Meer compassie ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Je merkt het misschien al om je heen: mensen worden spiritueler. Tonen meer compassie. Staan ineens veel meer open voor zelfontwikkeling.

We zien steeds meer collectieve interesse voor yoga, meditatie, mindfulness en andere contemplatievormen. Zelfs -of misschien juist vooral- koplopers in het bedrijfsleven, zoals Google en Samsung, hebben meditatieprogramma’s voor hun personeel.

Als je het nieuws volgt zie je dat de instituten die gebaseerd zijn op het oude bewustzijn van macht en angst aan het verdwijnen zijn. Bolwerken van macht en angst als banken, dictatoriale regeringen en economieën storten in. Kijk naar de huidige economische en financiële crises in de wereld. Kijk naar de banken in het Westen die met overheidssteun overeind moeten worden gehouden. kijk naar de Arabische lente, waarbij dictators en onderdrukkende regeringen één voor één omvallen.

De nieuwe tijd

 

Er is in deze nieuwe tijd eenvoudigweg geen ruimte meer voor op macht en angst gebaseerde krachten. We zien steeds meer dat ze langzaam maar zeker verdwijnen. Mensen veranderen van binnenuit. Daarmee veranderen op natuurlijke wijze ook landen, organisaties en regeringen; deze bestaan tenslotte allemaal uit mensen. We zijn daadwerkelijk op weg naar een betere wereld!

Nee, dit is niet het gedachtegoed van een groepje geitenwollen sokken. Het is een ontwikkeling die gesteund wordt door mensen van over de hele wereld. En niet alleen door individuele mensen: ook organisaties, beroemdheden (die zichzelf als merk positioneren) en politici bewegen mee. Zie deze beweging dan ook niet als iets zweverigs, of als iets vaags. Zie het als een kans. Een kans om op termijn eindelijk een einde te maken aan armoede, aan oorlogen, aan milieuvervuiling, aan dierenleed, aan misbruik, verkrachting en onderdrukking.

Een kans om samen, als mensheid, te werken aan de verbeterde versie van onszelf. Een kans om samen te werken aan een betere wereld, waar we in vrede en welstand kunnen leven. We kunnen het nu doen! Met elkaar, voor elkaar!

In liefde,

Robert Bruggeman (Bridgeman)
www.bridgeman.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland