Het mooiste deel van je leven op aarde gaat beginnen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles is verbonden. Een nieuwe stap in het grote plan wil gehoord en gezien worden. Eeuwen lang heeft de mannelijke energie de boventoon gevoerd. Macht en geld waren daar belangrijke delen van. De vrouwelijke energie kwam niet aan bod. Althans niet openlijk.

Nu is het tij snel aan het keren. Alles komt naar het licht. Alles komt in de openheid.

De cirkels worden gesloten.

Terug naar de oorsprong. Terug naar de balans. Terug naar licht en liefde.

De kennis van de oorspronkelijke aarde bewoners dragen wij nog steeds in ons hart. Het is nu aan ons om via de stilte terug te gaan naar onze eigen oorsprong. Die verbinding opnieuw op te pakken.

Het leven van en op de aarde is veel uitgebreider dan wij kunnen bedenken. Moeder Aarde heeft altijd haar verbinding met ons gehouden. Kwam je ergens wonen en je leed aan een bepaalde kwaal, dan stonden de kruiden in je tuin om je te helen.

Vanuit het universum wordt je met koepels van energie beschermd. Grote koepels energie zijn overal zichtbaar. Het is aan ons om weer in dat contact terug te komen.

Eeuwen zijn wij van ons pad afgedwaald door allerlei feiten en oorzaken. Nu is het aan de ontwaakte mens in zijn/haar eigen kracht terug te stappen. Intuïtief is die weg al heel lang zichtbaar. Alleen wordt niet de gehele weg in een keer voor onszelf zichtbaar. Iedere stap vereist veel aandacht en bewustzijn. Meditatie is de poort die de verbinding opent en versterkt.

De energie die je bent en waarmee je verbonden bent, is veel omvangrijker dan je voor mogelijk zou kunnen houden. Jij maakt onderdeel uit van het hele grote plan. Het plan dat in het universum is gevormd, tezamen met Moeder Aarde en de planeten. Alles werkt samen, samen met jou.

Liefde en licht werden ons ontnomen. Het was als de brandstof uit een auto wegnemen en tegen de bestuurder zeggen dat hij met hoge snelheid van A naar B moest gaan. Een onmogelijke opgave. Nu is die periode volkomen vastgelopen. Het tij is aan het keren. De wal gaat het schip keren. De mensen worden wakker en begrijpen dat de grenzen zijn bereikt en ver overschreden.

De mens is niet licht gelovig. Bewijzen moeten geleverd worden. Die krijgen wij nu in een dramatische veelvoud te zien. Velen ondervinden dit aan den lijve.

De cirkel gaat zich sluiten. Het kantelpunt is voorbij. De wending is een feit. Het grote plan is in werking. Alles wordt ondersteund vanuit het universum. Terug naar de oorsprong. Terug naar het licht en de liefde. Terug naar de oorspronkelijke verbindingen.

Nu is het nog even wennen om met die energie te gaan werken. Straks zal je niet anders willen en kunnen. Je voelt je eigen oude kennis en levens ervaringen wakker worden. Je voelde de adem van Moeder Aarde, terwijl je al indiaan bij het vuur mocht zitten. Toen begreep je dat je van de elementen kon leven. Die balans is danig verstoord. Nu wordt die balans weer naar evenwicht teruggebracht. Net als in de tijd dat licht en liefde uit ons systeem werd gehaald, ten behoeve van geld en macht, gaat dat niet zonder slag of stoot.

Er staat nog wel het een en ander te gebeuren. Wij weten dat de oorspronkelijke balans een balans is van gelijkmatige verdeling. Alles bij de een en niets bij de ander, is geen balans. Jij alles en ik niets, is geen vorm van leven. Wanneer je zo naar onze maatschappij kijkt, weet je dat er veel zal moeten veranderen.

Wij zijn de energetische motoren van dat proces. Wij worden gevoed vanuit een onuitputtelijke energetische bron. Wij voelen die verbinding tijdens onze meditatie. Mediteren is als het hangen aan een grote accu. Je wordt gevoed met helende, prachtige energie. Je voelt het. Je wordt blij bij het lezen van deze tekst. Dat is het teken dat je die verbinding voelt. Die wordt iedere dag sterker.

Je gaat aan het mooiste stuk van je leven op aarde beginnen. Zie jij het licht?

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


2020 is de start van een nieuw decennium èn van een nieuw tijdperk waarin licht centraal staat. Licht als de andere kant van donker. Licht als de andere kant van zwaar. Licht als kennis en informatie. Licht als bewustzijn. Licht als helder, ruimtelijk, open en vrij. Licht zal komen waar het niet eerder is geweest en kan van binnenuit stralen als nooit tevoren.

De energie van 2020, dat ben JIJ. Meer van jouw wezensenergie wordt in je lichaam gebracht en verankerd.

Zaterdag 11-1 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie ‘De energie van 2020 AAN’. Samen, met een grote groep mensen, activeren we de nieuwe energiefrequenties en wordt meer van jouw wezensenergie in je lichaam gebracht en verankerd.

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. Gegeven door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland