11-01 Nieuwe periode, nieuwe stappen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

11-01 Een nieuwe periode breekt aan. Voel je het ook? Voel je hoe die energie verandert? Voel je de snelheid waarmee je van moment naar moment gaat? Voel je dat je in een geweldige stroom meegevoerd wordt?

Je voelt dat je sterker steunt op je begeleiding. De energie is transparant, maar er zit veel kracht in.

Je kan er als het ware tegenaan leunen. Heel bijzonder.

Door los te laten kan je je overgeven aan die stroom. Door volledig te vertrouwen wordt je meegenomen naar de volgende periode.

Iedereen komt obstakels tegen in zijn leven. Dat gaat voorlopig niet veranderen. Maar wij gaan er heel anders mee om.

De stroming neemt je in hoog tempo mee van moment naar moment. Je ziet het ene en het volgende dient zich aan. Op deze manier is versnelling van de tijd heel gemakkelijk te doen.

Ga je je verzetten tegen deze snelle stroom, dan wordt het moeilijker. Dan raak je in de snelheid je overzicht kwijt en steken angsten en onrust de kop op.

Waarom zie je het niet als een spel? Het is een spel. Het is alsof je in een achtbaan bent gestapt, je gaat langzaam omhoog en dan ga je in een vrije val je volgende deel binnen. Je voelt je opgewonden. Je voelt je verbonden. In die achtbaan geef je je over aan het “geweld”. In vertrouwen ben je ingestapt.

Hier werkt het net zo. Jij wordt geleid. Je wordt gedragen.

Wij gaan van portaal naar portaal. Je kan het vergelijken met een grote trap. Iedere keer een grote trede omhoog. Je (uit)zicht verandert. Je Inzicht verandert.

Door van steeds grotere hoogten te kijken, verandert je visie. Dingen waar je je in het verleden druk over maakte, beheersen je nu veel minder. Jij bent veranderd. Je omgeving is veranderd. De maatschappij is aan het veranderen. De wet en regelgeving gaat veranderen. Alles zal gaan veranderen. Alles gaat veranderen.

De energie verandert zo snel dat het niet haalbaar is het op de “oude” manier te blijven besturen. De mens wil weer als mens gezien worden, niet als object. De mens respecteert zichzelf en wil gerespecteerd worden. De mens is uniek. Geen grijze muis die deel uitmaakt van het grote geheel. Wij zijn stuk voor stuk unieke wezens.

Vroeger dorsten wij daar nauwelijks voor uit te komen. Nu voelen wij ons “gekwetst” wanneer wij voor een grijze muis worden aangezien. Er komt meer kleur in ons leven. JIJ brengt die kleur terug naar jezelf. Die kleur breng je weer naar het licht.

Je bent jezelf aan het ONTdekken. De ware glans wordt steeds meer zichtbaar. Jij glanst en schittert in die mooie energie. En ja, je ziet het. Je gelooft het niet meer. Je weet het!

Welkom in weer een nieuwe periode van dit prachtige proces.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Zaterdag 11-1 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie ‘De energie van 2020 AAN’.


Samen, met een grote groep mensen, activeren we de nieuwe energiefrequenties en wordt meer van jouw wezensenergie in je lichaam gebracht en verankerd. Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. Gegeven door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland