2019 eindigt energetisch even intens als het begonnen is ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het einde van 2019 wordt gekenmerkt door sterke schommelingen tussen uitersten, soms in één dag: grote helderheid, vreugde, mooie balans, diepe inzichten en wéten, veel energie, gevolgd door versluiering, onzekerheid, twijfels, emoties, vertraging, vermoeidheid.

2019 eindigt energetisch dus even intens als het begonnen is, en zoals we het heel het jaar ervaren hebben.

De kunst is hierbij je niet laten wegdrijven in het ene noch het andere uiterste, maar steeds opnieuw proberen te centeren, in het moment te komen en te blijven, en balans te creëren.

En dat is een hele opgave, zeker wanneer je vele nachten na elkaar niet kan doorslapen, moeilijk inslaapt, intens droomt, en tijdens de dag moeite moet doen om fysiek in balans te blijven (het gekende gepiep in de oren, veel meer honger, soms gevoel van onevenwicht, trage spijsvertering, stramme spieren, enz...).

Schoonmaak is nu absoluut noodzakelijk, zowel fysiek (veel water drinken) als energetisch.

Wie gewend is spiritueel energetisch schoon te maken, merkt waarschijnlijk op dat het nu moeilijker is dan anders, en dat aanvaard je dan best, of misschien voel je je beter na diepere en langere schoonmaak.

Er kan ook een gevoel optreden van licht verdriet, omdat je weet dat je velen nooit meer zal terugzien. Er lopen nu immers zeer veel zielscontracten af met mensen met wie je veel hebt gedeeld, waarbij je mekaar hebt verder gebracht, maar waarvan de wegen nu scheiden, omdat jij en de andere(n) nieuwe horizonten opzoekt. Of omdat jij nieuwe horizonten opzoekt en de andere nog even in het huidige energieveld wenst te vertoeven. En dat alles is oké.

In elk geval: een tijd om jezelf goed te verzorgen, zacht te zijn met en voor jezelf, en je lichaam dat te geven wat het nodig heeft. Het heeft ontzettend hard gewerkt en verwerkt het afgelopen jaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.