Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Moeilijk inslapen, vaak wakker worden, vreemde dromen, loomheid afgewisseld met hyperactiviteit, trage spijsvertering, weinig of net heel veel honger, piepende oren enz...- het hoort bij periodes met grote energetische schommelingen, en intussen heb je misschien ontdekt hoe jij daar het best mee omgaat.

Veel frisse lucht, beweging afgewisseld met rust en je lichaam volgen ivm voeding, en veel water - het helpt; Heb je afgelopen jaar heel veel getransformeerd, dan kan je nu het gevoel hebben dat er stilaan een last van je afvalt, dat dingen eindelijk beginnen te bewegen, en dat je opnieuw boven water komt.

Maak je niet druk als je je nog niet top voelt. Jij hebt alle tijd om jouw weg te gaan, en jij alleen weet hoeveel van je capaciteiten je hebt ingezet om los te laten en om te vormen, daar kan en mag niemand anders een oordeel over vellen.

De sterke Uranus-activiteit kan dingen aardig dooreenschudden, plotse wendingen brengen, of doorbraken daar waar iets vast zat. Een hoofdthema in 2019 was het in balans brengen van de 9. Op een fijne manier kunnen geven, zonder jezelf weg te geven, delen met anderen wat je hebt en wie je bent. Maar ook durven zeggen: 'Ja, ik verdien dit. het mag er zijn. Ik mag het krijgen. Ik ben het waard'. En dit is het moment waarop je kan balans opmaken van hoe jij nu in dit thema staat. Zodat je in 2020 een gezonde versie van deze balans kan leven en neerzetten. En delen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland