Ondersteunend Kosmisch / Energetisch Journaal Nieuwe maan in boogschutter 26-11-2019 ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Zoeken naar balans

 

Er hangt veel onrust in de lucht en je weet misschien al dagen niet waar je het zoeken moet. Heen en weer geslingerd in emoties, dan weer intens gelukkig en dan weer geplaagd door zaken uit het verleden. Wat is er allemaal aan de hand? Hieronder schrijf ik er meer over.

Symptomen: Lichamelijke detox: grieperigheid/zweten, een heet hoofd hebben of veel hitte in jouw lichaam voelen, buikpijn, diarree, maagklachten,

slijmvorming, verkoudheid, keelontsteking, voorhoofdholteontsteking, hoofdpijn, wazig zien, pijn/schuring rondom het 3e oog, misselijkheid, hartkloppingen/ pijn rond het hart of borstkas, wisselingen in eetlust (dan weer overmatig dan weer nauwelijks), behoefte aan zekerheid, behoefte aan intimiteit, behoefte aan communicatie, sentimenteel, hypergevoeligheid, prikkelbaarheid/frustratie, moeheid/slowmotionstand (veel slapen),

INTENSE SHIFT

Momenteel is er een ontzettend grote intense shift gaande. De Schumann Resonantie piekt op wel 112hz wat echt gigantisch hoog is en dat is een frequentie die wij mensen eigenlijk helemaal niet zouden moeten kunnen verdragen. Toch door de mega transformatie(s) die we hebben mogen ondergaan kunnen we dit wel. Dat is een wonder op zich!

Deze frequentie zorgt ervoor dat nog meer mensen ineens het licht zien, bewust worden, andere manieren van leven/wonen/werken bekijken en overwegen.

Er is nu veel verandering gaande in de maatschappij.

OP ONZE ANGST INSPELEN MIDDELS DE MEDIA

Het nieuws speelt heel erg in op deze ontwikkelingen door zoveel mogelijk fearporn te verspreiden en op onze angst in te spelen zodat men in lagere frequenties blijft. Vandaar alle discussies, alle zgn demonstraties en alle hatelijke berichten. Het is allemaal vooropgezet spel. De wereld elite weet heel goed wanneer er grote energetische shifts plaatsvinden en spelen hier gretig op in. En tevens heeft het invloed op ons koopgedrag. Als wij ons angstig voelen spenderen we meer. We willen immers dat rotgevoel opvullen.

En daarvoor is er deze week, heel toevallig ook Black Friday.

Wat je bijvoorbeeld heel erg ziet is dat mensen die zich met bepaalde discussies of bepaald nieuws bezig houden ook echt de mensen zijn die zich nog in de lagere frequenties bevinden.

Het is voor ons, bewuste/spirituele mensen moeilijk om aan te zien dat deze mensen het niet in willen zien.

GROTE VERANDERINGEN IN 2020

Er gaat vanaf 2020 heel veel veranderen op dit gebied, je ziet de verandering nu al. Ik blijf dit noemen omdat veel mensen zich op dit moment wanhopig voelen over bijvoorbeeld hun relatie, collega's, familie, buren etc.

De haat leek nog nooit zo groot.

Het zijn de laatste spartelingen van een systeem dat op klappen staat.

DE PIJL, DAAR WAAR HET HET MEESTE PIJN DOET

Deze nieuwe maan in Boogschutter zal bij iedereen een bepaald pijnpunt raken. Hij schiet zijn pijl daar waar het het meeste pijn doet, wat zorgt voor mega triggers, zeer groot verdriet, wanhoop, paniek.

Het kan zijn dat je je de afgelopen dagen verschrikkelijk hebt gevoeld over iets of op een bepaald gebied.

Jouw diepste angsten kunnen naar boven komen.

Dit zorgt ook voor klampgedrag. Behoefte aan bevestiging, behoefte aan zekerheid.

Maar ook voor verbinding. Op dit moment lijden we allemaal wel een beetje op een bepaald punt en het is fijn om daar samen over te delen.

TWEELINGZIELEN / SOULMATES / ZIELSLIEFDE

Op dit moment is het lijden groot. De pijl van de boogschutter is keihard aangekomen en alle pijnen schieten momenteel naar de oppervlakte.

Door het vluchtgedrag van de ene zielshelft kan de ander compleet in paniek zitten en flippen op dit moment.

Er is veel verdriet en alle patronen komen naar boven.

Je kunt heftige dromen hebben over jouw zielshelft. Veel dubbele getallen zien of veel synchroniciteit hebben met bijvoorbeeld bepaalde liedjes.

Op dit moment verlangen beide zielshelften enorm naar elkaar en dat kun je in jouw hele systeem voelen.

Collectief is dit ontzettend te voelen. De pijn rondom geliefden die elkaar moeten missen. We raken steeds meer verbonden met elkaar, ook met anderen, we creëren 1 groot veld met ons eenheidsbewustzijn. Hierdoor pakken we ook elkaars emoties op.

De meest gevoeligen van ons voelen dit dus al dagen in hun systeem.

Er is een grote behoefte aan weten waar je aan toe bent. Je bent het vluchtgedrag zat en het vluchten in de verslavingen ook. Je bent bereid om ervoor te gaan. Je wilt geen gedoe meer.

Beginnen met een schone lei, opnieuw. In deze nieuwe energie. En die gevoelens kunnen behoorlijk frustreren omdat je ze met zoveel zekerheid en helderheid voelt. Het kan een snijdende pijn bij jou veroorzaken.

Er zal de komende tijd meer helderheid komen tussen vele zielshelften. Zelf waar het onmogelijk leek lijkt er verandering te kunnen komen of kunnen er wonderen gebeuren.

What's meant to be will be!

Als je merkt dat je hier obsessief mee bezig bent, probeer het meer los te laten. Deze liefde is heel belangrijk voor jouw transformatieproces en jouw ontwikkeling. Het is niet de bedoeling dat het jouw dagen gaat beheersen. Probeer je te focussen op de missie die voor je ligt. Juist door jouw eigen pad te volgen trek je jouw zielshelft makkelijker naar jou toe.

~~~~~~~~~~~~~~~~

BEPALEN WELKE RICHTING JE OP WILT - NIEUW BEGIN

Focus je niet op alle zaken die achter je liggen. Daar heb je totaal geen grip (meer) op.

Probeer dit moment te zien als nieuw begin. Vanaf hier kun je bouwen aan jouw nieuwe toekomst. Je kunt beslissen om alles anders te doen. Om meer te gaan voor wat bij jou ziel past. Om meer te kiezen voor wat voor jou goed voelt.

Je kunt opschrijven wat je heel graag zou willen bereiken bijvoorbeeld voor het komende jaar. Door jouw intenties op te schrijven maak je ze krachtiger.

COLLECTIEF VERDRIET / BOOSHEID

De emoties die je op dit moment kunt ervaren kunnen heftig zijn en kunnen al dagen aanwezig zijn.

Sommigen zullen het idee hebben dat ze in een dip zitten of een depressie krijgen doordat ze al dagenlang aan het huilen zijn. Lief mens, dit is de collectieve pijn die door jou heen stroomt en die jij opschoond. Eigenlijk is het prachtig en pijnlijk tegelijk.

Natuurlijk zal je allerlei zaken ervaren waardoor jouw emoties naar boven komen. Allerlei gekwetstheden, kindswonden, trauma's. Alles dient losgetrild en opgeschoond te worden.

Sommigen kunnen niet goed met het verdriet omgaan, drukken het weg en zitten meer in boosheid en frustratie.

Sta er niet van te kijken als je zomaar ineens in een ruzie belandt bent of in een discussie met iemand. Sommigen zijn heethoofdig op dit moment. Iedereen is momenteel heel gevoelig.

Je kunt zelfs merken dat iemand die eigenlijk nooit zijn gevoelens deelt dit nu ineens wel gaat doen.

VERBINDINGEN HERSTELLEN

Het kan zijn dat jij verbindingen wilt herstellen met mensen in jouw leven of mensen om jou heen dit doen.

Er is meer behoefte aan verbinding en er is meer zachtheid en daardoor mee communicatie mogelijk.

Men is nu meer bereid om hand in eigen boezem te steken voor de fouten die zijn gemaakt en zo zaken op te lossen die al langer spelen.

BLIJF BIJ JEZELF

Deze energie vraagt van jou om dicht bij jezelf te blijven en je niet te verliezen in allerlei zaken die nu jouw emoties en/of beheersen. Hou je hoofd koel en blijf kiezen wat het beste voor jou is.

Als je anderen helpt doe dit uit dienstbaarheid en niet om aardig of lief gevonden te worden of uit schuldgevoel.

Je hebt jouw energie nu zelf hard nodig.

We krijgen de komende maanden steeds vaker dit soort golven (shifts) die veel van onze energie vragen.

DUALITEIT

De dualiteit was nog niet eerder dit jaar zo intens merkbaar. Licht/duister, Yin/yang, geluk/verdriet. Alles loopt door elkaar.

Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je verward aan het raken bent.

Het ene moment voel je je intens gelukkig en het andere moment loop je als een natte vaatdoek door je huis.

Het is moeilijk om de motivatie te vinden om tot actie te komen als je je zo heen en weer geslingerd voelt in jouw emoties en in jouw zijn.

FOCUS OP JEZELF

In jouw eigen bubbel voelt het altijd het fijnst. Lekker jouw eigen ding doen en je niet teveel bezig houden met de buitenwereld.

Focus je op jezelf en op jouw gezin. En ga bezig met wat jou wezenlijk gelukkig maakt. En dan niet het opvullen van behoeftes maar echt kijken naar wat jou rustiger zou maken op de langere termijn. Welke veranderingen zijn daar voor nodig? Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Of wat heeft jouw gezinslid of partner nodig?

Het is belangrijk om de balans weer te gaan vinden en deze komt niet vanzelf. Daar moeten we zelf aan werken.

COLLECTIEVE HEALING

We zijn met zijn allen ook bezig aan onze heling. Onze oerwonden en kindspijnen en nu ook meer dan anders bereid om hier aan te werken zodat we een goede toekomst kunnen bieden aan onze kinderen.

Maar ook zodat we een gezonde relatie aan kunnen gaan. Een gezonde relatie met een ander begint immers met een gezonde relatie met jezelf. We willen allemaal liefde en ons geliefd voelen en veilig.

Deze energie zorgt ervoor dat er zoveel emoties worden losgetrild dat je niet anders kan dan te willen helen.

Laten we allemaal wat liever en zachter zijn voor elkaar en space holden voor elkaars pijnen en heling.

Iedereen doet op zijn of haar manier zijn best voor zover dat voor diegene mogelijk is.

Niet iedereen heeft hetzelfde bewustzijn als jij of dezelfde drive om te groeien. Iedereen groeit op zijn eigen tempo en sommigen groeien niet of nauwelijks.

Alles is oké. Ook dat is dualiteit. Acceptatie van wat IS is beter voor jouw energie.

Ik wens jullie een fijne nieuwe maan.

Mocht je je herkennen in mijn journaal, laat dan een reactie achter <3

Namasté, 🕉

Kimberley Kooijman


Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen de laatste maanden van 2019:


Donderdag 12 - 12 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie op afstand: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal' gegeven door Lea van der Eem.

Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?

Daarbij wordt het energieportaal voor 2020 geopend. Je wordt voorbereid op de energie van 2020 waarin jij meer en meer jouw plek mag innemen.

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

 

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Meer vreugde en gemak

 

Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door Lea en de lichtwereld en ontvangt ondersteuning van het groepsveld. 

Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.

Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling.

Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

Afronden 2019, Openen 2020 portaal

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland