2021 Trek het licht naar je toe ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben een bijzonder jaar achter ons gelaten. In vele opzichten zullen wij ons dat jaar wel blijven herinneren.

Het universele- en het aardse proces lopen door elkaar. Zij beïnvloeden elkaar constant. De maatschappij moest naar stilstand. Die kwam op een heel bijzondere manier. Dat hadden wij als mens niet kunnen bedenken. Dit jaar gaan die ontwikkelingen nog door. Wij zijn als mens al heel erg ver getransformeerd. Het licht en de liefde staan hoog op onze lijst. Onze harten werden geopend. Het spel van het duister wordt sterk gespeeld. Het voordeel daarvan is dat het goed zichtbaar is.

Vanuit de hogere dimensies hoef je jezelf er geen vragen over te stellen. Je hoeft je niet af te vragen of je de dingen wel helder ziet. Ze zijn helder en door het vele licht ook goed te doorzien. Het licht is er.

 

Wat kunnen de lichtwerkers doen om dit licht te ondersteunen en te versterken?

 

Je kan dit doen door jezelf te verbinden met het licht dat je aan het einde van de tunnel ziet. Je gooit een denkbeeldige lijn vanuit je hartchakra, naar het licht dat je daar zit. Dan ga je dat licht via die lijn naar je toetrekken. Denk aan het uitgooien van hengel. Je haalt het licht dichter en dichter naar je toe. Dat kan dit proces goed kan gebruiken. Je haalt de “tijd” naar je toe. Er is geen lineaire tijd. Dat is de tijd van het denken.

Het licht is er. Wij zien het in onze meditaties. Door dat licht naar je toe te halen “verkort” je de periode tussen nu en de doorbraak van het licht. Wij worden ondersteund door het universum. Het universum voelt en begrijpt onze aandacht naar het licht en zal het ondersteunen. Wij zitten volop in de tijd van creëren en manifesteren. Dit is een voorbeeld daarvan. Het werken met energie is oneindig. Het wordt ons steeds verteld:

 

Jij bent een schepper van je eigen werkelijkheid

 

Jij creëert je eigen wereld

 

Door met elkaar aan het licht te “trekken” versterken wij niet alleen het licht, maar ook de processen die daar mee verbonden zijn. Jij bent niet meer die fysieke mens van de aarde. Je bent de universele licht- en energiewerker die nodig is voor het spel waar wij nu met elkaar middenin zitten. Iedere keer dat je aan dat licht denkt, haal je die lijn binnen. Trek je het licht dichter naar jezelf.

Je kan het zien als een slagroomspuit. Waar licht zit kan geen duister zitten. Door aan het licht te trekken, duw je het duister de deur uit. Waar het een zit, kan het ander niet zijn. Trek veelvuldig aan je lijn. Je trekt niet alleen het licht naar jou toe, je trekt jezelf ook in de richting van het licht. Zo maak je voor jezelf en voor de ander die periode zo kort mogelijk.

 

2021 zal net als 2020 een bijzonder jaar worden

 

Ook over 2021 zullen wij nog lang napraten. Het wordt HET jaar voor de actieve lichtwerkers. De tijd is NU. De tijd van voorbereidingen is voorbij. En de energie blijft enorm stijgen, waarom?

Wij zien het bijna iedere dag dat het licht op aarde in een sneltreinvaart omhoog schiet. Je weet inmiddels dat het universele plan de leidende rol heeft in de totale omwenteling die gaande is. Het duister wordt verdreven, het licht neemt een steeds belangrijker plaats in. Dit licht dat naar de aarde komt is nodig. Broodnodig. Het licht doet de mens transformeren. Door het licht gaat zijn bewustzijn omhoog. Dat is belangrijk. Ook in de mens grijpen de processen in elkaar. Het lichaam wordt transparanter, daardoor gevoeliger. Dat heeft tot gevolg dat het bewustzijn omhoog gaat.

De mensheid wordt wakker..

 

Het universum doet er alles aan om juist nu nog meer mensen naar een hoger bewustzijn te transformeren. Dit is nodig, omdat de strijd op aarde begint aan te trekken. Je ziet het om je heen. De spanning wordt flink opgevoerd. De wakkere mens bekijkt het vanuit het universele plan. Er wordt steeds meer zichtbaar voor hen die zien willen. Er is steeds meer te horen voor hen die horen willen. Het universum laat ons zien dat het universum de leiding van het geheel heeft. De sterk stijgende energie geeft je steun. Het is maar een klein onderdeel van wat het universum nu voor ons doet.

Het universum is oneindig. Daarom is ook de kracht en de invloed oneindig. Jij bent al lange tijd getransformeerd. Ja, natuurlijk gaat het nog verder. Maar je bent in een voor jou bijzondere fase gekomen. Jij kan keuzes maken aan welke trilling je verbonden wil zijn. Jij bent onderdeel van het universele- maar ook van het aardse spel. Jij kan je eigen plek en positie bepalen.

Je was een fysieke mens op aarde. Zo ben je geboren. Je was beperkt op vele fronten. Nu ben je getransformeerd naar de universele mens die in energie op aarde leeft. Je weet en voelt veel meer. Niet alleen van dit leven, maar ook van vorige levens. Je bent een allrounder aan het worden. Daardoor ben je meer verbonden met het universele spel, en speel je het spel op aarde.

De universele spelers zien en weten meer dan de aardse spelers. Daarom kwam jij naar aarde om als universele speler, deel te nemen aan het aardse spel. Het is aan jou om de keuze te maken vanuit welke positie jij aan dit geheel deelneemt. Vanuit het universele spel tril je hoog en “zie” je hoe het in elkaar zit. Vanuit het aardse spel onderga je het en ben je verbonden met een lage dimensie.

Het universum ondersteunt ons allen. De energie blijft stijgen als een speer. Velen zullen daarom om ons heen wakker worden. Kijk niet alleen in je eigen beperkte kring.

Dit spel gaat over de gehele wereld en haar bevolking

 

Velen worden wakker. Velen voelen dat wij met elkaar op een doodlopend spoor liepen. De grote conjunctie en het Aquariustijdperk waren belangrijke de tekens, die ons toonden dat wij het niet alleen doen. Het licht komt eraan. Het licht is er. Wij zijn niet voor niets als lichtwerkers naar de aarde gekomen. Wij hebben de verbinding met het licht voor eeuwig in onze harten gesloten. Die verbinding gaat nooit meer los.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.