Jouw intentie bepaalt hoe je toekomst eruit zal zien ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Enkele dagen voor de Volle Maan/ Maansverduistering is de invloed hiervan al duidelijk merkbaar, zowel in jezelf, rondom jezelf als in de wereld, ook al ben je met heldere blik en je hoogste intenties dit jaar ingestapt.

Misschien voel je je moe, snel geïrriteerd, versluierd, emotioneel, en heb je de grootste moeite om je aura op te schonen. Is heel normaal, zeker omdat je veel aan het verwerken bent van afgelopen weken.

Zo goed als je kan centeren, elke dag stilte voorzien om tot je Zelf te komen, veel water, en vooral de bereidheid om altijd opnieuw 'het Licht te zien" - dit maakt dat je vlot doorheen dergelijke periodes kan navigeren.

Inderdaad, het hoort bij het leven om af en toe geconfronteerd te worden met schaduwen van jezelf, van mensen om je heen of in de wereld. Maar jouw intentie om als een lotus uit je eigen modder te willen verrijzen, om doorheen de sluiers weer 'het Licht' te willen zien, dat bepaalt hoe je toekomst eruit zal zien. Want hoe je het binnen in jou voelt en wat je denkt, dat creëer je ook.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Zaterdag 11-1 om 20 uur is de energietransmissie ‘De energie van 2020 AAN’.  Samen, met een grote groep mensen, activeren we de nieuwe energiefrequenties en wordt meer van jouw wezensenergie in je lichaam gebracht en verankerd.

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. Door Lea van der Eem.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.