Wij komen 2020 binnen - zie, voel en ervaar ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij stappen nu met elkaar de drempel en voelen de verandering. Alsof wij uit een donkere ruimte komen, doen de deur open en zien het intensieve licht.

Het is op meerdere fronten wennen. Het ziet er niet alleen anders uit, het voelt ook heel anders.

De compacte vorm van onszelf is veel lichter en transparanter. Wij absorberen het licht dat op ons valt.

De periode van heel hard werken aan onszelf ligt achter ons. Het heeft ons veel gebracht. Het heeft ons meer zicht en inzicht in onszelf gegeven. Wij begrijpen onszelf beter. Wij hebben onszelf goed leren kennen.

In de achter ons liggende periode hebben wij ons losgemaakt vanuit de groep. Dit was zeker niet altijd even gemakkelijk. Wij zijn nog een groep maar de klemtoon is anders komen te liggen. Vroeger waren wij een groep. Een monotoon geheel. Verzameling van grijze muizen, met soms een witte.

Nu is het een groep van bonte aaneenschakeling. Een groep van unieke mensen die samen een groep vormen. De klemtoon ligt nu op de individuele mens. Die samen met de ander een geheel wil vormen. Nu is het niet meer de inbreng van de groep. Nu is het de inbreng van de enkeling waardoor de groep zich wil bewegen in een bepaalde richting. Het grote verschil zit in de individualiteit. Het is de afzonderlijke mens die zijn eigen plan trekt. Dit plan is afgestemd voor het grote geheel. Omdat de plannen in liefde gevormd worden.

De inzichten ontstaan in het individu om het grote geheel te dienen. Dat is een wezenlijk verschil met de periode van de grijze muizen.

De mens heeft zich ontworsteld aan de groep. De mens wil gezien worden. De mens stapt nu naar voren als individu. De mens weet wat hij/zij waard is. De mens weet dat dit het doel is waarvoor hij/zij naar de aarde kwam.

Nu kan het eigenlijke werk beginnen. De periode van ontwikkelen is voorbij. Nu gaan wij in ons kracht staan. Wij kijken naar elkaar. Bewonderen elkaar. Voelen ons verbonden met elkaar.

Wij vormen een groep, van individuele, bijzondere mensen. Die overtuiging is nu sterk aanwezig. Daarmee is de mens in zijn kracht komen te staan. Nu is het de tijd dat de nieuwe mens kan gaan handelen.

Er ligt een grote periode voor ons waarin veel werk verzet gaat worden. Het is aan de nieuwe mens om met zijn eigen inzichten te komen. Die inzichten zullen worden gedeeld, zodat nieuwe ideeën vorm kunnen krijgen. Dit gaat in hoog tempo.

De tijd van eindeloos nadenken en uitzoeken is voorbij. Het inzicht komt binnen, wordt herkend en kan onmiddellijk uitgewerkt worden.

Vroeger zat je met een probleem en je ging eindeloos op zoek naar een oplossing. Boeken, bladen en kranten werden erop nageslagen. Waar was een aanwijzing te vinden?

Nu komt er een “probleem” naar voren dat opgelost dient te worden. Het universum kijkt met je mee. Je krijgt het inzicht te zien, te voelen of te ervaren. JIJ begrijpt wat ermee bedoeld wordt en zit onmiddellijk op die lijn. Je kan aan het werk en de mensen die je daarvoor nodig hebt, zijn onmiddellijk met je in contact. Telefonisch of fysiek.

De plannen kunnen uitgewerkt gaan worden. Het manifesteren van de toekomst ligt in onze eigen handen. Wij doen dit in open samenwerking met het universum. Het wordt een mooie periode.

Laat los wat achter je ligt. Je hebt het niet meer nodig. Dat is als autorijden met je voet op de rem, terwijl je gas wilt geven.


Laat die voet en controle los en volg je aangegeven pad. Het universum kent jou. Het universum kent jouw unieke pad en zal je leiden. Voel het, geniet en wees blij in het nieuwe licht. Het echte werk gaat beginnen.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Zaterdag 11-1 om 20 uur is de energietransmissie ‘De energie van 2020 AAN’.

Samen, met een grote groep mensen, activeren we de nieuwe energiefrequenties en wordt meer van jouw wezensenergie in je lichaam gebracht en verankerd. Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. Gegeven door Lea van der Eem.  

Zaterdag 11 januari ( 11 - 1 ) 20.00 – 21.00 uur ⟴ Thuis op je eigen fijne plek ⟴ Bijdrage: € 17,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland