Het jaar afsluiten en nieuwe intenties zetten ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is een geweldige tijd van het jaar om rust te nemen, naar binnen te gaan, te vieren en bewust wat ruimte te maken tussen het einde van het jaar en het nieuwe jaar dat voor ons ligt. 

Het lijkt voor mij alsof 2020 een jaar zal worden waarin vele vruchten geplukt kunnen worden, waar we in 2019 zaadjes voor hebben geplant. Ook hebben we veel los moeten laten, een manier van leven, relaties en vriendschappen, maar vooral oude overtuigingen. 

Collectief gezien is ons bewustzijn enorm vergroot; we zijn op dit moment al tot veel meer in staat dan een jaar geleden. Zelfs op DNA-niveau vinden er veranderingen in onszelf plaats. Dit zorgt ervoor dat de stappen die we zetten in ons proces zo veel sneller gaan, soms sneller dan we zelf bij kunnen houden. Alles wat niet meer past en wat niet klopt wordt zo duidelijk zichtbaar en komt boven tafel.

Daarmee moeten we soms moeilijke keuzes maken om te kiezen voor onszelf. We kunnen een hand uitsteken naar onze geliefden om ons heen om ze mee te laten resoneren op de energie van deze nieuwe tijd, zodat zij ook stappen kunnen zetten en we ze niet achter hoeven te laten. Soms kan het niet anders als iemand jouw hand niet aanneemt. Dat is verdrietig, maar geeft je ook ruimte om zelf verder te groeien. Dat is het leven. Elke ja voor jou vanuit je hart, doet jou versterken en je omgeving bekrachtigen. Je ontwikkelt je authenticiteit.

 

Dit heeft ervoor gezorgd dat we een enorme stap konden zetten in de richting van onszelf. Hierdoor zijn we meer onze eigen weg gaan volgen, ons eigen pad. Met minder angsten en zorgen van wat anderen ervan vinden. De tijd is ook echt aangebroken om te gaan leven naar wat bij jou past en niet wat van je verwacht wordt. De meesten van ons zijn eigenlijk volkomen tevreden met het leven van een simpel leven, vrij van trauma, drama en stress. We gedijen goed in rustig vaarwater, een energie van eenvoud, authenticiteit en rust. 

Soms zijn we vergeten dat we hier kwamen met een doel, een taak die precies past bij onze talenten en gaven. Op het moment dat we onze wonden geheeld hebben en een bepaald bewustzijnsniveau hebben bereikt, is het de bedoeling dat je deze gaven en talenten in gaat zetten voor het grote geheel. Dat je je zielenopdracht gaat leven, uit je comfortzone komt. Juist als je in balans en in evenwicht bent aangekomen, dan ga je niet achterover leunen, dan sta je op en leef je je opdracht, die je met je zelf hebt afgesproken voordat je hier als persoon incarneerde.

Dan kunnen we onze ziel horen praten met ons, en we kunnen onze eigen antwoorden geven vanuit onze eigen wijsheid. We leren onze eigen manier te vinden vanuit ons persoonlijke doel naar een collectief doel waarbij je vreugde en voldoening ervaart. Misschien ook wel gelijkgestemden om je mee te verbinden om samen doelen te bereiken.

Hier is een kleine affirmatie om je proces te activeren in het nieuwe jaar.

Affirmatie:

 

Ik begrijp meer en meer wat het betekent om naar mijn innerlijke stem te luisteren en daar voor te gaan staan; ik ondersteun mijzelf om mijn verlangens te verwezenlijken.

Ik sta open om mijn innerlijke leiding en geest te volgen. Deze innerlijke kennis en oeroude wijsheid is een parel uit de vele levens die ik leefde, een die ik dicht bij mijn hart houd, koester, eer en respecteer.

Het … is mijn goddelijke vonk en innerlijk licht, dat mij de weg wijst.

Ik luister naar wat anderen zeggen en doen, ik observeer, maar ik blijf op mijn eigen pad, als ik een Ja van binnen voel dan loop ik een tijdje met iemand op vanuit kracht en verbinding. Anders wacht ik op een volgend teken totdat ik de roep van mijn ziel hoor om in actie te komen welke richting ik op ga lopen. Dit verlicht ook mijn pad zodat ik niet meer in het donker hoef te gaan zitten wachten.

Op deze manier ontwikkel ik een krachtig innerlijk vertrouwen in mezelf en in het universum, mijn gidsen en engelen.

Tamara Beekmans
vrouwenkrachtacademie.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.