2020 Verkennen van een nieuwe dimensie ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Ook al is 2020 begonnen, we bevinden ons nog in een overgangsfase. De nieuwe energie is vooral innerlijk aan het integreren en laat zich nog niet direct in de buitenwereld zien.

Je mag dan ook vooral aandacht geven aan wat jij nodig hebt om de nieuwe energie in jezelf ruimte te geven.

Innerlijke ontwikkeling komt altijd eerst en is leidend. De rest, de buitenwereld, volgt daarop.

Eerst zijn de nieuwe frequenties in jou de ruimte aan het zoeken. De stappen waarin jij de nieuwe ruimte, of de nieuwe dimensie, om je heen kan gaan verkennen, ontstaan vanzelf.

Ja, er is een hele nieuwe dimensie te betreden! Het ligt klaar, op jou te wachten, in jeZelf en om je heen. Een nieuwe ruimte met ongekende mogelijkheden.

Hoe meer de nieuwe frequenties innerlijk integreren, hoe makkelijker de oude patronen van hard werken, je best doen, forceren, doen vanuit angst of ego, van je af kunnen glijden. Deze oude patronen hebben zo ontzettend lang onderdeel uitgemaakt van je systeem; levens en eeuwen lang. Het is even wennen dat deze overlevingsmechanismes niet meer nodig zijn in de nieuwe ruimte. Dat besef zal langzamerhand steeds dieper door gaan dringen.

In de nieuwe energie hoeft geen enkele druk meer te bestaan en heeft alles zijn eigen tijd.

In je eigen tempo mag je de nieuwe energie, ruimte, dimensie, leren kennen en begrijpen. Stapje voor stapje ga je ervaren hoe het voelt en werkt. Dit mag op een fijne, vrije, lichte manier: spelenderwijs ontdekken.

Sowieso is er vrijheid in de nieuwe dimensie. Je bent zo gewend aan beperkingen, normen en regels, dat ook de nieuwe vrijheid wennen is. Je zal deze stapje voor stapje leren kennen en er steeds meer op durven en kunnen vertrouwen dat het echt is. Je wereld is een stuk groter geworden en je krijgt alle tijd en ruimte om de nieuwe mogelijkheden te verkennen. 

Je mag dit heel rustig aan doen, want de ruimte is zo groot en de mogelijkheden zijn oneindig. Je zou kunnen verdwalen, jezelf kwijtraken of de vaste grond onder je voeten verliezen. 

Door langzaam te gaan, kan je met meer zorgvuldigheid zorgdragen voor jouw verbinding met jeZelf en een stevige aarding. Vanuit deze aarding en verbinding kan je de nieuwe dimensie exploreren en tegelijkertijd jouw unieke energietrilling steeds dieper verankeren en aarden.

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland