Vertragen, verstillen, verdiepen ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De winter is altijd een periode om je wat meer in jezelf terug te trekken, maar deze keer lijkt het grootser te zijn. Als jij je diep in jezelf afstemt, voel jij dan ook, meer nog dan anders in deze tijd van het jaar, het verlangen om langzamer te gaan, ruimte voor jezelf te maken en je aandacht naar binnen te keren?

Voel jij de behoefte om prikkels van buitenaf te verminderen, zodat het ook in jou stiller kan worden en je weer dieper in jezelf kan gaan?

Je mag dit verlangen volgen. Deze fase van vertragen, verstillen en verdiepen is nodig om je los te maken van alle intensiteit en heftigheid die hiervoor zijn geweest in het afgelopen jaar, maar ook de jaren daarvoor en zelfs vorige levens.

Je mag je ook losmaken van alle intensiteit en heftigheid buiten jezelf, mensen, families, werksituaties, relaties. Het is innerlijk en in energie hard werken geweest, dus rust maar uit...

Hoe meer je je al los hebt kunnen maken van alles wat niet hoort bij wie jij in wezen bent, hoe meer je de stilte en vrede in jezelf kan vinden. Ook kan je in de rust de energie-downloads, die gewoon doorgaan deze weken, makkelijker verwerken. Je merkt het vanzelf wanneer je teveel doet of te snel gaat: als je de ontvangen energie-ophogingen niet de ruimte geeft die het nodig heeft, kan de druk in je lichaam en emoties flink oplopen. Daardoor kan het ‘knallen’ in de thema’s die nog meer aandacht nodig hebben in jou.

We bevinden ons op dit moment in een tussenfase, een kantelpunt, een fase tussen het oude en het nieuwe in. We sluiten niet alleen een jaar af, maar ook een decennium en een nog omvangrijkere periode in de tijd.

2019 is voor velen een jaar van transmutatie geweest: de transformatie is tot in de diepste lagen, in de kern van de kern, gegaan om zo tot groei en verandering op een diep en wezenlijk niveau te komen. 

Dit was pittig, maar nodig om de weg vrij te maken voor de energie van 2020 en de verschuiving die volgend jaar en de jaren daarna zal plaatsvinden. Zoals ik het voel zal in 2020 voor steeds meer mensen op een steeds dieper niveau de basishouding waarmee alles in het leven benaderd wordt, inclusief jezelf, verschuiven naar meer licht en bewustzijn.

Het is nu nog bijna niet voor te stellen wat deze verandering gaat brengen. Er worden sluiers opgetild, waarvan je misschien niet wist dat ze er waren of waarnaar je juist lang hebt verlangd.

Dit kan voor wonderbaarlijke shifts gaan zorgen.

Jij mag vertrouwen, voelen diep binnen in jou, dat dit kan en gaat gebeuren, op het juiste moment, volgens 'divine timing'…

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl


Afronden 2019, Openen 2020 Portaal

Nu te bestellen met korting € 12,50


Op donderdag 12-12 was de activatie / energietransmissie ‘Afronden 2029, openen 2020 portaal. Je kan de audio opname nog nabestellen. Het luisteren geeft je toegang tot de energie. Tijdens deze activatie word je meegenomen om het goud te filteren uit al je ervaringen in 2019, maar ook lang daarvoor. Je wordt dieper in jeZelf en je lichaam gebracht en herinnert aan wie jij diep van binnen bent. Je lichaam en energie worden geopend en geactiveerd zodat jij een ankerpunt kan zijn voor licht en bewustzijn. 


Op de bijzondere energiedag zaterdag 11-1-2020 is de volgende energietransmissie:

De energie van 2020 AAN

Zaterdag 11 januari ( 11-1 )  20:00 - 21:00 uur

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland