geest wordt geïnterpreteerd als die zoektocht naar geluk die iedereen ervaart.

Je bent spiritueel gereed om te stoppen met het zoeken naar je geluk in de buitenwereld, geliefden.

❥ Geniet van je leven, lieve vrienden, activiteiten en alles wat met jou resoneert. Lach, heb plezier, dans, lees goede boeken, drink een glas wijn met vrienden en geniet van je leven, maar verwacht niet dat deze dingen je de volheid van geluk of een gevoel van volledigheid zullen geven die alleen binnenin te vinden is.

 

Laat alles los waarvan je denkt dat het nodig is voor jouw geluk. Je zult misschien ontdekken dat sommige van deze dingen verschijnen nadat je een bewustzijn van eenheid met goddelijke volledigheid aan het implementeren bent. Als dat gebeurt en je ontvangt die dingen - waarvan je oorspronkelijk dacht dat je ze moest hebben - zullen deze van een hogere resonantie, kwaliteit en vorm zijn omdat ze gevormd zullen worden uit bewustzijn en niet uit illusie.

 

Laat alle twijfel los en vertrouw erop dat je Hogere Zelf weet wat je nodig hebt, wanneer en hoe het bij je kan komen.

 

 

Met veel liefde, respect en waardering,

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.