Ondersteunend Energetisch / Kosmisch Journaal: nieuwe maan in steenbok + zonsverduistering Kerstspecial 24 - 27 dec 2019 ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Ned

De zonsverduistering versterkt deze nieuwe maan enorm. Daardoor voelt deze nieuwe maan voor sommigen extra zwaar.

Er hangt enorme onrust in de lucht, jouw humeur kan per paar uur verschillen. Ook steekt er af en toe een enorme angst de kop op en neemt het ego het over. Jaloezie, afgunst, mensen gedragen zich raar. Je kan problemen hebben met slapen en je misselijk voelen, gewoon niet lekker in je vel of in je hum. Wat is er allemaal aan de hand? In dit journaal vertel ik er meer over.

Symptomen: Misselijkheid, weinig trek, maagzuur/oprispingen, opgeblazen gevoel, slecht slapen (veel wakker liggen), je wazig voelen, een wattig hoofd, veel densiteit voelen, weerstand, hoge piep in het oor (hoge toon), piekeren, angst/paniek, frustratie/onmacht, jaloezie & afgunst, Koortsig/hitte aanvallen, overmatig zweten (stinken), dorst, boosheid/agressie, ongeduld, sentimentele gevoelens.

Schizo to the max: alle kanten opvliegen

 

De energie kan een loopje met je nemen. Je kan van grote hoogtes naar diepe dalen gaan en weer terug en heen en weer. Het ene moment voel je je energiek, begin je fris en fruitig aan jouw dag en een aantal uren later zit je tollend op de bank en kun je nauwelijks iets meer of de puf niet vinden.

Zo ook met jouw humeur. Je kan gelukkig of blij wakker worden, of cranky en je kan je een aantal uren later totaal anders voelen, in een diepe dip of juist een hele serieuze mood. Het gaat werkelijk alle kanten op.

Je voelt je onrustig. Mensen om je heen zijn vervelend. Je bent bij het minste of geringste geïrriteerd. Hoe kom je deze dagen door?

Magiër energie

 

Ondanks de zware energie is dit een tijd van manifesteren. Van dingen voor elkaar krijgen. Als je door de densiteit heen pusht valt er een hoop te bereiken. Het kan zijn dat je geconfronteerd wordt met tal van zaken waar je niet aan onderuit komt, die super klote zijn  om te doen (hoewel je daar eerder echt totaal om kapot zou gaan, ga je het nu aan like a boss). Dit brengt je in staat om bergen werk te verzetten in een paar weken tijd en op te ruimen, op te schonen maar ook ruimte te creëren voor totaal nieuwe ideeën, manifestaties en creaties.

Het is een mooie tijd voor creativiteit, inzichten en om met jouw talenten aan de slag te gaan. Middels een studie of zelfstudie, verder leren of gewoon zelf jouw eigen gaven ontwikkelen. In deze energie zijn er wonderen mogelijk. Als er bij het lezen hiervan ideeën bij je binnen komen, schrijf ze op of ga er mee aan de slag. DIT is het signaal.

Alles gaat in sneltreinvaart dus je pakt het ook sneller op.

Upgrade - supercomputers

 

De supercomputers hebben tal van upgrades gehad. En de supercomputers dat zijn wij zelf. Je kan merken dat je slimmer bent geworden, intelligentie is verhoogd.

Dat je bijvoorbeeld niet meer in bepaalde manipulatie trapt of bepaalde dingen of programma's doorziet. What's been seen cannot be unseen.

Deze upgrades worden normaal voor het nieuwe jaar. Dus zullen frequenter gaan gebeuren en horen allemaal bij het divine plan wat zich vanaf volgend jaar gaat afspelen.

2020 is het startjaar, the kickoff voor grote maatschappelijke en sociale veranderingen.

Hierover schrijf ik in volgende updates meer, dus wil je niks missen, hou mij of mijn website in de gaten. Er komt elke week een update uit.

Confrontatie met ego en angsten, gekke gedachten

 

Diep, dieper diepst, zo diep mag je met jouw ego aan de slag. Het is als het gevecht tussen Rico en Badr alleen duurt het wat langer en is het eenzijdig. Je kan flink met jezelf in de clinch of in de knoop liggen. Je mind kan een loopje met je nemen. Je kan gedachten krijgen die niet van jou lijken, en daarmee bedoel ik geen paranoïde of psychotische gedachten maar gewoon gedachten waar je normaal geen last van hebt. Jaloezie kan het ineens overnemen, een gekke angst kan de kop opsteken, of een enorm gemis of verdriet. En zo kunnen er flinke worstelingen plaatsvinden met ons ego op dit moment. En mogen we dolen en dwalen door onze eigen ziel, op zoek naar antwoorden. Waar komen al deze gekke gedachten vandaan? Dit is niets voor jou.

Diepe angsten, pijn en verdriet

 

Omdat de energie zo dusdanig ego is op dit moment en mensen zich naar elkaar toe ook raar gedragen vindt het ego hier natuurlijk van alles van. Hierdoor kan je oog in oog komen te staan met jouw diepste angsten en kunnen  er flip-momenten ontstaan. Momenten van paniek. Hoe kom je hier doorheen? Waar komt dit vandaan?

We zijn niet alleen sentimenteler door de kerstdagen maar ook gewoon door het ego dat als het bang is, als het onrustig is, als het bezorgd is of ongeduldig is, gewoon graag gerustgesteld wordt. Geknuffeld, en fijne woordjes krijgt. Maar het is helaas niet zo een feest, voor de meesten die dit nu lezen. Haal het uit/bij jouw familie, vrienden. En verwacht niet teveel van degene waar je zo op hoopt. De densiteit is enorm. Pas na de kerstdagen wordt het rustiger en gaat deze inwendige storm liggen.

Geduld wordt op de proef gesteld


Het geduld wordt op de proef gesteld. Als mensen lang op zich laten wachten kan er snel onenigheid ontstaan, ruzie of dat iemand aangebrand raakt. Je kunt je geduld verliezen of gaan mopperen. Je kan merken dat je meer vloekt dan normaal. Of dat je meer klaagt.

 

Dit is de schaduwkant van de nieuwe maan in Steenbok. De maaninvloed geeft altijd de schaduwkanten van de sterrenbeelden "aan ons". Dus hebben wij te dealen met de donkere grillen van de Steenbok. De Steenbok op zijn slechtst is niet leuk, maar dat is geen enkel sterrenbeeld. Tòch wil je met een Steenbok echt geen ruzie hebben.

Als er ruzie ontstaat deze dagen knalt de Steenbok energie eruit. Heel impulsief, ongefilterd, super kut en hard.

Dit is puur een kleine ego-uitbarsting. De zogenaamde druppel die de emmer deed overlopen. Niet iets waar je veel waarde aan hoeft te hechten tenzij er echt hele lelijke dingen worden gezegd waar je jouw vraagtekens bij mag hebben.

Tweelingzielen / twinflames / soulmates / zielsgeliefden

 

Er zijn een aantal zielsgeliefden die ongeveer 1 a anderhalve week geleden heel leuk contact hebben gehad of zelfs samen zijn geweest. De energie was toen heel speels en lief en de samenkomst was super mooi en intens.

Het leek eindelijk allemaal te gaan gebeuren, tot nu. Die rare doodse stilte, die onrust, die density.

Er is weer zoveel aan de hand op dit moment. Allereerst is het nodig om je niet te druk te maken. Jouw ego gaat alle kanten op en je bedenkt de gekste verhalen en doemscenario's terwijl iedereen het gewoon druk heeft met deze dagen. Iedereen heeft last van densiteit of moeheid en moet toch gewoon de dingen voor elkaar krijgen.

Belangrijk is dus om ietsje meer geduld te hebben voor elkaar. Niet teveel willen pushen of trekken met de feestdagen. Zoals ik al in een eerder journaal schreef; de kans dat je samenkomt met jouw zielenhelft deze dagen is echt klein.

Maar achter de schermen gebeurd er genoeg. Door de ontwikkelingen, de updates krijgen ook vooral de mannen, the masculine nu veel updates en nieuwe info binnen. En die hebben dit allemaal te verwerken. Te transmuteren. En dat hebben de Divine Feminines wel te respecteren. Belangrijk is om de ander de ruimte te geven, space te holden voor zijn/haar proces.

In plaats van jouw ego vrij spel te geven en er weer van alles van te denken moeten vinden, kun je je ook verplaatsen in de ander. Als jij het moeilijk hebt dan heeft de ander dat ook..

Maar deze dansjes van het ego en de flipmomenten zijn allemaal nodig om bepaalde dingen duidelijker te maken. Soms moet er even ruzie of een awkward moment ontstaan om een ander wakker te schudden. Soms is er even een clash nodig. En zeker in deze tijd is het belangrijk om jouw grenzen aan te geven en jezelf waardig te vinden en te voelen.

Je bent geen speelbal. Jij bent waardig. Alle liefde waardig. Alle aandacht waardig. Alles, de wereld, ben jij waardig.

Ongeduld, twijfel, angsten en andere laagvibrerende gevoelens en emoties zullen jullie alleen maar in de weg zitten en het weer langer laten duren. Probeer de rust in jezelf terug te vinden. Te vertrouwen op dat wat jullie hebben, wat er is of wat jullie gedeeld hebben en probeer jouw ego te temmen, alsjeblieft.

In 2020 gaan er meer zielshelften samenkomen dan tot nu toe eerder is gebeurd. Nu vond dit sporadisch plaats maar in de toekomst zullen zielshelften gaan samenwerken en ook langdurende liefde bij elkaar vinden. Deze zielshelften hebben de nodige zaken uitgewerkt. Hun ego's zijn uitgedanst, zij kennen elkaar door en door en willen van elkaar genieten en andere koppels en zielshelften versterken en verder helpen om de (liefdes-)frequentie van de aarde te verhogen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ego aanvallen / tests / narcisten energie

 

Er worden veel mensen aangevallen door jaloerse of afgunstige mensen op dit moment. Er wordt gelasterd. Namen verschijnen openbaar op social media met waarschuwingsverhalen erbij. Dit gebeurde mij van de week zelf ook. Iemand reageerde op een verhaal van mij (geen journaal) en mijn ego wilde geen dansje doen met haar ego. Dus ik verwijderde haar van Facebook en blokkeerde haar. Daarna meende zij mensen te moeten waarschuwen voor mij.

Doordat ik zelf vele upgrades heb mogen ontvangen de afgelopen weken doorzie ik dit hele spel en doorzie ik ook wat er met haar gebeurd en waardoor zij zo deed.

Vroeger zou ik vol tegen zulke mensen in gaan. Als je het zo wilde kon je het zo krijgen. Nu observeer ik meer en kijk ik naar wat een ander probeert te doen of te bereiken. En ook hoe vals het eigenlijk is. Het is in feite 1 grote spiegel. Het leidt heerlijk af van eigen gedrag. Eigen onvermogen.

Mocht dit jou ook gebeuren, dit kan ook middels roddels gebeuren, of dat je via via wat hoort, probeer je niet mee te laten slepen op de lage energie van een ander maar in jouw centrum en in jouw kracht te blijven. Want deze aanval zegt niets over jou en alles over die persoon. Eigenlijk laat zo een persoon zijn/haar ware ik daarmee zien. En laat het hem/haar tonen, zonder jezelf te verliezen.

Jouw plannen zijn klaar om uitgevoerd te worden

 

Er zijn goede en slechte aspecten gaande deze energie. Het mooie is dat je het vuurtje voelt branden en je popelt om aan de slag te gaan. Jouw plannen te verwezenlijken.

Jouw plannen gaan meer vorm krijgen en wellicht krijg je binnen 2 weken die doorbraak waar je al zolang op zat te wachten! Yes!

Het kan zijn dat je hulp krijgt bij jouw ideeën of dat je kunt sparren met iemand. Dat iemand toevallig een ruimte (werkplek) met jou wil delen. Of dat je gebruik mag maken van andermans platform / expertise / kennis.

Hoe dan ook, het is een fantastische tijd voor ontwikkelingen rondom jouw missie of jouw passie en deze ook echt tot uitvoer te brengen. Het blijft niet bij dromen alleen.

Go for it!

Kinderen en dieren zijn extra gevoelig en ook geduldig met deze energie.

Probeer wat geduldiger te zijn als je voelt dat jouw pannetje aan het overkoken is of je aangebrand raakt.

Tel tot 10. Loop even weg van de situatie, neem even een paar diepe ademteugen in de buitenlucht en je kalmeert snel.

Probeer in liefde te blijven. En probeer ook te onthouden dat je niet gek aan het worden bent maar dat deze energie heel zwaar en intens is.

Wees lief voor jezelf. Complimenteer jezelf en anderen. Kijk niet naar wat er allemaal niet goed gaat of mis is maar waardeer dat wat er wèl is, de moeite die er wèl is gedaan. De mensen die er wèl waren. Het eten dat er wèl was of wèl lekker was. En niet te veranderen in een sikkeneurige Grinch.

Gooi er wat humor in of leuke opmerkingen om het lekker luchtig te houden.

Zet iets grappigs op. Niet te serieus. En als iemand je mee wilt sleuren in een discussie of in iets vervelend, laat het gaan. Silence is soms het beste antwoord.

Probeer wat oplaad momenten te creëren ook al lijkt het onmogelijk. 5-10 minuten mediteren of even op bed liggen of zelfs in bad of onder de douche kunnen wonderen verrichten. Schoentjes uit, lekker aarden. Floridawater, lavendelolie. Lekker smudgen als je daar de tijd/ruimte voor hebt.

Werd je blij van deze informatie en kon je je er in vinden?

Volgende week komt mijn nieuwe update uit, nèt voor de jaarwisseling. Wil je geen updates missen? Volg mijn facebook of mijn website www.flowmazing.nl  zodat je altijd op de hoogte bent over wat er energetisch speelt.

Kan je je vinden in mijn journaal? Laat een reactie achter.

Hele mooie fijne dagen gewenst. Wees lief voor elkaar en ook voor jezelf, en geniet vooral, van alles wat je hebt!

Namasté,

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl

Afronden 2019, Openen 2020 Portaal


Op donderdag 12-12 was de activatie / energietransmissie ‘Afronden 2029, openen 2020 portaal. Je kan de audio opname nog nabestellen. Tijdens deze activatie word je meegenomen om het goud te filteren uit al je ervaringen in 2019, maar ook lang daarvoor. Je wordt dieper in jezelf en je lichaam gebracht en herinnert aan wie jij diep van binnen bent. Je lichaam en energie worden geopend en geactiveerd zodat jij een ankerpunt kan zijn voor licht en bewustzijn. 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland