Even geen zin in vooruitgang? Mercurius retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Voel je je wat afgeremd, voel je tegenwerking of heb je even geen zin in vooruitgang? Normaal. Sinds zondag is de Mercurius retrograde actief, en samen met de wat dooreenschuddende werking van afgelopen Volle maan en de hoge trilling kan de extra druk je doen snakken naar herademing, naar de lente, naar bevrijding van al die bewustwordings-vraagstukken die steeds opnieuw aandacht vragen.

Je kan er niet omheen - dit jaar en zeker deze maand word je aangezet om alle aspecten van jou en in je leven op een hoger (harmonieuzer) level te brengen.

Veel kans dat je veel nadenkt over je relatie(s), je werk, je gezin/familie of misschien wel over hoe je omgaat met je lichaam.

Dat je duidelijker ziet wat je echte prioriteiten zijn, of hoe je jouw echte prioriteiten steeds laat ondersneeuwen door futiliteiten, of door die van anderen om je heen. Dat is ook een doel van deze retrograde: al waar je mee bezig bent, innerlijk en uiterlijk, in balans brengen, door heraf te wegen, te herbekijken, te herevalueren, en dan te herschikken - zodat je het voor jezelf wat lichter/Lichter kan maken. En wat daarbij helpt is jezelf een grote dosis humor, luchtigheid, spelen, ontspanning en veel relativeringsvermogen te gunnen.

Door mensen op te zoeken die het beste in je wakker maken, en bij wie het niet uitmaakt in welke staat je je bevindt, bij wie je kan zijn wie je bent. En door je Zelf te koesteren, te luisteren naar je innerlijke stem - die je alleen kan horen wanneer je mind stil is-, en je zelf dat te gunnen wat je nodig hebt. En dat kan wat moeite kosten om dat helder te krijgen, want je lager zelf wil soms andere dingen dan wat je Hogere Zelf als nodig ziet...

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Donderdag 20 - 2 - 2020 en zaterdag 22 - 2 -2020 zijn weer bijzondere energiedagen. Daarom organiseren wij samen met Lea van der Eem weer twee mooie activaties: Lichtactivatie van het eerste en het tweede chakra

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.