Geef je over en het licht zal je overnemen ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Geef je over en het licht zal je overnemen. Stel jezelf maar open om te ontvangen. Laat alles maar gebeuren en ga met de stroming mee.

De nieuwe energie download zich als vanzelf. Je hoeft niks meer te forceren. Je hoeft ook niet meer geforceerd te werken of op wilskracht proberen voor elkaar te krijgen. Laat hoe het was maar los.

Spreek helder je doelen uit en de richting wordt je ingefluisterd.

Natuurlijk mag je nog helen. Mag je het licht laten indalen. En dat gaat zoveel gemakkelijker als je je overgeeft aan deze nieuwe stroom.

Zie hoe het veld toeneemt. Zie hoe jij je steeds beter jezelf toe kan staan om je ware zelf te zijn.

Zie dat je automatisch beschermd bent. En in verbinding bent met het veld van liefde.

Je kunt er ook gemakkelijk mee praten. Het is altijd beschikbaar voor jou. Je kunt het vragen om iets los te laten. En het gebeurt door jou heen.

Als je behoefte hebt om jezelf te beschermen, kun je vragen om bescherming en je krijgt het. 

Je blokkades vallen eraf. Net zoals mensen die je niet meer dienen. Je wilt losbreken. Je wilt vrijheid. Je wilt je leven leven zoals jij dat wilt, zoals dat goed voelt voor jou en kan geen genoegen nemen met 'minder'.

Ook kun je wat rebels worden. Als voorteken tot verandering. Een verschuiving van waar je niet wilt zijn naar waar je heen wilt.

Je wilt er niet meer bij horen. Niet meer bij familie, vrienden of oude bekenden die niet meer met je resoneren. Nee, je wilt een totaal andere richting in slaan, waar jij het beste uit de verf komt. Waar jij jouw eigen stem luid en duidelijk kan horen. Waar jij het gevoel hebt je vrij te kunnen bewegen als de vrije ziel die je bent. 

Weg met dwang en schaduwachtige manipulatie. Je wilt de liefde die je in wezen bent claimen. Je wilt totale vrijheid ervaren in je doen en laten, gewoon vanuit je hart. 

Steeds minder boeien spullen jou. Je geeft om avonturen en ervaringen. Jezelf goed voelen en vrij kunnen zingen wordt steeds meer de eerste prioriteit. De ziel volgen. Je verstaat de taal van de ziel. En je ziet dat het universum niet alleen een leerschool is, maar ook een veld met oneindige mogelijkheden waar jij invloed op hebt, als het universum dat jij zelf bent.

Leren om perfect te doen bestaat niet. Eigenlijk zijn we allemaal precies goed zoals we zijn. De perfectie als de bronenergie dat zelf is. Minder perfectionisme is ook overgave, het innerlijk weten dat je het fantastisch doet. Dat mag ook meer worden gezegd.

Falen is niets anders dan weten wat je niet wilt, weten wat niet voor je werkt, verschuivend in de richting naar weten wat je wel wilt, wat wel voor je werkt, wat wel goed voelt voor jou. Dat is leren creëren. Dat is het steeds opnieuw geboren laten worden van een nieuw verlangen.

De 2019 rollercoaster heeft iedereen weer laten zien dat je keer op keer op kunt staan. Het maakt niet uit wat jij dit jaar hebt meegemaakt, vanuit het diepste donker ben je altijd weer teruggekeerd naar dat wat lichter is. Je leert jezelf steeds beter kennen. En heb ook compassie voor jezelf tijdens deze processen. Echt lief zijn voor jezelf is voor sommige nog best een klus. Je kunt niet meteen de berg op sprinten. Want dan loop je jezelf voorbij. Daarom gaat om het geleidelijk gaan. In overgave, en in elk moment doen wat voor jou de hoogste keuze voelt. Dat is jouw recht. 

Leer van al je ervaringen en zie hoe het universum voor je werkt. Leren is niet om perfect te worden, jij die volledig goed bent zoals je bent in de ogen van de schepper. Het gaat erom dat je beter wordt in wat je doet. En je voelt het als alle cellen trillen, de ziel die tegen jou praat. 

Het liefst wil je alle oude ballast weg gooien. Je hoeft die troep niet meer. En wilt geen water meer naar de zee brengen. Je wilt geen mensen helpen die niet willen luisteren en hun vrije wil niet gebruiken. Je wilt geen mensen in je omgeving die je toch niet willen zien. Focus je daarom op de verbindingen die wel goed voelen en die wel in evenwicht zijn. Waarvan jij je opgehemeld voelt na het contact. Want dan stroomt de energie pas vrij. En heeft er een gelijkwaardige uitwisseling plaatsgevonden.

2019 is zeer geschikt om (familie) karma uit te werken zodat jij werkelijk vrij kunt zijn. Geen karmische relaties meer maar mensen die voor jou bedoelt zijn. En die zijn er al of zijn onderweg. Dat voelt toch veel lichter? Focus je op de goede en er zal je zal er meer van krijgen in jou realiteit.

Met 2020 in het oog halen we de laatste bugs uit ons systeem. Laten we vast de zeilen hijsen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Energietransmissie: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal'


De laatste energietransmissie van dit jaar is op donderdag 12 -12 om 20:00 uur, gegeven 
door Lea van der Eem.

Samen spoelen we op diepe lagen de energie van 2019 (en daarvoor) uit ons systeem en openen ons voor de bijzondere, lichte energie van 2020.

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

 

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Meer vreugde en gemak

 

 

'' Afronden 2019, Openen 2020 portaal ''

 

 Donderdag 12 december (12-12) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 17,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland