De energie van het 05-05-2020 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

De energie van het 05-05-2020 portaal resoneert eigenlijk op beide zijden van de medaille, de eerste 05 zou je kunnen zien als de weerspiegeling van de verwonde 5-energie (in al haar facetten) die aangetrilt wordt. De tweede 05 in de weerspiegeling van de oorspronkelijk en meest ideale (of momenteel in groei hoogst haalbare) 5-energie in je bewustzijn. Beide kanten zullen dus krachtig uitgelicht worden.

Binnen het collectief Nederlands bewustzijn staat 5 mei ook bekend als Bevrijdingsdag, en dankzij deze collectieve herinnering betekend het ook dat Bevrijding en Vrijheid energiestromingen zijn die mee gaan deinen in de energie van deze portaaldag.

De energie van 2020 doet in feite soortgelijk: het belicht de beide kanten van de medaille van het leven vanuit scheefstand en het belicht de energie van leven vanuit Bronblauwdrukken.

De instroom van energieën op deze Portaaldag zal een krachtige stroomversnelling brengen die deze al gaande zijnde processen nog meer gaat versterken. Het voelt aan alsof de mei maand een bijzonder ‘waterige’, schommelende maand zal kunnen gaan worden, omdat vele emotiestromingen gelijktijdig in beweging zullen komen. Dat kan draaikolken veroorzaken en emoties op de spits drijven.

Des te meer emoties je al geheeld hebt, des te meer zul je juist in een meer rustig vaarwater gaan komen, kabbelend, omdat de oorspronkelijke neutrale energie die achter de (verwonde) emoties ligt, steeds sterker naar voren zal kunnen komen. Hogere perspectieven en diepere inzichten zullen dan ervaren kunnen worden.

Beide facetten zullen afwisselend van elkaar mogelijk ervaren kunnen gaan worden, omdat laagsgewijs door de hele maand heen andere lagen en emotiestromingen aangetrilt zullen worden met als doel om steeds meer te leren je eigen emoties te bemeesteren!

Want de emotievelden en emotionele programmering bieden tot op zekere hoogte voor nu (in het totale ascensieproces) nog een te makkelijke (onbewuste) ingang voor verstoring. Anders belicht zou je het ook kunnen zien als dat deze velden nu gewoon aan de beurt zijn voor een grootse schoonmaak, zodat we nog dieper ons mens-zijn kunnen gaan bewonen vanuit ons multidimensionaal- en Bron Zelf.

In de 5-5 Portaaldagen die volgen op het 05-05 Portaal, te weten 14-5-2020 en 23-5-2020, zullen deze energieën verder uitgediept en bekrachtigd worden, steeds een stapje verder en dieper. De Portaaldagen zijn als het ware de pijlers die de energie geleiden en het meest direct binnen brengen en gronden, door de maand heen.

Willemien Timmer
apofyliet.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.