Op weg naar de Winterzonnewende ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Op weg naar de Winterzonnewende volgende zaterdag kan je je al volop gedragen voelen door een krachtige vernieuwingsgolf, die je tegen eind volgend jaar een heel eind verder zal gebracht hebben.

Die golf kan voor de ene als bevrijdend worden ervaren, omdat je voelt dat het nu écht begint te bewegen.

Maar voor de andere kan hij nog wat benauwend aanvoelen, omdat je bang bent voor de grote leegte die ontstaat nadat je bewust gaat loslaten 'zoals het altijd is geweest'.

Wat je er ook bij voelt, bij 'vernieuwing', weet dat het jij zélf bent die jouw vernieuwing orkestreert, die de voor jou beste timing voor alles kiest. Niet vanuit het dagelijkse denken en voelen, maar vanuit de alziende en -wetende wijsheid van je eigen Hoger zelf, dat wéét wat je hier in dit leven wil leren, wil ervaren, wil neerzetten. In elk geval zijn de dagen voor een Winterzonnewende - net zoals dat in de oude tijden gebeurde wanneer je een spiritueel leven leefde - dagen van reflectie, van stilte, van vasten, van mediteren, van met een zachte maar toch ook onderzoekende blik terug te kijken op het voorbije jaar. Op alle zegeningen die je mocht ervaren, alle liefdevolle contacten die je hebt gehad, op alle dingen die je hebt geleerd - op een veel dieper level dan ooit voordien -, op al wat je diep heeft geraakt. En hoe meer je in de stilte komt, hoe meer je duidelijk wordt waar je heen aan het gaan bent, en hoe beter je de krijtlijnen van de komende jaren kan onderscheiden. Maar ook: hoe meer je gewoon kan rusten in het huidige moment, en wéét dat alles altijd goed is zoals het is, op elk moment, al vraagt het soms een inspanning om in elk moment van je leven de onderliggende zegening te ontdekken.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Audio opnames met korting


Elke opname heeft een eigen thema en is gericht op dieper komen in jezelf wat betreft dat thema. Je wordt ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens jouw proces van ontwaken. 

De opnames zijn allemaal gericht zijn op: het verdiepen van de verbinding met jezelf,  ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen,  losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie,  dieper worden geaard in je lichaam, verruimen van je bewustzijn, rust en ontspanning, vertrouwen, vergroten van liefde voor jezelf. 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.