Volle Maan 12 - 12 in Tweelingen: eenheid van jouw lichaam, ziel en geest ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

De prachtige, blinkende, schitterende, Volle Maan, doet in de maand december precies op 12-12 met haar licht aan de hemel staan.

Wat een krachtige energie zal met deze dubbele getallen weer naar de aarde toekomen. Energie die wij gebruiken om het leven te manifesteren van onze dromen.

De Volle Maan helpt ons altijd om die laatste sprong te wagen, zodat de energie weer in de juiste richting kan gaan stromen.

Tijdens deze bijzondere 13e Volle (Boom) Maan van dit jaar, maken wij ons voor het nieuwe jaar klaar.


Want 2020 gaat het jaar zijn waarin wij gaan stralen. 2020 gaat het jaar zijn waarin jij alles wat jij voelt en wilt uit het leven zult gaan halen!

Deze Volle Maan wagen wij de sprong om het 2019 transformatiejaar af te sluiten en achter ons te laten. Nooit, maar dan ook nooit meer, zal de liefde jou verlaten. Heb je het nu eindelijk in de gaten? Alles valt en staat met hoe jij tegen jezelf doet praten!

Niet langer ga jij jouw geest bezig houden met angst en zorgen, want alles kan zomaar geheel anders zijn de volgende morgen.

Energie flowt en verandert per moment. Het is dus juist de bedoeling dat je niet alle stappen van jouw hogere plan kent.

Want energie zal flowen en veranderen gaan en dat kan niet wanneer je telkens op je strepen gaat staan. En tegen Spirit roept: ''ik wil een teken, ik wil bevestiging krijgen!''. Spirit zal het jou keer op keer geven, maar daarmee zorg jij er niet voor dat jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen doet stijgen.

Dat kan alleen maar wanneer jij durft los te laten. Dát is vertrouwen: jezelf op een liefdevolle en positieve manier toepraten.  ''Het is oké dat je angst voelt,  angst is een graadmeter, zo is angst bedoeld''. Wanneer je leert om je niet aan je angst te hechten,  zullen jouw emoties niet langer jouw leven beslechten.

Denk eens na lieve ziel, welke energie wil jij meenemen naar het nieuwe jaar? Wat wil je loslaten, wat is klaar? Daar is deze Volle Maan het uiterst geschikte moment voor. Zet je schouders eronder, onderneem actie en zet door!

Deze Volle Maan mogen wij ook meer aandacht aan ons lichaam besteden. Door het bijvoorbeeld te omhelzen, jouw benen lekker in te smeren en jouw schouders te kneden. Door het aandacht te geven, aard jij meer in jouw leven. Want ons lichaam wordt maar al te vaak niet gezien, en al helemáál niet gehoord, de signalen die ons lichaam aan ons afgeeft worden telkens door alle externe prikkels vanuit onze buitenwereld verstoord. Want ik kan me moe voelen, maar als ik al een afspraak heb gemaakt... wat zullen anderen dan wel niet gaan zeggen, wanneer er door mij wordt afgehaakt?

Nu is de tijd om jouw grenzen te respecteren. Dit is écht iets dat je goed moet leren, wil je jouw zielsmissie manifesteren.

Velen van ons lichtwerkers zijn helers, heksen, hoge priesteressen en sjamanen. Terug gekomen naar de aarde om voor anderen de weg te banen.

Welk voorbeeld wil jij dus aan de ander geven?

Dat het oké is om jezelf ondergeschikt te maken aan andermans leven?

Nee, lieve ziel. Dat is niet oké meer. Het is nu echt, echt, echt, klaar met dat blijven hangen in jouw hartzeer.

Tweelingen zijn verbonden aan het lucht element. En veel met hun geest bezig, bij menig tweeling sterrenbeeld wel bekend.

Des te meer is het nodig dat jij van deze lucht energie juist gebruik maakt. Door beter te aarden, waardoor jouw zorgen meer zullen worden gestaakt.

Aarding en prikkeling van jouw geest, zorgen ervoor dat jouw hart meer openraakt.

De relatie met onszelf zal de maand december naar een hoger plan gaan, waardoor ook een deel van de tweelingzielen weer oog in oog met elkaar komen te staan.

Gebeurt dit niet voor jou, dan is dat ook oké, flow maar met de stroming mee.

Wanneer iets nog niet gebeurt, betekent het dat het de juiste tijd niet is. Dan mag jij eerst nog werken aan jouw eigen gevoelens van pijn en gemis.

Nog langer? Denk je misschien. Ja lieve ziel, jij hebt voor lange lange tijd jouw hart niet gezien.

Jouw hart heeft dus RUIM de tijd nodig om de ruimte voor passie en plezier te krijgen. Jouw hart wil jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen laten stijgen. Kies ervoor om niet langer te zwijgen.

Spreek jouw waarheid uit en laat het aan andere horen. Niet langer zul jij nog jouw hogere plan verstoren.

Lieve ziel, weet je nog? Jij bent uitverkoren.

GEBED

 

''Grootmoeder Maan,

Help mij mijn hogere plan manifesteren te gaan.

Help mij om beter naar mijn lichaam te leren luisteren.

Ik herken het niet altijd even goed wanneer het tegen mij doet fluisteren.

Help mij elk deel van mijzelf beter te horen, zodat mijn menselijke wil niet langer mijn hogere plan zal verstoren. Ik ben uitverkoren!

Ik ben dankbaar voor mijn pad. En ben in volledige acceptatie van alle lessen die ik heb gehad en alle lessen die ik nog zal krijgen want ik weet, het is allemaal nodig om mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten stijgen.

Pas wanneer ik de scheiding tussen mijzelf en de liefde heb beëindigd. Wordt mijn hart niet langer gepijnigd, door gevoelens van gemis en pijn. Ik open mijn hart! Ik mag vanaf nu onvoorwaardelijk mezelf zijn! Ik spreek mezelf uit en houd mezelf niet langer klein!

Ik ben klaar met het herhalen van al die oude patronen. Het is tijd dat ik land en werkelijk hier op aarde ga ''wonen''. Het is tijd dat ik mijn mooiste leven ga manifesteren. Grootmoeder Maan, help mij mijn leven om te keren!

Help mij in voorbereiding op 2020 de nodige stappen te maken. Ik wil weer in verbinding met mijn hart raken!

Niet langer zal ik mijn grenzen nog overschrijden.

HET IS KLAAR MET MIJN LIJDEN!

ALLEEN IKZELF KAN MIJZELF VAN MIJN PIJN BEVRIJDEN!

Ik ben klaar met strijden''.

De maand december is een maand waarin vele energetische shifts jouw leven op z'n kop kunnen zetten.

Met alle drukte van de feestdagen erbij is het extra van belang deze maand dat jij goed op jezelf doet letten.

Het is de maand van het getal 3 (1+2=3), het getal van (tweelingzielen) eenheid. Het getal dat met de krachtige trilling, jou van jouw karma bevrijdt.

Pas op de plaats en doe niks tegen je zin in.

Lieve ziel, ben je klaar voor jouw nieuwe begin?

Liefs,

Avalon
vindjouwspirit.nl


De laatste energietransmissie van dit jaar is  'Afronden 2019, Openen 2020 portaalop donderdag 12 -12 om 20:00 uur. Samen spoelen we op diepe lagen de energie van 2019 (en daarvoor) uit ons systeem en openen ons voor de bijzondere, lichte energie van 2020. Gegeven door Lea van der Eem.

In december 2019 sluiten we niet alleen het jaar 2019 af, maar ook een decennium èn een heel tijdperk van zwaarte en je afgescheiden voelen van licht.

 

2020 is de start van een nieuw decennium èn van een nieuw tijdperk waarin licht centraal staat.

 

⟴ Licht als het tegengestelde van donker.

⟴ Licht als tegengestelde van zwaar.

⟴ Licht als in kennis en informatie.

⟴ Licht als bewustzijn.

⟴ Licht als in helder, ruimtelijk, open en vrij.

 

Licht zal komen waar het niet eerder is geweest en kan van binnenuit stralen als nooit tevoren.

  

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Oneindige mogelijkheden

⟴ Meer vreugde en gemak  

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in de artikelen:


Afronden 2019, voorbereiden 2020


2020: Innemen van je Lichtplek


 

Afronden 2019 - Openen 2020 portaal

 Donderdag 12 december (12-12) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 17,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland