Opgegroeid in het donker ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kan er helemaal niets mee.

De liefde, de liefdesstaat. En wat is dat nou toch met zelfliefde waar je constant over leest?

Je bent het niet gewend om liefde te krijgen en te ontvangen in echtheid en puurheid, in de zuivere vorm.

Je bent het niet gewend vanuit jouw jeugd. Je bent opgegroeid in het donker.

Waar je niet mocht Zijn. Waar je niet werd gezien en niet de liefde kreeg die je nodig had.

 Je bent het gewend om te leven naar afwijzing en om afgewezen te worden. Je bent het gewend dat als je liefde kreeg je er iets voor moest doen. Voor moest werken, dat het een wederdienst was. Dat liefde iets was wat je moest verdienen. Of dat je na liefde slaag kreeg, uitgescholden werd en vernederd.

Relaties houden geen stand

 

Daarom snap je nu niets van het concept liefde. Als je liefde krijgt verwacht je dat de ander iets van jou verwacht en dat het niet authentiek is. Dat het een korte impuls is en daarna de afwijzing komt of erger; het geweld.

Dit leidt in alle gevallen tot teleurstelling en pijn. Dit betekent dat geen enkele relatie of verbinding op de lange termijn stand kan houden omdat er een schijn opgehouden wordt. Er zit immers dat hele lage gevoel van eigenwaarde en die constante hang naar afwijzing vanuit trauma-based-response.

Iets wat jij perfect weet te verbloemen door jouw buitenkant, de uiterlijke schijn waardoor men het idee krijgt dat je je fantastisch voelt. Je vult jouw leven op met ego behoeften. Koopt waar jij blij van wordt of waarmee je gezien wordt. Straalt naar de buitenwereld uit dat je "succesvol" bent of "gelukkig".

Verkeerde hechting

 

Dit betekent niet dat er iets mis is met jou of dat je een stoornis hebt of dat je iets fout doet.

Dit betekent dat er iets mis is gegaan bij jou in de hechting, waardoor veilig hechten met anderen onmogelijk is. En met onmogelijk bedoel ik de echte wezenlijke authentieke verbinding. De verbinding vanuit liefde, vanuit heelheid. Heel veel contacten ontstaan en blijven bestaan doordat men verbindt vanuit pijnstukken, gekwetst heden en herkenning. Hiermee worden dan ook vele zaken in stand gehouden en niet wezenlijk onder ogen gezien. Er wordt wel gesproken over pijn maar meer als een negatieve voeding. Hierdoor wordt ook verslavend gedrag in stand gehouden, men zoekt elkaar op, men verdoofd zich, men denkt veiligheid te voelen maar het is meer een soort van herkenning en houdt je in het oude vertrouwde, de comfortzone.

 

Het is zelf-destructief gedrag


Het is eigenlijk heel simpel om dit bij jezelf te herkennen. Deze pijn en deze hang maar ook angst voor afwijzing. Het wordt een soort van dans die je met iedereen die op jouw pad komt danst waardoor je ook constant vrienden en andere contacten kwijt raakt en waardoor je constant in een soort spagaat terecht komt.

Actief stress- en pijnsysteem

 

Ga voelen bij jezelf in hoeverre hier voor jou waarheid in zit en wat je hiermee zou kunnen. Erken dat je moeite hebt met liefde ontvangen en misschien ook geven. Dat er dingen niet zo zijn gelopen als ze hadden moeten lopen of zoals je het graag gewild had.

Pijn en verbittering zorgen voor een actief stress-systeem in jouw lichaam waardoor je op een gegeven moment kil, gevoelloos en/of onverschillig wordt. Maar ook word je vatbaarder voor ziektes en pijntjes. Je activeert namelijk jouw pijnsysteem. Dit is waardoor zoveel mensen met een slechte jeugd of met veel trauma's ook gediagnosticeerd zijn met fibromyalgie en of CVS/ME.

Liefde als geboorterecht

 

De wezenlijke staat van ons mensen is liefde. Het is ons geboorterecht om ons gelukkig te voelen en geluk te mogen ervaren in alle verbindingen die we aan gaan en die op ons pad komen.

Ook jij bent het waard en bent waardig genoeg om geliefd te worden en liefde te voelen.

Wat je ook meegemaakt hebt, het is jouw verleden, het ligt achter jou. Het definieert jou niet. Zie het verleden als een krachtige katalysator, als brandstof om NU gelukkig te zijn.

Je bent veilig. Je hebt jouw eigen veilige leven gecreëerd. Je bent jouw eigen verzorger en jij kiest elke dag opnieuw hoe jij voor jezelf zorgt en hoeveel liefde jij jouzelf daarin gunt.

Als je merkt dat je hier weerstand op krijgt of dat hier werk aan de winkel is. Begin vandaag.

Doe iets goeds voor jezelf. Neem dat bad of die douche. Gun jezelf die fijne wandeling. Ga even lekker een kopje koffie of thee drinken in een café of gun jezelf een fijne lunch.

Zet positieve affirmaties op, hiermee herprogrammeer je jouw brein en gevoelens van onwaardigheid. Als je iets 21 dagen vol houdt wordt het een gewoonte en zo maak je er een gewoonte van om jezelf liefdevol te behandelen.

Hierdoor zul je in staat zijn om beter voor jezelf te zorgen en ook om liefdevoller te zijn voor de mensen om jou heen. Je zult merken dat je minder prikkelbaar bent en je zult merken dat mensen makkelijker contact met je gaan maken.

Hierdoor verdwijnt uiteindelijk dat zware gevoel. Die last die je al jouw hele leven met je mee draagt.

Wat een bevrijding! Dit IS liefde! Liefde voor jezelf. En nu mag je jeZelf toestaan ook liefde van anderen te ontvangen.

Namastè 

Kimberley Kooijman


Wil je meer begeleiding tijdens jouw processen de laatste maanden van 2019:


Donderdag 12 - 12 om 20 uur organiseren wij de energietransmissie op afstand: 'Afronden 2019, openen 2020 portaal' gegeven door Lea van der Eem.

Tijdens deze energietransmissie word je begeleid om jouw thema's voor 2019 af te gaan sluiten.

Er wordt gefilterd: Wat is doorleefd en kan worden afgerond? En wat is dienstbaar en voedend om mee te nemen 2020 in?


Daarbij wordt het energieportaal voor 2020 geopend. Je wordt voorbereid op de energie van 2020 waarin jij meer en meer jouw plek mag innemen.

De energie van 2020 gaat over:

 

⟴ Ankerpunt zijn

 

⟴ Meesterschap

⟴ Vernieuwing, creatie & manifestatie

⟴ In je ware kracht / energie zijn

⟴ Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven

⟴ Vertrouwen op innerlijke leiding

⟴ Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven

⟴ Meer vreugde en gemak

 

Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door mij en de lichtwereld en ontvangt ondersteuning van het groepsveld. 

Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.

Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling.

Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

Afronden 2019, Openen 2020 portaal

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland