Blijven vertrouwen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

We gaan de transformerende reizen van het jaar 2019 afronden met intense energetische resets. Daar zitten we nog middenin! Niet iedereen zal dit ook fysiek ervaren, maar de meest gevoelige reizigers onder ons zullen zich meermaals per dag verwonderen over hoe snel ze door bepaalde stemmingswisselingen heen kunnen gaan.

Griepgevoelens zijn meestal tekenen van uitzuivering. Het vuur dat zo nodig is om al het oude op te ruimen raast soms door ons heen.

En dan weer komen er lagen van ijskoude energie vrij, lagen waaruit vooral het gemis aan liefde, erkenning en gelijkgestemden als gestold verdriet eindelijk los mag komen.

Het vertrouwen dat we er 'voorgoed' doorheen zijn, door alle zware tijden, is nog pril en breekbaar. Wees daarom vooral heel dicht bij jezelf, om jezelf steeds weer in een positieve stroom te zetten zo gauw je merkt dat je gedachten weer juist de zware kant op neigen te gaan.

Het is niet erg wanneer je je niet lekker, of nog niet fit voelt! Sterker nog; in deze tijd valt er bijna niet te ontkomen aan momenten waarop je je fysiek gammel, en emotioneel wat kwetsbaar voelt, omdat je hele wezen zich dieper dan ooit uitzuivert. Alles wat nog verbonden is aan geweld, onrecht, moeten overleven, zwoegen om de vele tekorten het hoofd te bieden; we hebben het allemaal meegemaakt, en we zullen er allemaal vroeger of later doorheen reizen om te zien hoe we in al deze zware scenario's ook prachtige vermogens en een steeds groter bewustzijn hebben ontwikkeld.

Blijf er vooral op vertrouwen dat je onder hogere leiding naar de Nieuwe Tijd aan het reizen bent. Daarin zul je je altijd samen met de Bron kunnen ervaren.Tijdens deze reis zul je af en toe bij een oud stationnetje stilstaan, om te doorvoelen en doorzien wat je daar ooit, in dit leven of in verre vorige levens, meegemaakt hebt. Staat er nog een vergeten deel van jou daar in de kou, sla er dan je warme en liefdevolle amen omheen. Alle delen van jou waar je nu misschien nog een beetje moeite mee hebt zul je ooit in hun ware licht en liefde gaan zien. Neem ze mee, op de weg naar de Eenheid in jezelf: Reis, in vrede, en rust wanneer je voelt dat dat nodig is.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen in de laatste week van 2019:


Elke audio opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens jouw proces van ontwaken.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.