Energetische update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze fleurige zonnige lentedagen is het goed even jezelf wat rust te gunnen. Niet alleen fysiek rust, maar ook mentale.

De afgelopen week was weer intens - ofwel fysiek/energetisch heel pittig, ofwel emotioneel of in je denken heel 'druk', ofwel beide.

Je kon best onrustige nachten hebben, plots wakker worden in het midden van de nacht, of vroeg wakker, wat last hebben van je spijsvertering, lichte hoofdpijn, vermoeidheid (ontgifting dus).

Maar het kan best dat je de uitdaging bent aangegaan, dat je heel eerlijk hebt geconstateerd welke emoties er telkens weer naar boven komen bij dergelijke sterke kosmische momenten - en dat je ze nu écht bent gaan aanpakken.

Misschien heb je ontdekt welke overtuigingen je in sluiers vasthouden, en ga je die nu kordaat loslaten.


Dit zijn dus nu goede dagen om jezelf te stabiliseren, om alle deining in en rond jezelf tot stilte te brengen, en jezelf te voeden met al wat je nu nodig hebt.

De volgende week is de 22ste van het jaar, en op 1 juni begint een maand met een 11-trilling, dus dan weet je dat balans en gronding en healing van jezelf nu nodig zijn, zodat je in de beste omstandigheden en vlot doorheen de komende maand kan gaan.

Goed zorgen voor jezelf: onvoorwaardelijke liefde naar jezelf in de praktijk.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief