Volle Maan: een clash voelen tussen je hoger en lager zelf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Morgen om 20:23 uur is er Volle Maan, met een Maansverduistering. Veel kans dus dat er een heleboel gevoeligheden, gekwetstheden en blinde vlekken bij je naar boven komen, dat je geconfronteerd wordt met je innerlijke onwil om 'het Licht' te zien.

Het 'Licht': oplossingen, mogelijkheden die je misschien niet wil zien, emotionele lagen die aanvoelen als donkere drab maar die je voorlopig niet wil loslaten, oude overtuigingen waar je je aan vastklampt, hoewel je wéét in je hart dat je ze beter zou loslaten.

Allemaal heel normaal op dit krachtig kosmisch moment, net voor deze Volle Maan/Maansverduistering én net voor de aflijning van Saturnus en Pluto zondag, die een nieuw tijdperk inluidt - ook voor jou, en vandaar dat deze periode heel ongemakkelijk kan aanvoelen.

Je kan de innerlijke druk en impuls van de 22/4 - naar een hoger level gaan, je optillen, hogere spirituele lagen naar beneden (naar je denken, voelen, persoonlijkheid, lichaam en leven) trekken, evolueren. En zoals gezegd is het normaal om je even te voelen vastzitten, om even het gevoel te koesteren dat het zoals het is wel oké is. En dat is het ook. Nu. Maar in het nu begint ook je toekomst, en die creëer je vanaf dit moment. Vandaar dat je in deze dagen (en het hele jaar verder) een clash kan voelen tussen je Hoger Zelf (wat je weet dat goed is voor je, je hoogste denken, voelen en doen), en je Lager Zelf (dat zich graag vastklampt aan hoe het altijd is geweest, hoe je het altijd hebt gedaan, aan relaties, plaatsen,...). En deze dagen kan je duidelijk zien en voelen waar je je Zelf nog tegenhoudt, hoe je je Zelf saboteert. En die weerstand vertaalt zich in allerlei fysieke symptomen, zoals spierpijn, verkramping, moeite met evenwicht, vermoeidheid, enz. Wat je kan counteren met veel water, ontgfiting in voeding, frisse lucht en een gezonde mate van beweging. Het mooi is dat, van zodra je voor 'het Licht' kiest, en duidelijke keuzes en veranderingen aanbrengt, je aflijnt op je innerlijke stem, je heel vlot hierdoor gaat en glimpen opvangt van die hogere staat van zijn, met alle mooie dingen die daarbij horen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Zaterdag 11-1 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie ‘De energie van 2020 AAN’.

Samen, met een grote groep mensen, activeren we de nieuwe energiefrequenties en wordt meer van jouw wezensenergie in je lichaam gebracht en verankerd. Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. Gegeven door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.