2019 eindigt energetisch even intens als het begonnen is ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het einde van 2019 wordt gekenmerkt door sterke schommelingen tussen uitersten, soms in één dag: grote helderheid, vreugde, mooie balans, diepe inzichten en wéten, veel energie, gevolgd door versluiering, onzekerheid, twijfels, emoties, vertraging, vermoeidheid.

2019 eindigt energetisch dus even intens als het begonnen is, en zoals we het heel het jaar ervaren hebben.

De kunst is hierbij je niet laten wegdrijven in het ene noch het andere uiterste, maar steeds opnieuw proberen te centeren, in het moment te komen en te blijven, en balans te creëren.

En dat is een hele opgave, zeker wanneer je vele nachten na elkaar niet kan doorslapen, moeilijk inslaapt, intens droomt, en tijdens de dag moeite moet doen om fysiek in balans te blijven (het gekende gepiep in de oren, veel meer honger, soms gevoel van onevenwicht, trage spijsvertering, stramme spieren, enz...).

Schoonmaak is nu absoluut noodzakelijk, zowel fysiek (veel water drinken) als energetisch.

Wie gewend is spiritueel energetisch schoon te maken, merkt waarschijnlijk op dat het nu moeilijker is dan anders, en dat aanvaard je dan best, of misschien voel je je beter na diepere en langere schoonmaak.

Er kan ook een gevoel optreden van licht verdriet, omdat je weet dat je velen nooit meer zal terugzien. Er lopen nu immers zeer veel zielscontracten af met mensen met wie je veel hebt gedeeld, waarbij je mekaar hebt verder gebracht, maar waarvan de wegen nu scheiden, omdat jij en de andere(n) nieuwe horizonten opzoekt. Of omdat jij nieuwe horizonten opzoekt en de andere nog even in het huidige energieveld wenst te vertoeven. En dat alles is oké.

In elk geval: een tijd om jezelf goed te verzorgen, zacht te zijn met en voor jezelf, en je lichaam dat te geven wat het nodig heeft. Het heeft ontzettend hard gewerkt en verwerkt het afgelopen jaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


2020 brengt totaal andere energieën, thema’s, lessen en verbindingen

 

Wat hebben we dit jaar ook veel opgeruimd aan oude energie. Zowel innerlijk als waarschijnlijk ook in je buitenwereld wordt vrijgelaten, wat niet meer matcht met jouw energietrilling: oude denkwijzen, patronen, bezigheden, mensen, spullen. Om zo in een steeds hogere waarheid en trilling te kunnen zijn.

We sluiten niet alleen 2019 af, maar ook de ‘tienerjaren’ van de 21ste eeuw. Daarbij voelt het alsof er nog iets veel groters wordt afgerond: het tijdperk van je klein houden en jouw licht verbergen.

De opname 'Afronden 2019, Openen 2020 van Lea van der Eem, is nu met korting. Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Reactie schrijven

Commentaren: 0