Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Moeilijk inslapen, vaak wakker worden, vreemde dromen, loomheid afgewisseld met hyperactiviteit, trage spijsvertering, weinig of net heel veel honger, piepende oren enz...- het hoort bij periodes met grote energetische schommelingen, en intussen heb je misschien ontdekt hoe jij daar het best mee omgaat.

Veel frisse lucht, beweging afgewisseld met rust en je lichaam volgen ivm voeding, en veel water - het helpt; Heb je afgelopen jaar heel veel getransformeerd, dan kan je nu het gevoel hebben dat er stilaan een last van je afvalt, dat dingen eindelijk beginnen te bewegen, en dat je opnieuw boven water komt.

Maak je niet druk als je je nog niet top voelt. Jij hebt alle tijd om jouw weg te gaan, en jij alleen weet hoeveel van je capaciteiten je hebt ingezet om los te laten en om te vormen, daar kan en mag niemand anders een oordeel over vellen.

De sterke Uranus-activiteit kan dingen aardig dooreenschudden, plotse wendingen brengen, of doorbraken daar waar iets vast zat. Een hoofdthema in 2019 was het in balans brengen van de 9. Op een fijne manier kunnen geven, zonder jezelf weg te geven, delen met anderen wat je hebt en wie je bent. Maar ook durven zeggen: 'Ja, ik verdien dit. het mag er zijn. Ik mag het krijgen. Ik ben het waard'. En dit is het moment waarop je kan balans opmaken van hoe jij nu in dit thema staat. Zodat je in 2020 een gezonde versie van deze balans kan leven en neerzetten. En delen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.