Meer compassie ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Je merkt het misschien al om je heen: mensen worden spiritueler. Tonen meer compassie. Staan ineens veel meer open voor zelfontwikkeling.

We zien steeds meer collectieve interesse voor yoga, meditatie, mindfulness en andere contemplatievormen. Zelfs -of misschien juist vooral- koplopers in het bedrijfsleven, zoals Google en Samsung, hebben meditatieprogramma’s voor hun personeel.

Als je het nieuws volgt zie je dat de instituten die gebaseerd zijn op het oude bewustzijn van macht en angst aan het verdwijnen zijn. Bolwerken van macht en angst als banken, dictatoriale regeringen en economieën storten in. Kijk naar de huidige economische en financiële crises in de wereld. Kijk naar de banken in het Westen die met overheidssteun overeind moeten worden gehouden. kijk naar de Arabische lente, waarbij dictators en onderdrukkende regeringen één voor één omvallen.

De nieuwe tijd

 

Er is in deze nieuwe tijd eenvoudigweg geen ruimte meer voor op macht en angst gebaseerde krachten. We zien steeds meer dat ze langzaam maar zeker verdwijnen. Mensen veranderen van binnenuit. Daarmee veranderen op natuurlijke wijze ook landen, organisaties en regeringen; deze bestaan tenslotte allemaal uit mensen. We zijn daadwerkelijk op weg naar een betere wereld!

Nee, dit is niet het gedachtegoed van een groepje geitenwollen sokken. Het is een ontwikkeling die gesteund wordt door mensen van over de hele wereld. En niet alleen door individuele mensen: ook organisaties, beroemdheden (die zichzelf als merk positioneren) en politici bewegen mee. Zie deze beweging dan ook niet als iets zweverigs, of als iets vaags. Zie het als een kans. Een kans om op termijn eindelijk een einde te maken aan armoede, aan oorlogen, aan milieuvervuiling, aan dierenleed, aan misbruik, verkrachting en onderdrukking.

Een kans om samen, als mensheid, te werken aan de verbeterde versie van onszelf. Een kans om samen te werken aan een betere wereld, waar we in vrede en welstand kunnen leven. We kunnen het nu doen! Met elkaar, voor elkaar!

In liefde,

Robert Bruggeman (Bridgeman)
www.bridgeman.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.