Nieuwe Maan in Boogschutter: een krachtige tijd en verlichting breekt aan! ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

De Nieuwe Maan in de maand november kondigt een nieuwe periode van passie en plezier aan, daarvoor ben jij de afgelopen Volle Maan, al stappen gaan ondernemen.

Je bent in actie gekomen. Spreekt meer jouw waarheid uit, ziet jezelf meer, je onderneemt stappen op weg naar jouw dromen.

Jij wilt niet zomaar een weg volgen, maar de weg die jouw dromen zal manifesteren.

Dat betekent dat jij daarvoor naar binnen zal moeten keren, zodat je daar kunt horen welke kant jij op mag gaan.


Boogschutter brengt ons deze Nieuwe Maan, een nieuwe start van meer avontuur in ons leven. We mogen onszelf een geheel nieuw begin geven.

Een nieuw begin van verbinding met anderen, zonder dat we oordelen of het gevoel hebben dat we de ander moeten veranderen. Alles is meer oké zoals het is, je mag meer jouw focus brengen naar de kracht die je al bezit, in plaats van jouw gemis.

Boogschutter helpt jou om geestelijk en fysiek uit jouw comfortzone te komen,  want stappen nemen in de buitenwereld is echt nodig voor het waarmaken van jouw dromen.

Wanneer Boogschutter om de hoek komt kijken, kun je er zeker van zijn dat jouw leven zal verrijken! Misschien ga jij de komende periode verhuizen, of zelfs emigreren, heb jij je baan opgezegd of heb je ineens veel beter door hoe het werkt, dat manifesteren.

Grote veranderingen vinden er deze maand plaats, we gaan met het collectief naar een hogere energetische frequentie. Dat betekent meer compassie voor onszelf en anderen, meer verbinding, meer liefde, meer manifestatie! Misschien is jouw droom wel om naar een eiland te gaan emigreren. Spirit wil dat jij weet lieve ziel, niks is te raar of ingewikkeld om te manifesteren.

Manifesteren vergt wel geloof en vertrouwen. Je moet er op vertrouwen dat je op Spirit, jouw Hogere leiding en jouw Hogere Zelf, kunt bouwen. Houd je doel wel goed voor ogen, Boogschutters worden daarin nogal eens bedrogen, omdat ze niet altijd goed weten waar ze heengaan, en daardoor bij alle afleidingen op de weg ook even stilstaan.

Want Boogschutter vindt heel veel verschillende dingen leuk in het leven, en doet daarom nog weleens de aandacht aan veel verschillende dingen tegelijk geven.

Wees je ervan bewust dat focus jouw project zal laten groeien. Dat zaadje mag je deze Nieuwe Maan en winter gaan planten, zodat het in de lente uit de pop kan komen en tijdens de zomerperiode kan gaan bloeien.

Nieuwe projecten kun je nu gaan bedenken. Daar mag je deze winter de aandacht aan gaan schenken. En let op, om ergens mee te beginnen hoef je niet perfect te zijn, lieve ziel, houd jezelf niet langer klein!

Het is tijd voor jou om de balans op te maken.  Geef jij voldoende aandacht aan waar jouw hart blij van doet raken? Dat zal nu drastisch veranderen gaan.  Kom maar op met dat plezier Grootmoeder Nieuwe Maan!

Deze Nieuwe Maan luidt de maand december in.

Voor ons allemaal een nieuw begin.

Van meer samenzijn, meer eenheid, meer vreugde en plezier.

Van meer verlichting en daarmee het landen op aarde, want manifesteren doen we hier.

Wanneer jij plezier maakt zullen jouw wensen versneld uitkomen.

Dus tijd voor actie, in plaats van alleen te dromen.

Tijd om de energie weer te laten stromen!

GEBED

 

''Grootmoeder Maan,

Help mij om weer lol, pret en plezier te mogen maken. Want vreugde is waar mijn hart het allerblijst van doet raken. 

Ik ben klaar om mijn nieuwe hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Een hoofdstuk waarin ik inzie dat ik moet verliezen om te kunnen winnen.  Een hoofdstuk waarin ik meer ruimte aan mijn emoties en aan mijzelf zal geven. Want IK doe ertoe in dit leven.

Ik mag mezelf die ruimte gunnen, om te helen, ik mag mijn plezier, vreugde én verdriet met anderen delen. Ik mag mijzelf met anderen verbinden. En hoef me niet druk te maken om wat anderen van mij vinden.

Het is ten slotte mijn leven, en daar mag ik mijn eigen draai aan geven.

Help mij Grootmoeder Maan, om de verbinding met mijzelf te versterken door de balans meer recht te maken. Help mij om weer vervuld van vuur, van passie en plezier te raken. Ik heb de laatste maanden / jaren zoveel zwaarte met mij meegedragen, en heb maar weinig om hulp van mijn gidsen doen vragen.

Daar gaat de komende periode een grote verandering in komen, ik wil graag hulp ontvangen bij het manifesteren van mijn dromen. Spirit! Laat de energie maar stromen!

Ik hoef mij geen zorgen te maken over HOE het zich zal gaan manifesteren. Ik hoef mij alleen maar tot Spirit te keren''.

Lieve ziel, we staan met het gehele collectief voor een groots nieuw begin. Je bent er klaar voor om jouw oude leven los te laten.

Je bent er klaar voor om niet langer met anderen mee te praten. Je bent er klaar voor om jouw éigen stem te laten horen. Dus BRUL, als nooit tevoren!

Liefs,

Avalon 
vindjouwspirit.nl

Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen de laatste maanden van 2019:


Donderdag 12 - 12 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie op afstand: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal' gegeven door Lea van der Eem.

Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?


Daarbij wordt het energieportaal voor 2020 geopend. Je wordt voorbereid op de energie van 2020 waarin jij meer en meer jouw plek mag innemen.

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

 

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Meer vreugde en gemak

 

Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door Lea en de lichtwereld en ontvangt ondersteuning van het groepsveld. 

Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.

Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling.

Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

Afronden 2019, Openen 2020 portaal

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland