21 december Winterzonnewende ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag is het Winterzonnewende, en dat betekent dat vanaf dan de dagen opnieuw elke dag wat langer worden, en daar zijn we allen aan toe, niet?

We zeiden het al eerder: dit is voor zovelen een uitputtend en intens jaar geweest, om zoveel verschillende redenen. Maar kijk, we made it, en de komende dagen slaan we stilaan de laatste pagina's van dat dikke boek van 2019 om.

De energie van 2020 staat al te dringen om binnen te komen, en eerlijk gezegd is die al volop aan het binnenstromen.

Ze maakt je duidelijk wat alvast je belangrijkste punten voor volgend jaar zullen zijn - door een gevoel van opwinding, blijheid en veel ideeën die via jou in de wereld willen gezet worden.

En als je realistisch wil zijn (en dat willen we allemaal - pas vanuit een gezonde aarding kan je grote hoeveelheden energie/informatie/bewustzijn verwerken en gronden-), dan zie je waarschijnlijk ook al enkele aandachtspunten die in je mind en hart worden aangestipt, omdat je weet dat ze horen bij jouw groei en evolutie de komende tijd. Maar laten we nu vooral dankbaar zijn om al wat is geweest, en ons verheugen op het nieuwe dat eraan komt - en dat is dichterbij dan je denkt.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Energietransmissie


Tijdens deze activatie word je meegenomen om het goud te filteren uit al je ervaringen in 2019, maar ook lang daarvoor. Je wordt dieper in jeZelf en je lichaam gebracht en herinnert aan wie jij diep van binnen bent. Je lichaam en energie worden geopend en geactiveerd zodat jij een ankerpunt kan zijn voor licht en bewustzijn. 

Afronden 2019, Openen 2020 Portaal

T/m eind december € 12,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland